Večeras naručujem iz Tesca, stavili su stvari koje me zanimaju na sniženje :)
Ako mi se netko želi pridružiti u narudžbi, može (uz minimalno sudjelovanje u poštarini ;) ) - samo mi
javite da vas čekam dok si birate :)
Printable View
Večeras naručujem iz Tesca, stavili su stvari koje me zanimaju na sniženje :)
Ako mi se netko želi pridružiti u narudžbi, može (uz minimalno sudjelovanje u poštarini ;) ) - samo mi
javite da vas čekam dok si birate :)
Tamo je poštarina 10 funti, puno previše za male narudžbe.
Mi smo fulali s brojem hlaca za MM, a mjerili smo po mjerama na koje njihove stranice vode. MM ima opseg struka 85, sto je najblize njihovoj velicini W38 uz koju stoji opseg struka 86,5. A hlace dosle opsega struka 102 cm! Sto ih trebam oprati da se smanje? Ipak je to 5 cm presiroko...
Slučajno sam naletila na promotivni kod za popust od 5 funti na poštarinu za prvu narudžbu :)... dakle poštarina me je izašla na kraju 5 funti (uvjet je da je ukupan iznos veći od 25 funti i da se prvi puta naručuje).
http://www.hotukdeals.com/vouchers/clothingattesco.com
Jel netko ima problema sa plaćanjem na SD?
Zaključila sam kupovinu, platila i nikako mi neće prihvatiti uplatu. Kaže PP da je SD zaprimio uplatu ali nije ju još procesuirao. To tako stoji od jučer?
Ja preptostavljam da je došlo do neke blagdanske gužve?!
Iznad kojeg iznosa je besplatna poštarina na SD?
Ima tko ovu jaknu? http://www.sportsdirect.com/golddigg...-ladies-668389
Ja sam naručivala prošli tjedan. Isto mi je tako stajalo. Na računu mi je izgledalo kao da je odbijena uplata. Ali paket su poslali, i kad je stigao pred tri dana još uvijek novci nisu bili skinuti s računa.
Mislila sam da sam prošla besplatno ovaj put :) Sad sam išla pogledati, vidim da je ipak naplaćeno.
Tako da su možda već i poslali paket, ali se još ne vidi na računu.
Da, piše im kod na početnoj stranici, vrijedi za kupovinu iznad 50 funti
A kad prođe ta akcija bojim se da će poštarina ostati oko 20 funti :/
nekidan sam pročitala samo za uk, danas opet worldwide...ranit ću se, mogla sam si jaknu kupit za 20 funti...
ajde barem je utješno što smo podjelile troškove.
ja sam sinoć htjela s SD naručit i zaračunalo mi pt 8,99 funti. Nego, zašto je na Next UK sniženje, a na ovoj hr nije? Jelnetko naručivao proteklih god, da li će i za naše područje biti sniženje?
U kojoj valuti kupujete na SD ?
Ja sam do sada uvjek u eurima , ali sam jutros išla uspoređivati.
Računala sam po najvišem tečaju ( OTP banke) i ispalo mi za istu narudžbu
510 kn u funtama , 495 u eurima a 475 u australskim dolarima:-o
Tečaj ti ovisi kojom karticom plaćaš.
Kod nas se sve preračunava u eur, i ako je u funtama onda imaš dvostruku konverziju, prvo u kune pa kune u eur.
dizajnersko :)
za djecu i žene, cijene velike, ali SALE je odličan za markirane stvari
http://www.josephm.com/childrenswear.html
ja sam uglavnom dečikma timberland kupovala
Da li je netko na SD kupovao dječje jakne everlast/karrimor/campri/regatta - zanima me veličina - mala ima 8 godina pa ne znam da li uzeti 7/8 ili 9/10 (da li su modeli manji ili veći) ...
Ja sam uzimala majice od flisa i mogu reci da treba uzeti malo vece. Mojima je onak, na knap :D
Istina, nisu sitne, prve su u vrsti u skoli :)
Ne znam jel tvoje dijete sitnije?
Sitnija je... i baš je na nekoj granici od 128 cm ...jel ima kod nas negdje Everlast jakni/trenirki? Da odemo probati ...
I ovaj je dobar: vino.hr
Ima li možda netko važeći code za free shiping ili dodatni popust na alexandalexa?
Pitanje za next - jesu li brojevi obuće za djecu kao npr. bambi i sl.? Postoji li mogućnost zamjene broja ukoliko nam bude premalo?
Svježe sa SD - ruksak, kaput, top, njihov katalog, štoli i poslana nekakva reklamna velika šalica - 10 eura poštarine. Isplatilo se jer je sva roba bila snižena 50-80%.
tu salicu ti oni ubace u kosaricu i naplate, pa ju drugi put izbaci ako ju ne zelis
I katalog isto, ubace i naplate, treba ga maknuti iz košarice.
Sta se tiče vraćanja robebilo gdje, slabo se to isplati kad je postarina za nazad minimalno 120kn negdje. Pa ti vidi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam na SD-u kupila jaknu Karrimor i ruksak, super su. Donji dijelovi trenerke, onako, jadno. Londonsdale su nekako široke, jedan par mi je prekratak, jedan predugačak, sve različite marke, a veličina S, iako ja baš i nisam neki S. I majice sam neke uzela- Lee Cooper i Voodoo Dolls. Odlične! Samo, one su ipak trebale biti M, ne S. Možda me natjeraju da prestanem žderati. :mrgreen:
ja preko sd kupila sebi i muzu tenisice za trcanje Avia (neka američka marka) za cca 380 kn oboje s postarinom. Velicina dobra, brzo stiglo. Pa koliko traju traju.
I da nije da cu bas sada trcati jos neko vrijeme ;-). ALi nek se nadju.
Ima li netko vocuher za popust u Leo webphospu (nakladnik iz Rijeke) http://www.leo.hr/ ?
Kupila bih slikovnice, a pita me imam li voucher za popust....
Tribala bi kupiti bateriju za mobitel. Jel vama pada šta na pamet osim ebaya?
Zašto mi je sve na ćirilici???
Je, našla sam, al prvo sam sve isklikala da nađem di se pribacuje na engleski. Hvala ti marta, oprostite na off-u!
ne znam da li je ovo netko stavio:
desigual
http://www.charadaweb.com/en/