ja sam dobila rješenje, čekam na isplatu (do sada mi je uvijek bilo obrnuto-prvo uplata pa rješenje)
prezime na B, Zagreb
Printable View
ja sam dobila rješenje, čekam na isplatu (do sada mi je uvijek bilo obrnuto-prvo uplata pa rješenje)
prezime na B, Zagreb
Nama jos nije obradjena a predali smo prijavu 29.1.
Bezobrazluk cisti :evil:
pozdrav
na koji broj telefona se može provjeriti status prijave, da li je prijava obrađena i kad će konaćno novci sjesti?
bok jel znas odg gdje se to moze provjeriti
bok mene zanim jel znate mozda na koji broj se moze saznati kada ce neka lovati biti ijeli obradeno
bok jel znate kako saznati da li i je prijava obradena i kada ce pare biti
Ako povrat nije odobren, dobije li se nekakava obavijest?
mogu li reč da su meni uplatili razliku kolko su mi trebali vratiti ( manje od 50 kn) tak da u uplati nisam ni vidla od koga je, dok nije došlo rješenje 10 dana kasnije.
miškica , zašto ne bi odobrili povrat, kaj ste tražili da nisu dali ili to ne daju?
Ma čisto informativno pitam da ne čekam bezveze. Mužu je davnih dana stiglo rješenje i sjeo novac, a meni još ni bu ni be.
Ja sam prošle godine predala prijavu i trebala sam dobiti nekih 500 kn povrata. Budući da firma u kojoj sam radila nije platila doprinose, što sam tek kasnije saznala, nisam dobila povrat, ali nikada nisam dobila niti ikakvo riješenje ili objašnjenje zašto nisam dobila povrat.
Sestra mi također nije dobila povrat, jer jedan od tri poslodavca kod kojih je radila nije uplatio porez. Dakle, bez obzira što ova druga dva poslodavca jesu uplatila, ona nije dobila ništa povrata. Jeli moguće da je i kod tebe taj slučaj, mišekice?
Mishekica, do kraja godine bu sjelo :)
MM-u je tako par godina zaredom tek u prosincu sjeo povrat.. ove godine je začudo sjeo početkom ovog mjeseca.. rješenje još nije stiglo..
Došlo rješenje, sada čekam lovu.
Je li stigla zadnja tura povrata? Imala sam nekakvih problema s bivšim mužem (tj. s poreznom karticom, ja sam bila olakšica na njegovoj i tražila svoj povrat, to smo riješili njegovom kasnom prijavom kako bi ja dobila svoj povrat) i odužilo se, sada čekam da stigne rješenje i sve.
Je li sjelo kome ovih dana?
Jesu počele isplate povrata poreza?
s obzirom da sam prošle godine dobila nekoliko dana prije badnjaka, prije bude snijeg pao :-)
ja sam u 5. mjesecu
I mene zanima jesu li počele isplate...
Pročitala sam negdi da su isplate počele krajem 4. mj. mene zanima jel ikome došlo
I meni je prošle godine stigao sredinom petog mjeseca, nadam se da će i ove godine tako.
Eh sad,nama je sila uplata koja bi mogla odgovarati povratu. Ali treba nam još jedna slična sjest na račun. Bilo kako bilo...lova je već potrošena :oops:
pa ak imaš token provjeri kaj piše od koga je
E aj provjeri to pa da se imamo čemu nadati.
To je račun mm,a on je s tehnologijom ko prosječni penzioner :mrgreen:
95% je povrat poreza. Neznam po kojem principu uopće dijele povrat...po prezimenu? Mjestu stanovanja? Bolje se uopće ne nadati,onda me ugodno iznenadi :bye:
Nije ti ro povrat poreza. Rekli su mi iz porezne da bi isplate trebale krenuti krajem 5. mj
I nije,saznali maloprije;-) znači bit će još novčića :mrgreen:
meni i mm je danas sjeo povrat poreza.... malo je reć da sam sretna :D (predali odmah početkom 2 mj)
Ma daj, jesi sigurna? Pa ženska u poreznoj mi je rekla da još nisu krenuli s isplatama.
"Uplata porez i prirez na dohodak povrat po godišnjoj prijavi"
Pa super, onda i ja mogu očekivati uskoro!
uuu, to bi bilo pregenijalno, ja inače uvijek dobijem u osmom mjesecu.
trina ti si pitala svoje a lucas je tu, po tome ja ću dobiti na badnjak
inače uvijek predam i svoje i muževo isti dan ja dobim oko 6 mjeseca on u 10-11
neznam, mi uvijek dobijemo isplatu isti dan. danas nam je stiglo i rješenje doma.
vi valjda imate svoju poreznu, a kod nas se skuplja u područnim poreznima, pa se šalje U Aveniju Dubrovnik pa tko kaj dohvati, dohvati, bar su meni tak rekli pred 2godine, i bez obzira kaj se jednako prezivamo, stanujemo na istoj adresi uvijek smo dobili lovu u različito doba godine.
Podizem.
Zna li netko da li sam obavezna podnjeti prijavu poreza ako sam cijelu 2014.-tu bila na porodiljnom?
Bila sam zaposlena i prvih 6 mjeseci primala cijelu placu.
imaš li plačeno štogod poreza?
Placam prirez ako mi firma uplati nesto jel?
Ak je tako, na obracunu mi za svih 12 mjeseci pise 0.
je ak uplati onda i plati porez
usput vidi muževu poreznu prijavu klinju možete rastegnuti kroz cijelu godinu bez obzira kaj je recimo rođen 26.1.
Sta moze dobiti nesto za njega?
Ili je obavezan prijaviti da ima dijete na sebe? To drugo je vjerojatno :)
Totalni sam tudum, do sad mi je mama ispunjavala poreznu :lol:
da pitam i ovdje...jel moguce koristiti necakinje kao olaksice? sestra mi je radila pola godine i sav porez dabije nazad vec za 5 mjeseci. a baka je taman otisla u mirovinu...pa gledamo na koga bi mogli izvuc jos nesto....?