Evo bacila sam se na ludjacko pospremanje po kuci....i sve vise me ledja bole...pa se nadam da budem dosla bar 9prstiju otvorena:lol:
Ak se ne porodim prije....
Printable View
Evo bacila sam se na ludjacko pospremanje po kuci....i sve vise me ledja bole...pa se nadam da budem dosla bar 9prstiju otvorena:lol:
Ak se ne porodim prije....
Evo me otvorena 4cm odo ja u rodilište :)
Ajde, žene drage neka vam je sretno!!!
Ooo pa bit će bebica, sretno corina
Inače pitanje nevezano uz porod - kad se dignem imam osjećaj da ili bebač krene izbacivati guzu van, ili se čudno gnijezdi, ili imam kontrakciju. Ne znam prepoznati. Jel to kao normalno ili?
Aaa sretno :)
Go girls, go!
corina, zelim ti do rodilista jos bar 2-3 cm i jedan brzinski!
Vrci, sve gore navedno je normalno :-)
Sretno corina!!!! Nemoj zuriti, malo secite po parkingu...:-)
Eto, corina ode rodit jer se puno keksala zadnjih dana.. Ja cu ovom svom vrat okrenut :gaah:
Joj Apsu, a svaki put me nasmijes...kraljice! :-D
Vrci,normalno je... dodirni,pritisni prstom, mekanije je od.kontrakcije. pokazuje ti guzu :-).
Nemoj se gurati preko reda :lol:
Meni je termin za točno tjedan dana, al nekak se potajno nadam da će gospodična sad kroz vikend odlučiti doći na svijet!
Corina sretnoooo, nek bude brzo i što bezbolnije!!!
Freya i tebi želim isto, da izbjegneš indukciju!!!
Apsu i ja svog mm-a maltretiram keksom zadnjih 2 tj al se nismo pomakli nikud, ja i dalje samo za prst otvorena... Moram danas probati neku žešću pozu očito :lool:
Da, nije čvrsto kao da je BH, očito se bebe guze. I imam osjećaj da se mali prepao vatrometa, kad smo ga gledali vani za novu onda se tako često osjetilo...
Evo me šetam po hodniku..... Bila na wc u vise id pola sata......, otvorena 5 cm ........ Idemo dalje
Uuuu jos malo.... kad ne budes vise mogla pisati onda si blizu finala :) sretno!
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
:-D
Joj Mucica, sori, samo ti daj, ne bih ja prije reda!
Ginger, cini mi se da ce izmedju tebe i mene biti "trka" ;-), ako sam u pravu sa tjednima. Ja sutra 37, punih :-D.... Yeeeeeeeaaaaaah!!!
twister, mogli bi biti
ja danas 37+1
i ne zuri mi se :mrgreen:
Ledja i dalje ubijaju....nadam se da ce do jutra nesto konkretno biti.....
Javim se....pusa
idem malo odspavati
Mamina i tatina princeza je došla na ovaj svijet u 21.50h... 2700, grama 47 cm prirodan porod za poželiti :)))
corina, čestitam :heart:
to je bilo stvarno brzinski :D
Ajme corina koja brzina,cestitam. Koliko si danas bila trudna?
Wow! Kako je ovdje bilo uzbudljivo poslijepodne!! A mi birali tepih, pih :)
Corina, čestitam na curi i kako je lijepo čuti da je porod bio za poželjeti! :-D
Freya, sretnooooo!
Apsu, ti si na redu... tvoj malac se stvarno ne da od tebe.
Ak jos netko rodi prije mene ja cu se upucat :mrgreen:
Bravo corina!!!!! cestitke!!!!
ja evo doruckujem....ledja me ubijaju...al pravih trudova nis....nadam se da sam bar 8cm otvorena:lol:
Aaaaaaa draga pa čestitam od srca na malenoj princezi :heart: :-D
I da, stvarno si brza ;)
I ja bi jedan takav brzinski prirodni porod!!!
Mene noćas opet sve rasturalo i bolilo, ništ nisam spavala... Al odmah bi potpisala za Corinin scenarij :lol:
Freya sretnoooo i javi nam se sa novostima!!!
Corina, čestitke za princezi i bravo za superbrzi prirodni porod!!:-D
Freya, :fige: za isti scenarij!
Apsu, a da probaš preskakati uže? :mrgreen:
Cestitke Corina na curici i porodu za pozeljeti.....i vama koje upravo cekate da krene porod zelim brzi porod!!
Ne spavam, bole leđa, ali samo navećer kad legnem, nema tog položaja... Ne sjećam se toga iz prethodnih trudnoća, valjda me stižu godine. I lažni trudovi...
Čestitke svima!
corina predivno!!!!
isvetica, kad ti je termin?
ni ja se puno toga ne sjecam iz prethodnih trudnoca, isto sumnjam da su me sustigle godine :mrgreen:
ja od sinoc osjecam povremeno laaaaganu menstruacujsku bol i kontrakcije, al one traju vec dugo...
nadam se da nece jos...
problem mi je sto nemam s cim usporediti...prvi put mi puko vodenjak i isla sam na carski, a drugi put je porod isprovociran grubim pregledom (i poslije drip, jel...)
tak da nemam pojma kak to ide...
Evo i cestitke za corinu
http://forum.roda.hr/threads/83512-c...09#post2545609
20.01. Prvu sam rodila 5 dana iza termina, drugu 10 dana prije, sad čekamo treću curicu, nadam se da će i ona uraniti, jer me izluđuje nespavanje, piškenje itd. Oba poroda su bila manje-više prirodna prvi manje, drugi više, oba počela sa ispadanjem sluznog čepa, pa provodim noći zurenjem u gaćice :lol:
e to, točno to haahah :lol:
do prije tjedan dana sam spavala bez problema, kak sam legla tak sam zaspala.. a sad! nije da mi nešto stvarno smeta, velik trbuh i to, vjerujem da je psiha, svako malo na wc, gledanje jesam mokra, čekanje trudova, misli o porodu :roll: Majko mila, bojim se nenormalno al sve bi dala da to više počne da potpuno ne skrenem ..
meni su oba inducirana
prvi skroz, a drugi ispao mi je sluzni čep, pa su mi probušili vodenjak
tako da ni ja nemam pojma kako uopće izgleda kad trudovi krenu sami
a ako mi doma pukne vodenjak, samo se toplo nadam da ću uopće stići do bolnice
što se bolova tiče, trenutno mi je ukliješten lijevi išijatikus živac :roll:
Ja cekam trecu curu i moran reci da isto nemam s cim usporediti pocetak poroda...ti bolovi u ledjima pa se sire pa na odredjeni razmak i tako to ja sam prva dva puta dozivjela tek u bolnici.......prvi porod poceo curenjem vode a od trudova nista a drugi porid induciran i to krenuli odmah trudovi jaki i nakon 5 sati dosla curetina.....
Voljela bi sad normalan tijek poroda......ono.....trudici.....trudovi.......voda .......beba....a da i prije toga taj cep koji ja jos nisam vidjela......cekam 27.1.a nadam se ranije da ce poceti.....