Jako sam tuzna zbog nje:( buduci smo nekako skupa kroz to isle a ja svoju betu cekam u pon,i to sad s ovako losim vijestima
Printable View
Jako sam tuzna zbog nje:( buduci smo nekako skupa kroz to isle a ja svoju betu cekam u pon,i to sad s ovako losim vijestima
Legal, jako mi je žao.
Uvijek me osobito dirne svaka tužna beta priča.
Legal, užasno mi je žao što moraš prolaziti kroz sve to...
ajme legal kvragi u takva nepravda, drž se draga a vidim da imaš super frendicu
drage moje meni se srce kida kada moram neku trudnicu prebrisati sa liste, neka nas dragi Bog čuva
Legal i Sneki :love2:, nemam riječi utjehe, jer i sama sam prošla sve to, pa nažalost znam kako se osjećate :-(...držite se koliko je moguće, valjda će jednom doći ljepši dani!
Kiarad, čestitke :-D !!!
Linalena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoje mrvice!
I svima ostalim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~poslužite se!!!
tužno legal, drži se :love2:
od sutra sam među šmrkalicama; i sretna sam da konačno kreće.... čekanje je najgore, a znam da je ovo bilo tek prvo u nizu....
Ima li tko utrogestana hitno!!!!
Legal draga, žao mi je jako jako! Nek ti sama beta opadne, da ne moraš još i kiretažu prolaziti! Ufff!:-(:love2:
Legal alien žao mi je što beta opada :-(, i ja sam to jednom prošla, ali ubrzo ostala trudna
Kiarad čestitke :-D
Linalena za skori transfer ~~~~~~~~~
legal:-(
linalena zgodno izgleda taj "plus" kraj mog imena, ali mislim da još nisam kandidat za to, malo je prerano, danas opet blijeda crtica-jutarnji urin..:roll:
Legal *****u miša baš sam mislila da će sve biti u redu....uf dokle više...ovako kad pročitam neke tužne vijesti pobjesnim i pitam se dokle...jake smo, hrabre izdržimo i poraze i onda opet...pa ja ne znam što još trebamo proći za našu sreć....drži se draga...mislim na tebe
Snekica ao mi je i zbog tvog ishoda i za tebe vrijedi sve što sam napisala....
Evo nije ni meni dan radostan...zvali su me iz Maribora da od 9 stanica su se oplodile samo tri danas 2. dan ( 4.sanična, 5.stanična i 2.stanična) oni kažu da je to za drugi dan dobro ali da bi radili transfer sutra 3. dan jer su samo tri pa da ne bi riskirali do 5.og dana.....što vi mislite o ovome??? mene strah da to nije dobro....koja je razliga transfera 3. i 5. dan što se tiće uspješnosti????
a sve je teklo super...i eto ti ga na...
Snekica žao mi je, ali nema predaje! Legal, pa stvarno te ružne vijesti nikako da prestanu dolaziti, drž se!
Chiara,nema prevelike razlike jer ti nitko ne garantira da bi se blastice primile nit da se 4stanicni ne bi jedino riskiras da se do 5.dana sto su vam tijela,stanice prestanu uopce dijeliti.
Snekica :love2:
chiara, potpisujem gecetu
Sto je?danas nema nikakve forumske kave?sad kad je mene konacno primila siza zbog sutra
lijepo je vrijeme, ljudi su valjda vani, odoh i ja otrčati rundu po maksimiru dok se još vidi
drži se do sutra, ne možeš van iz ove kože ;-) za dobar rez ~~~~~~~~~~~~
Geceta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za trocifrenu ß!!!
Hvala vam !!:) imam osjecaj kao da idem na ispit, trema hh :) ali bas kako kazes bigblue,iz ove koze nema.
Snekica, na to i pikiram :) hvala vam!!
prijavljujem se u čekalicu 6.3
transfer 3 mrve, 4.dan
niš zamrznuto
već mi muka kaj nisam doma
jelena1m, geceta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu
anddu, nina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za završni rast folikula
Bravo linalena ,sada odmaraj i da nas i ti skupa s nama iznenadiš sa velikom betom nakraju!!!!!:klap:
svima jedan veliki hug,
čekalicama bete želim ogromene brojke na dan "D",
svima da ova godina bude plodnija od predhodnih, da negativne betu ostanu iza nas i da nam nikada ne nestane snage za dalje!
Nije me bilo neko vrijeme i evo imamo plan za dalje pa da ga s vama podijelim. Naš slijedeći korak je CITO :-) 3/2012, nadamo se, nadamo:-) Dogovorili smo postupak u kombinaciji femara + gonali, ako Bog da sve bude išlo po redu.
Hvala,Darmar,sutra je dan D:)! Sretno i da vam je ovo dobitni pokusaj:)
Drage moje evo da i ja prijavim transfer 2 osmerostanicna embrija 3. Dan beta 05.03. Jedan su ostavili pa ako nastavi razvoj zamrznut ce ga...dr zadovoljan sa embrijima pa sad sve u Bozje ruke....
Super,Chiara,pisala sam ti na onaj tvoj post,drago mi je zbog tebe i mrva.drzim fige!
prijavljujem se među supresivke ;-)
sad sam na šmrkanju suprefactom, pa gonali
svim curama u svim fazama ~~~~~~~~~~~~~ i puno sreće :heart:
chiara~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno!
darmar welcome back! da bude BINGO!
Bigblue, pazi na overdose ;) Sretno!
Linalena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se mrvice čvrsto prime!
Morat ce bit nesto kad imam toliko podrske od svih vas. hvala,Ivica k:) !!
stiže jedna fina jutarnja:coffee:
geceta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~čekamo nestrpljivo!
geteceta sretnooooooooo!
Linalena čuvaj svoje mrvice, i evo nam i tebe trudnice..
Unatoc svim vibricama,necu popraviti statistiku smrzlica;( hvala svima na potpori:*
Geceta, jako mi je žao :love2:
geceta i ovdje .. jako mi je žao..
HvalA vam :)
geceta, hrabro, bit će bolje kad krenu izmjene zakona, drži se
Znam da hoce al stalno obecavaju,uvijek je za 7-10dana a tako je vec 2mj,od onda sam 2 negativne bete prosla.bit cu ok,sve smo mi jake:) samo moramo hubby i ja sjet i razmisliti jesmo li spremni odmah dalje
Gaceta :cry::love2:
geceta, žao mi je!!! ulovi hubbya pod mišku, odmorite malo, pa dignite glavu i krenite u novu pobjedu! :love2:
Gaceta bas mi je krivo...ali ne preostaje nam nista nego glavu gore i hrabro naprijed!!!
geceta jako mi je žao, jako
pusa drage moje i hvala jako hvala na vibricama