@jelena, ne bih htjela izgledati ko neki redikul vani.
Printable View
@jelena, ne bih htjela izgledati ko neki redikul vani.
koliko vidim, te borosane se dosta nose zadnjih godina
frendica mi ih nosi po Stockholmu i kaže da je ljudi zaustavljaju i pitaju otkud joj to
Meni su Boromine skroz cool :)
Možda je onda proble, u meni, meni je važno kak se ja u tome osjećam, a ne kak me drugi vide, ponavljam meni tenisice i niske muške sandale su ok.
Ali cure vele da je to in, pa žuta navali.
pa šta nisu borosane cipele poznate po svojoj ortopedskoj funkciji i udobnosti, valjda su ih zato i nosile sve medicinske sestre, frizerke i konobarice?
za dugo stajanje nisu dobre skroz ravne cipele, počnu leđa bolit
možda imaš pravo ja stojim više doma uz šparhet nek na poslu, tam ili trčim po hali ili na drugi kraj tvorničkog kruga, verem se , spuštam u podrume, sjedim
Ja sam ih kupila prošlo ljeto. Preudobne su mi. Mojoj nozi savršeno odgovaraju. Kvaliteta izrade je nešto drugo, nakon cca 1,5 mjesec povremenog nošenja odlijepio se je džon. Nije to bilo ništa prestrašno, mm je to lako riješio u kućnoj radnosti, ali da može bolje- može.
Danas dođem pred Tvornicu. Rasprodaja Borovih starki od 14 - 16 ožujka. Red od 400 metara se stvorio. Okrenula se na peti i vratila nazad.
Kupuje li netko u CCC-u? Imaju jako lijep izbor i modela i boja a i cipele su kožne: http://ccc.eu/hr/
mašnice, baš sam bila tamo u petak
nisam dosad nikad čula za taj dućan, iako su mi rekli kasnije da je bio već i u starom trg. centru
vidila sam dosta cipela koje mi se sviđaju, kupila jedne Lasocki
kožne, udobne, slatke, zasad mi se čine super, jedino su im kalupi malo veći, inače nosim 39 ali ove su mi bile 38 taman
Ja obožavam cipele Högl, užasno su skupe ali nikad nisam nosila udobnije cipele. Traju godinama, u petama mogu trčati za djecom, nisam vjerovala da salonke mogu biti tako udobne. Ili pak meni baš tako noga leži na njihovim kalupima. Sad sam već dovoljno stara da mi nije važno da svake sezone imam nove cipele, radije si kupim rjeđe ali bolje. zaključila sam si da sam ja toga vrijedna :mrgreen:
angie, gdje ih kupuješ?
možda bi mi njihovi modeli bili ljepši od ecco.
tamaris ima neke srednje cijene, ali s njihovim 38 imam problem da su mi male, a 39 velike.
inače, užasno mi je osjetljivo stopalo. ako su mi imalo neudobne prste mi prožimaju bolni trnci koji ne prolaze dok se ne izujem. i tako svako malo.
Dva su dućana, u Ilici (ne znam broj, ali negdje gore iznad Cvjetnog) i u West gateu. Znaju imati i dobra sniženja!
hvala! baš je moralo biti u wg, taj centar stvarno ne podnosim.
ecco cipele su mi super
hogl nikad nisam imala
Ja sam totalno prešla na allegria cipele, jedino što nema za zimu.
a šta ja znam, uglavnom im je cijena oko 1.000 kn, ali zna se naći dobrih sniženja. Uglavnom, znala sam kupiti iste cipele u dvije boje, koliko bi me oduševile.
S druge strane, pretprošlo ljeto sam cijelo preživjela u špagericama iz Lidla za 69 kn, stvarno nisam neki snob što se marki tiče. Ali kad skužim da mi nešto paše, zagrizem ko doberman :mrgreen:
mima to su ove?
svidjaju mi se, to ima kod nas kupiti ili kupujes online.
O tim hogl cipelama i njihovoj udobnosti svi pričaju - no meni se ne sviđaju, odnosno baš na svakom paru, bilo niske ili ili na petu, nekaj nije po mom ukusu, i već sam par puta ulazila u dućan, baš zato jer mi svi pričaju o njihovoj udobnosti. Gledala i sniženja- ali valjda nisu moj tip, i više se niti ne pokušavam siliti da mi se neke dopadnu.
I da, imaju i sniženja, a prodavačce mi spadaju u onu nesimpatičnu kategoriju koja odmjerava kupce
Ima u Rozi Stepu u Gotovčevoj
http://rozi-step.hr/shop/prodaja/cipele
Može, vidimo se kad skupim 719 kuna :mrgreen:
Hogl imaju i u Nami, neki modeli (ne znam jesu li svi) su tamo jeftiniji nego u Hogl dućanu u Ilici. :facepalm: (Razlika je bila 150 kn za model koji sam ja kupila, nije baš malo. :roll:)
:lool:
koli, jaca i angie :mrgreen:
Zašto Kolinda ne bi smjela nositi cipele s otvorenim prstima? Kakav kodeks odijevanja? Pa nije gola.
Ja sam si prošlo ljeto kupila sandale i to su definitivno najudobnije cipele koje sam imala u životu, savršeno su udobne i super su za hodati. Onda sam na jesen kupila zatvorene, ali nažalost ne mogu reći da sam se baš saživjela sa tim cipelama, one su jako udobne, ali na hodanje u njima se nekako nisam navikla. Isprobat ću sad još ovaj mary jane kroj.
ja kupujem samo kozne cipele, ne riskiram vise
imam jedne hogl, o-bo-za-vam ih, to je toliko udobno
http://www.amazon.de/H%C3%B6gl-fashi.../dp/B004CVKB4I
meni su ove lijepe iako stvarno znaju imat babastih modela, bas za koli&jacu
i vagabond su mi drage, i diesel
ponukana ovom temom, opet sam popustila i jučer po tko zna koji put išla gledati. Ružne i gotovo. U stvari, na svakom modelu nešto zaribaju. Uglavnom, što zbog odgoja (tata mi se bavio kožom i cipelama ), što zbog iskustva - nema meni do talijanske cipele. Otkada ih ne kupujem i ne idem u Trst ;) dobivam i kurje oči, imam cipele koje ne mogu popraviti (dobri stari kožni džon), ma sve nešto. Nikako naći prave
gledam im novu kolekciju i tako mi je :-/
ali recimo u ovima sam već dvije zime na poslu https://www.google.hr/search?q=h%C3%...4YYuhJrmgLM%3A
i super su mi udobne, a izgledaju dobro i na šos i na hlače
a ove imam i crne i smeđe i obožavam ih. treću godinu za redom izgledaju identično kao kad sam ih kupila https://www.google.hr/search?q=h%C3%...ptFLAPz2d9M%3A
krivi link, ove su https://www.google.hr/url?sa=i&rct=j...58116963270462
odnosno čak ne ni te, ovo je njihova nubuk koža, takve su kao antilop, moje smeđe su glatke, a crne su nubuk
nisam ih uživo vidjela, ne znam i jel ima u rijeci i gdje, al meni su lijepe angie, oba modela koja si linkala. ove jaca/koli su mi grozne :-/
i Nama drži Hogl, ja ih uvijek tamo kupujem. i često znaju imati popust, čak i kad njihov dućan nema.
ja sam u Nami kupila salonke na sniženju za 600 kuna, originalna cijena je bila 900 kuna. Njihov dućan je te iste cipele cijelo vrijeme imao na punoj cijeni, s tim da su kod njih bile preko 900 kuna.