sbonetic da, serklažu su mi napravili u 22 tt.
cure hvala na dobrim željama :love:
Printable View
sbonetic da, serklažu su mi napravili u 22 tt.
cure hvala na dobrim željama :love:
Cure je imala koja bolove desno dole ispod trbuha, boli me prilikom mjenjanja položaja u krevetu i dizanja....od jučer to osjećam i izluđuje me. Sutra imam pregled sva sreća ali me strah da će me zadržati u bolnici.
ne brini se draga, blizići trebaju puuuuuno mjesta i maternica, a i ostali organi moraju biti jaaaaaaaaako fleksibilni
dobro je da ideš na pregled, vidjet ćeš da je sve ok, javi se :heart:
sbonetic i mene ti bole i prepone i zdjelica, jedva se okrećem na drugu stranu ili podižem iz kreveta... To mi traje već jedno mjesec dana i rekli su mi da je to ok. Kao što i ZO kaže blizancima treba puno mjesta, a i ako više miruješ kao ja nije ni čudo da boli...
držim fige za pregled, mada znam da je sve ok :heart:
ja ne moram strogo mirovat ali se jako pazim i ležim kada god mogu, kako sam s Otoka Krka idem na preglede u Zg za svaki slučaj spakirala sam torbu ako ostanem u bolnici odmah su mi crne misli u glavi!
Nemoj misliti negativno! Kako su moja djeca ljetna djeca, i kako mi je svekrva s mora, mi smo svaki put kad bi išli dolje imali jednu torbu više u prtljagi :-) Nek se nađe,ako slučajno zagusti! Na kraju je ispalo da je samo mjesecima zauzimala mjesto :-)
Nadam se i ja da će se moja torba samo vozit s nama gore, dolje!!!!
Ja sam primjetila da ako jedan dan pretjeram s aktivnostima (recimo 2 sata šetanja) onda me idući dan boli između prepone i kuka, pogotovo kod promjena položaja i dizanja i lijeganja. Naravno onda taj dan odležim i kasnije je dobro. I naravno to se uvijek dogodi između dva pregleda, dakle dva tjedna prije tj dva tjedna nakon pregleda, pa sam odustala od paničarenja i traženja izvanrednih pregleda.
A što se može kad je lijepo vrijeme i sunce me zove van.....Srećom polusatne šetnje mi do sad još nisu izazvale nikakve bolove, pa ću se morati s tim zadovoljiti
mene isto bole već duže vrijeme najviše kukovi i prepone i kad sam pitala dr-a o tome rekao je da je to normalno
isto mi je najgore kad spavam pa se trebam okrenuti s jedne strane na drugu ili ujutro kad se dignem iz kreveta onda me cijeli trbuh boli minutu-dvije dok se ne razgibam
a kad odem van (na pregled, vađenje krvi ili sl. eventulano u neki kratki baby shoping jer šetnje ne dolaze u obzir) onda 2 dana ne mogu doći k sebi i nikako se odmoriti tako da sbonetic mislim da ti je to normalno
isto tako je normalno da mi MPO trudnice (a vidim da nas je takva većina) smo ipak malo više preplašene od ostalih :-)
E, a sad sam se sjetila! (Vidiš kako se to brzo zaboravi :-) )
Od nekakvog 12 tt sam osjećala strašnu bol i pritisak na stidnu kost! I svaki put kad bih se doktoru požalia, on bi me potsjetio koju kilažu (djece) nosim! Sve to ide u čari višeplodne trudnoće. Srećom, pod kraj mi je bilo ljeto pa sam puuuunooo plivala u moru, i to mi je olakšavalo. Kad se iz nekog razloga nebih tog dana kupala, na večer bi me rasturalo!
Odmah mi je lakše kada vas čitam, zato mi je super šta ovaj forum postoji da mogu pročitat tuđa iskustva. Popodne mi je pregled pa ću se nakon njega valjda i opustit.
javi sta je rekao dr a ja idem sutra na pregled,steta sta nismo isti dan!
sbonetic,ivanova di ste kako je bilo na kontrolama kako bebice :)
lijepo je vidjeti da je i ova tema živnula malo i da nas ima sve više i više mama i budućih mama duplica ;) ;)
Držim fige svim budućim mamama!
A vama želim reći da pogledate jednu novost u mom potpisu!
cestitam maya!
evo ja bila danas na pregledu,dobili smo lijepe 3d slikice,budem stavila ovu bebu koja se bolje vidi.
uglavnom bebe su super,sve ok,jedna ima 190 g a druga 180 g.
jedna je sprijeda posteljice i nju bas cesto osjetim a druga je straga i nju ne osjetim bas.
a ono najbitnije,spol/ove nismo saznali,bas sam se razocarala :-(
al bitno da su oni meni dobro.....
ma ivanova bitno da je sve u redu
spol ćeš već saznati ima vremena,znam da si znatiželjna,al bebice su super to je najbitnije
maya1982 draga čestitam od :heart:
mislim da se i nama smješi prirodna ali još nismo skroz sigurni još ćemo malo pričekati ;-)
ivanova super da je sve u redu i da bebice lijepo napreduju :klap:
maya čestitam od srca :heart:
ivanova, kao što si sama rekla, bitno da su bebice dobro :heart::heart:
maya1982, čestitke od srca! Joj, kako me to raznježi kad priroda pobjedi medicinu!
ivanova, drago mi je da su bebe super. Spol je ionako najmanje bitna stvar. Jesam li dobro shvatila, obje bebe su na jednoj posetljici?
ana-, držim fige da sve bude ok. Kad jednom savladaš bliziće, sve ostalo je pjesma! Ali po tvojoj pozitivi (koliko sam te upoznala preko postova), vidim da to i sama znaš!
Nego, cure, malo OT! Krenulo je lijepo vrijeme! Bundek?
mogu samo potpisati jelin post :heart:
Ivanova, super za pregled:klap::klap:. Najbitnije je da su bebice dobro i da napreduju!!!!!
hvala curke!
ma krivo sam se izrazila,mislila sam reci da je jedna posteljica sprijeda a druga straga.
a cuj njih,imaju svaki manje od 20 dg,pa toliko cu pojest sad za dorucak :lol:
maya super vijesti :klap::heart:
je li zna netko što nam je sa sbonetic?
jele ja bih tako rado na Bundek, ali ne smijem mrdnuti iz kreveta
a ja vam idući tjedan idem u bolnicu i ostajem do kraja. Držite nam fige da sve prođe dobro...
Tibi držim sve moguće fige da sve prođe u najboljem redu:love2:. Drži se i ako možeš javljaj nam razvoj situacije.
Sretno!!!!!
Tibi sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:, javljaj nam se
Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba !!!!
tibi sretno!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i denny nam je već tjedan dana u bolnici. počela krvariti, trudovi, cerviks se smanjio. sad je na tokolizi (ili kako se to već zove), dobila dex, miruje i trudi se izdržati što duže. curke i mama su za sada super, a želim im još puuuuuuuuuuno super tjedana
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
meni danas brisevi konačno sterilni yay, ne moram opet antibiotike!!
super Pinky :klap:
evo i tu još za Denny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i još malo za Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart::heart:
sbonetic gdje si?
Tibi draga još maličko i šaljemo vam puno ~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i velike :-* :-* da izdržite skroz do kraja ;)
denny draga drži se i šaljemo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure kaj nam je sa maja.ks jel zna ko kaj o njoj i bebicama?
hvala drage moje na podršci :heart:
Denny sretno, drži nam se, šaljem puno ~~~~~~~~~~~~ da čim duže ostanete 3u1 :heart:
Pinky bravo za nalaze :klap: i sada školski do kraja
evo da se i ja malo javim s novostima. jučer pregled 33+1, sve ok, samo što se lijevi manji postavio prvi i to na zadak, a veći desni koji se okrenuo otišao pod rebra gore . kaže dr. da ako se šta ne promijeni, a teško da bude, moram na carski jer je ova opcija nemoguća za prirodni porod. dečki su 1750 manji i 2000 veći.
i dalje ostajem optimista po tom pitanju do kraja, pa šta bog da da mora biti - biti će.
imena još ni na vidiku :lol: al mislim da sam sve drugo spremila i pripremila.
Evo mene da vam se malo javim, ja sam odmah nakon pregleda hospitalizirana, onaj pritisak je bio jer su oba dve bebice glavicama nisko i radi predostroznosti dr. me stavio u bolnicu sada imam laptop pa se mogu i javiti. Poludit cu od dosade u toj bolnici. Tibi u kojoj si bolnici
ma sve će to proći,imaš lap pa ipak malo skratiš dane
drži se
drži se draga, dani će proći ~~~~~~~~~~~~~~~ :heart::heart: