MalaMa i Mishica_zg čestitam cure! Neka bude školski do kraja!
Ako netko nađe injekciju za strpljenje neka odmah javi... jer čini se da sam protiv strpljenja cijepljena :)
Printable View
MalaMa i Mishica_zg čestitam cure! Neka bude školski do kraja!
Ako netko nađe injekciju za strpljenje neka odmah javi... jer čini se da sam protiv strpljenja cijepljena :)
mishice, čestitam i vibram za dalje!
ajme kako volim puniti trudničku listu :mrgreen:
A sad priznaj, kad si je vadila, danas ili jučer? ;)
prekjučer 45 al sam se bojala objavit, danas 94 pa da podijelim s vama :)
još uvijek se bojim, još uvijek nisam svjesna da je to to...još uvijek sam uvjerena da su mi zamjenili epruvete :)
ugl....ne smijem ni ne želim se veseliti da ne ispadne ko zadnji put kad sam bila van sebe od sreće a isto tako od tuge i kad nije uspjelo...
mishice i MM, čestitam vam od :heart:
Cure, čestitam na lijepim brojkicama.
Moja jučerašnja ß je 5.9. Komentari su suvišni. Ponavljam test u subotu a onda planiram nešto konkretnije od aih, čim prije.
MalaMa i mishica_zg, čestitke i da bete i dalje lijepo rastu, a trudnoće budu školske! :-D
Muma...:taps:
Mishica cestitam-trudna si!!! Neka bebica raste:)
Muma,pa zar to nije pozitivna beta?
Čestitke na pozitivnim betama! :-D
Ili je mozda pozitivna-pozitivna...? Buduci da si radila vec 12 dpo ,mozda se u subotu pozitivno iznenadis..da bar..
ja bih jos dodala da nije sigurno da je to bio 12 dpo ;-)
svim friskim beto-pozitivkama iskrene cestitke!
jutro evo za sve :coffee::coffee: kavica ,čaj i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ kome sto treba,ja još malo na smjeni pa doma po curicu da je vodim u vrtić .našla sam neki recept za pripravak za e coli pa ću uz antibiotike i brusnicu i to napraviti.Baš sam :-( zbog glupih beštija sto su je pokvarile planove
laky, hvala na :coffee:, neka čudna noć iza mene, baš mi treba za razbuđivanje
sretno i potamani beštije :oklagija:
Mishica, ~~~~~~~ da beta raste!
Hvala na kavici Laky i da potamaniš te beštije što prije :-)
Šaljem svima malo alt gr :-)
Muma :love2:
Iz osobnog iskustva znam da se kod takvih beta ne treba ništa očekivati.
Mishica još jednom čestitke!!!
Muma ~~~~~~~~~ još dobrog može biti iz toga. Sretno!
Dobro jutro i hvala na coffee!
Našim trudnicama još jednom čestitke, da se i dalje dupla dobro i da se uskoro veselimo srčekima na UZV :-D
Muma, sve i sama znaš :love2:, ali ja ću te u ime čuda koja se ipak ponekad događaju ostaviti među čekalicama do subote.
Najbolje preglede vrijednosti ßHcg imate OVDJE; možete dostaviti i svoje vrijednosti bete, ali nakon UZV kojim je potvrđeno kucanje srčeka.
Danas nam MajaPOP vadi betu, pa joj šaljem puno Altgr vibrica za dobar rezultat! ~~~~~~~~~~~~~~~
Cure na listi za postupke u 9. mjesecu, javite se da znamo gdje i kako ste nam!
Isto normalno vrijedi i za ostale
BB ja sam na listi za 9. mjesec, ali ipak ce to biti 10. mjesec (ako ne odgodimo zbog ciste)..
Hvala cure! Još radim zadnji test u subotu prema uputama doktora, ali realno ništa ne očekujem. Svi testovi do danas se samo poigravaju sa mnom (jedva vidljiv plus, pa plus, pa ništa), pa mislim da je jasno da je valjda biokemijska.
BB javim kamo da me svrstaš nakon subote... I hvala na ß tablici.
MajaPOP čekamo te!!! :)
Ja krv vadila danas umjesto sutra jer sam juče ujutro dobila i naravno beta 0. Javim vam se u subotu kad popričam s doktorom i vidim koji su mi slijedeći koraci. Mislim, nisam previše razočarana jer mi je to već 8 postupak pa sam nekako već po simptomima i znala ali brate mogla je narasti bar malo dosta mi je da mi na svakom nalazu piše netrudna žena.Eto curke toliko od mene zasada, žao mi je što sam pokvaraila pozitivan slijed beti. Nadam se da će to popraviti MajaPop i Muma
anabela, nije lak 8. neuspjeh, za ne poželjet nikom, javi kad saznaš dajlnje planove za sretni 9.!
anabela :love2:, jako mi je žao :-(
trnovit je put do zvijezda
MajaPOP i Muma navijamo za vas :klap:
Anabela1 žao mi, drži se i želim ti da čim prije planiraš novi postupak! :love2:
Novim trudnicama čestitke, a čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~
:-(:-(:-(:-( BigBlue molim te da me skineš sa liste za FET, do daljnjega.
Imam cistu zbog koje na žalost ne mogu u postupak ovaj ciklus. Idući ciklus imam nekih privatnih obveza, tak da do daljnjega ne planiram ništa.
Baš sam vam tužna!
Drage moje, moja beta 17dpt 83,4 :) no ne smijem se obradovati dok ne vidim da se duplira. Vjerujem da ima pozitivnih primjera da potvrde da je ovo bila kasna implantacija, ISCI, FET i da ce se ipak razviti u bar jedno lijepo <3
Draga anabela, prvo da tebi pošaljem jedan veeeliki virtualni hug :love2:
Nadam se i od srca ti želim da skupiš snage za dalje, za još jedan pokušaj. Znam da je teško, niti približno ne znam koliko! Čuvaj se :heart:
Maja, napisala sam i na transferu, sad se nadamo dobrom duplanju. Ovdje poviše sam stavila tablicu s ß vrijednostima, pa možeš vidjeti za sebe (dani su dpo, odnosno punkcije, a ne od transfera). Čuj se s doktoricom, mislim da ti je to jedina relevantna osoba u ovom trenutku. A ja te bez obzira pišem u trudnice dok me test ne uvjeri u suprotno. :*
curke moje bok,
nije me bilo neko vrijeme, pa moram sad nadoknadit propušteno.
tužnicama šaljem velike zagrljaje...odtugujte i ne odustajte
A sretnicama...isto šalje zagrljaje i nek vam je cure sretno, da što više uživate i imate što manje strahova u vašim trudnoćama.
betočekalicama želim veeeeliiiike brojčice i lijepa duplanja
eto, pusa svima od mene
cure,za pravilno duplanje bete puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo mi krenuli u sekundarni,slijede folikulometrije i nadam se za uspješno odmrzavanje i još uspješniju oplodnju!!!!
Šaljem puno ~~~~~~~~~~~~svima !!!!
da, vidim...ja sam iz Sibenika pa cu ipak pitati putni nalog jer ima puno vise km...
ne znam, ja sam citala ovo : http://www.hzzo-net.hr/dload/pravilnici/01_09.pdf / clanak 72.
pa rekoh, sto moze biti tocnije :-| ... ma grozno!
I ja navijam za pravilno duplanje bete ~~~~~~~~~~~~!
Tužnice, :love2: nadam se da ćete brzo krenuti u nove pobjede!
Ja sam nekako baš tužna što su nam se samo 4 folikula razvila. Mislim, znam da ako u svima budu JS i ako budu dobri embriji i ako bude sreće da je to više nego nam treba... ali baš nisam optimistična :(