Ma znas kaj, necu zvati, nego cu iduci put lijepo doci 15 min prije i ako tamo ne bude karata, napraviti cu frku. :mrgreen:
Printable View
Ma znas kaj, necu zvati, nego cu iduci put lijepo doci 15 min prije i ako tamo ne bude karata, napraviti cu frku. :mrgreen:
A ja bih otkupila karte za miffy ako netko ima kupljene, a neće moći ići jer nažalost sve je rasprodano a mi bi išle :D
mi bi na gulivera 21. studenoga ali nikako ne mogu online rezervirat kartu :/
jel netko gledao?
ako PLATIŠ karte onda ih imaš pravo pokupiti bilo kad pa i poslije predstave ako treba
rezervacija je drugi par rukavica
Obično puste u internetsku i telefonsku "rezervaciju" samo 30% karata, a ostale se mogu rezervirati/kupiti direktno na blagajni. To se meni dogodilo u petak s Miffy pa sam htjela danas ići kupiti, a sada vidim da ih više nema :shock: .Citiraj:
ivarica prvotno napisa
mamaLare, jesi li sigurna?
:(
http://www.kazaliste-tresnja.hr/hrv/...a&sID=b_online
Osim da probam na blagajni
Ajd javi ako ih uspiješ kupiti, idem odmah danas :love:
Ja ću danas ići na blagajnu, vidjeti može li se kupiti pa javim.
Može ako uspiješ javi, idem onda odmah i ja u kupovinu.
Eto, imam karte za Miffy u rukama 8) . Teta kaže da je ostalo još jako malo, zato požuri.
Super hvala, požuriti ću :love:
Bravo! Za koji dan?Citiraj:
lucij@ prvotno napisa
Za ovu subotu.
Nisam stigla sve pročitati, pa ne znam da li je spominjana predstava Roda i lisac u maloj sceni. Mi smo bili u subotu i predstava je odlična. Dražen Čuček glumi rodu i baš je smiješan. Vitomira Lončar i Hana Hegedušić su također jako dobre. Sve u svemu, kazalište puno djece i roditelja, i čini mi se da je svima bilo baš zabavno, mada recimo moja 3.god kći nije bila osobito oduševljena. Njoj se recimo puno više dopala Trnoružica u ZKL, a MM i ja smo također bili jako ugodno iznenađeni - naša preporuka i za tu predstavu.
nama je trnoružica u zkl bila koma, a Sof je pola predstave provela s mojim dlanovima na očima...premračno, nerazumljivo, prestrašna vještica
eto, sto ljudi (ili bolje reći djece) sto ćudi
Djeca su mali ljudi :P
sto djece, sto ljudi :mrgreen:
ma sve pet, ali nema rime :mrgreen:
Takvo iskustvo ima MM :mrgreen:Citiraj:
sofke prvotno napisa
On ju je vodio, nije mu baš nešto, a ona oduševljana... :mrgreen:
sori sofke, morala sam. MM kaže da mu je najljepša Rodna majica "Djeca su mali ljudi" :*
Naravno Rodina, ne Rodna. I kad napišem ljepo umjesto lijepo, znajte da nisam nepismena, nego mi je Ivo prtljao po laptopu i sad mi ne šljaka slovo i
zar ni tebi :lol:Citiraj:
lucij@ prvotno napisa
Kaj je moj Ivek bio i kod tebe?Citiraj:
Imga prvotno napisa
ma ne, moja još radi (do kad će, ne zna se :mrgreen: )
nego leonisi i puntici isto šteka slovo i
Zapravo sam sad dobro prošla, na starom mi je iščupao slovo y. Službenom.
I mi smo bili u subotu na ovoj predstavi. Mene svaki put odusevi Bucka kak sve savrseno odradi (stvarno je sjajna) i jos stigne vracati klince na mjesta, razgovarati s njima, davati upute covjeku za mix pultom... :lol:Citiraj:
hrčkić prvotno napisa
Zna li netko koliko dugo traje Miffy?
mi smo danas bili u travnom na STOP, SEMAFOR, scena IBM
ja sam se super zabavila :mrgreen:
dorian nije nicim pokazao da mu se predstava svida, ali nije ni negodovao, pa pretpostavljam d amu je bilo ok
ici cemo i sljedece dvije nedelje na
23.11.2008. "KROKODIL MARKO"
30.11.2008. "UZBUNA U DŽUNGLI"
meni se ovo sto sam danas vidjela jako svidjelo i nadam se da ce i ove dvije predstave biti dobre. ne treba rezervacija, ulaz je 20 kn, preporucam!
rezervirala sam i Dabrice i bundevice za 21.11. cini se zanimljivo
dorian jejedno vrijeme imao strah od kazalista, od petka opet nema pa sam se malo razbahatila ovaj mjesec :lol:
Sat vremena.Citiraj:
Iva M. prvotno napisa
:mrgreen: Meni šteka L. I to samo doma, na poslu funkcionira. Što mislite zašto? :mrgreen: :roll:Citiraj:
Imga prvotno napisa
Bili i mi na predstavi pa sad znamo... :PCitiraj:
Anci prvotno napisa
Svejedno tnx :)
Gledali - odlične su! M. je uživao!Citiraj:
meda prvotno napisa
super :DCitiraj:
buba klara prvotno napisa
a koliko je M: star?
Tad je imao 2,5 (prošle sezone).
Meda, kako je prošao strah od kazališta, sam od sebe? Jeste pokušavali često ići ili ste imali duge pauze?Citiraj:
meda prvotno napisa
tolko ima i dorian :)Citiraj:
Balarosa, jedno vrijeme nismo isli, i ovo sto smo bili u petak sam bila spremna na najgore, al je super prihvatio
M. (3,5 g.) može preko MM-a za sv. Nikolu gledati jednu od ove dvije predstave:
Baukač ili Rock n roll za dva miša u Maloj sceni.
Trebamo se odlučiti za termin, odnosno za predstavu. Koja vam je bolja?
Htjela bi vodit svoju curku 4god. u kazaliste Tresnja na predstavu Segrt Hlapic, traje 75min, sta mislite dali je jos premala za tu predstavu?!?
Jučer smo odgledali Čipolina u Žar-ptici. Predstava je jako zgodna, svima nam se svidjela, ali nije baš za one najmlađe (Andrej mi je negdje na donjoj granici, u početku predstave sam mislila da neće ništa kužiti, na kraju sam shvatila da je nešto ipak pohvatao) - rekla bih, idealno za uzrast 6+ i niže razrede osnovne škole.
A MM je oduševljen, kaže da je fakat uživao :)
U dva misa se puno svira, pjeva i plese, bas je veselo. I Baukac je dobar, ali nije toliko raspjevan, malo je mirnija i "ozbiljnija" :)Citiraj: