Ja to nisam gledala.
A true detective sam vec pogledala dva puta :heart:
Bitno da ne stignem prozore oprati.
Printable View
Ja to nisam gledala.
A true detective sam vec pogledala dva puta :heart:
Bitno da ne stignem prozore oprati.
a ja se stalno spremam, jer zelim za to imati vremena a ne sad gledam pa cujem mamaaaaaa, a navecer zasprem ko beba, cim ukljucim TV.
ajd valjda cu i ja uloviti vremena, MM vec pogledao davno, a ja ga zicala da mi nabavi :facepalm:
ja sam luda za fringeom, da je demian bio cura dobio bi ime po glavnoj junakinji LOL
jedino sto su meni super zadnje 3 sezone, a prve dvije li-la, ali mora ih margita odgledati da bi mogla povezati događaje u ovim kasnijim LOL
jesam frikuša
nda. meni je već muž prigovorio da odgajam djecu ovisnike o tv serijama :mrgreen:
ali imam ja objašnjenje. serije obožavam gledati. a ovako se podružimo nas tri i imamo zajedničke interese :D i svi sretni.
sad čekamo nastavak once upon a time!
no neke serije ipak moram gledati sama jer su ili neprimjerene djeci ili ih ne zanima/ne razumiju.
top of the lake, true detective, mad men, the good wife... to sve gledam sama.
Firefly...
Battlestar Galactica...
Gledam jednu odlicnu seriju, The Affair http://www.imdb.com/title/tt2699110/?mode=desktop
Onako je vise neka psiholoska drama o odnosima u braku i izvan braka :mrgreen:
Snimana je na neobican nacin, necu puno otkrivati, ali to govori puno o perspektivama i kutevima gledanja na dogadjaje.
Downton Abbey, ovisna sam o toj seriji
a inace dobre su mi Misfits, Flight of the conchords i IT crowd...te bi serije mogla gledat po par puta iznova
i da davno se pikazivala kod nas, al sjecam se da bi se posteno nasmijala, Scrubs
Pocela sam pratiti na FOXu seriju Tiranin. Jako su mi se dopale prve tri epizode prikazane do sad na tv-u.
I, kasnim, znam, ali tek sad sam krenula i sa gledanjem Game of trones :)
Ubojstvo, 3.
prosli tjedan krenula na htv2
fenomenalni danci :-D
Pa slicnu bas i ne :/
Meni je ostala jos jedna epizoda i zanima me kako ce se zavrsiti sezona.
Inace pratim i the good wife, mad men.
A sto se tice novijih, pogledala sam leftovers: http://www.imdb.com/title/tt2699128/?mode=desktop
Probaj pogledati, ali ne daj se zbuniti ako ih ne polovis u prve dvije, tri epizode :lool:
Meni je serija u cjelini bas dobra, a glavni lik je preprezgodan!
my name is earl
malo su disfunkcionalni, ali imaju nešto...
Walking dead i Game of thrones se čekaju novi nastavci
Firefly...ne kužim zakaj nisam prije
Orange is the new black...ima nešto, ali mi je toliko ženska antipatična, da mi je i serija počela bit mutava.
Forever http://www.imdb.com/title/tt3487382/
Orphan Black http://www.imdb.com/title/tt2234222/
The Fall
Boardwalk empire mi je super - povijesna drama u vrijeme prohibicije. Antijunaci koje u zadnje vrijeme obozavam
Otkad sam čula da je snimljena serija Olive Kitteridge, htjela sam je pogledati jer mi je knjiga istog naslova bila izvrsna.
Ni serija me nije nimalo razočarala!
Divna je: divna mi je fotografija i boje, divan mi je Maine, čak i ta njihova retro kuća; o glumi da ne govorimo.
Iako se malo toga događa, a ugođaj je prilično melankoličan, uživala sam svih otprilike 4 sata koliko traje i kad sam završila, došlo mi je da je odmah počnem gledati ispočetka.
Jako sam zadovoljna koliko je pažnje posvećeno detaljima, npr. kako glumci koji glume sina u dječaštvu i kao odraslog čovjeka međusobno sliče, kako se neke slike grada i kraja podudaraju s onima u knjizi, kako su iščitali iste bizarne pojedinosti iz knjige kao ja (npr. što je to s Olive i hulahopkama? :mrgreen:)
Jedino Frances McDormand nije onako nezgrapna koliko bi Olive trebala biti, ali to nadoknađuje više nego poštenim poslom u igranju lika.
Ovo je jedna od onih stvari za koje čovjek poželi da prvi put čuje za njih pa da ga tek čeka prvi susret.
Ipak, ako vas zanima i čitanje i gledanje, ja bih preporučila prvo knjigu, pa seriju.
Pa zapravo se ne sjecam pocetka
Al se sjecam da je svaka sljedeca bila zanimljivija i bolja
Pogledaj jos koju, dok krene akcija
Ako ti se ne svidi, bit ces prva koju znam :mrgreen:
Pogledala budem još koju, ali ovo jučer je bilo dosadnooo.
meni nije isto
zapravo mi je sto dalje-to bolje
mrak!
nema do good wife :nope: :alicia: :srce:
Anci, to sam pogledala dvije i nisam bas polovila tko je tko, al cini mi sa sa bi moglo biti ok
Jurana, nedavno sam gledala Olive Kitteridge, nisam čitala knjigu, ali serija je divna, čisti užitak
nakon nje sam gledala Happy Valley, britanska kriminalistička miniserija, isto super napravljeni likovi (preporučam barem engleske titlove, bez njih nisam puno razumjela, a vrijedi čuti svaku rečenicu)
ovih dana mi je oboje djece pod gripom, i moral nam diže usputno gledanje Parks and Recreation :)
Držim fige da djeca brzo ozdrave! :)
Potpisujem za Happy Valley, odlicna serija.
Sinoc sam pogledala jednu epizodu lagano bolesne serije :mrgreen:
Transparent, nastavljam svakako.
I svidja mi se Olive Kitteridge.
Nismo od serija, ali naletili smo na Fargo i bas mi je dostojna originala.
ja sad u bolesti pogledala sve epizode Suits
o Alici smo vec na drugom mjestu pricale, sta ne Anci, sutra je na Universalu
Ja gledam Masters of Sex, odlična serija.
Revolution mi je mrak. Zatim Orphan Black. True detective je odlican. The following sa Kevinom Baconom... Al to sve za one koji vole da u prvih par minuta bude bar tucet mrtvih :mrgreen:
Trenutno mi ni jedna nije na repertoaru.
Obožavala sam gledati Profilere, francusku krimi, da li je bila na AXN-u ili FOX CRIME-u, ne znam točno. Vidim da je repriza. Serija mi je fenomenalna zbog glumice! Trenutno se snima 3. sezona.
The Bridge - dansko-švedska. Bilo na HTV-u, 2 sezone. Snima se 3. Isto sam ju obožavala zbog glumice!
GOT - čekam nastavak i nadam se primiti 2. preskočene i 4. knjige na g.o. Zaključih da mi je u vlaku bolje neku lakšu nositi. :)
i Leftovers :)
Big bang theory.
Ili je mrzis, ili obozavas...
The White Queen - po romanima Philippe Gregory The White Queen + The Rred Queen + The Kingmaker's Daughter; jako lijepo napravljeno. :)
Zna li ko sta se desilo sa serijom Tiranin na Foxu, ili bar gdje bih je mogla nastaviti gledati?
Morat ces cekati da snime dalje ;)