Svercam se i potpisujem :-)
Printable View
Lara39+ cestitke od srca i :fige: za pravilno duplanje...
Žuži, Valiana :grli: , drzite se cure i glavu gore...
M@tt vi ste sutra na punkciji ako sam dobro zapamtila pa sretno sretno!!
Ja u srijedu vadim betu :lol: imala sam tu ludu O i sad dr zeli ipak provjerit prije nego stanem s progesteronom da ne bude ups.. ne nadam se ni najmanje, bolove u jajniku i maternici kao i boobies pripisujem duphastonu i jedva cekam da ovaj ciklus kojem je danas 60dc zavrsi da krenem po svog eskimica ...
jejja,a si pišnula kojeg testića do sad...onak usput?Makar ne očekuješ,ne škodi :fige:,malo pozitive uvijek dobro dojde!
M@tt,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve super prođe!
arlena,orhideja.,:fige:
valiana -:rock:
Draga Lara, tvoja beta me je jako obradovala :) cestitam ti od srca..
Svim tuznicama saljem zagrljaj:love2: Tuzan je ovaj mjesec bio, ali jos uvijek vjerujem da ljepsi dani dolaze...Drzite se!
Žuži s obzirom da ne znam koji dan tocno je bila ta famozna O (a ne mogu nac info kako po veicini zutog tijela odbrojat unazad) piskila sam svaki dan od kad mi je dr rekla da je bila kineske s neta, svasta oni znaju pokazat :lol: ali plus do prekjucer nisu.. dalje ih ni necu trosit vec cu cekat preksutra da si ne trgam ziFce..
jejja,mudro zboriš,podržavam.Sretno!
žužy došla sam te grliti i grliti :love2: :love2: :love2: a vidim da vas ima još, nažalost! valiana, orhideja. žao mi je cure! :cry:
lara čestitam!!! Lijepo je vidjeti i dobre vijesti u ovoj hrpi negativnih.
Tuznice saljem zagrljaj.
Lara cestitam i neka ti trudnoca bude skolska do kraja!
M@tt sve znas...vibramo
Ne stignem sve procitati pa saljem kolektivne vibre
valiana , žužy i sve ostale tužnice nemam što pametno napisati... bolje da nisam ni navratila... šaljem vam veliki :love2:
Lara čestitam od :heart:
M@tt i ostali kojima treba sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala cure ali hrabre smo mi i niš nas nemre pokolebat u našoj želji!Nema tuge bit če jednom...a do tad čemo strpljivo čekati kak smo sad redale negativne bete tak bumo jednog dana i napisale naše velike bete!:-D
Imamo dvije :) sada cekamo... Nadoruckovali se prije pa je draga morala lokalnu dobiti. Zaboravili smo... :p
~~~~~ za tulum!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
M@tt,:klap:! Za party ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
valiana,točno tak...potpisujem!
samo da i vas pozdravim nabrzinuzaželim SVIMA pozitivne bete,puno vibrica...nisam baš u toku....ali mi smo već prošli mjesec dana,malena je beba za poželjeti...dobra je...pusa svima!
M@tt vama posebno želim pozitivnu betu i da uživate u trudnoći....
lara bravo za betu sad navijamo dalje, tuznicama drzite se, da ne preskocim koju, matt navijamo da sve dalje onak kak reba biti i da vam je to zadnji put i da se oplode i pretvore u jednu super betu!
Lara+39,BRAVO!!!!
Sad sam tek vidjela tvoju bet,super super!
Drzim fige za mirnu trudnoću...
M@tt,bravo,za tulum u labu;)
da se i tu javim, idući ciklus krećemo u postupak s klomifenom
Obje se oplodile!!! :-D:-D
Cestitam!!! ~~~~~~ za dalje!
Bravo M@tt...navijam za dalje! ~~~~~~~~~~~~~
Evo da javim mi jučer obavili et dvije blastice točno na našu 8. godišnjicu braka :-D
Nisam nikako u toku pa šaljem tužnicana veliki zagrljaj, a čestitam Lari na velikoj beti,ako sam dobro pohvatala to je jedina.
M@tt sad nek se prime i ne pustaju!!!
Vadila sam betu, kao sto sam i mislila da jenemoguce potvrdjeno je s 0.1 ... Al napokon mogu stat s duphicima i nadam se da ce vjestica brzo :)
jejja draga :love2:, i moja beta je 0.1 ....
M@tt ARIANM :fige::fige::fige::fige: da nas što prije razveselite
Jejja & Orhideja žao mi je cure
Matt & Arianm sretno do kraja!
orhideja.,grlim draga..kolko god pretpostavljaš da bude negativna,ipak te pogodi...tako bude meni u petak :-(
jejja,vibram da vještica konačno dođe!
M@tt,sretno dalje!
ARIANM,:fige:
Loly :kiss:
žužy točno tako, nedaš se do kraja,ali ipak te slomi. Bit će bolje već sutra.
Što je tu je, sutra zovem dokttoricu(danas je nema) pa se dogovorimo za dalje
Orhideja :love2: mozda iduci put bude bas pravi.. tako se i ja tjesim, da jos nije dosao moj red.. veselim se fet-u i nadam se da me nece odgodit i ovaj ciklus...
pozdrav cure!
Jejja & Orhideja :taps:
Matt & Arianm:veeeelike bete !!!
svima sretno!!!
inače, ja u iščekivanju petka i pregleda malčice:unsure:
lara39 cestitam!!!
tuznica grlim
I ~~~~~~~ za sve kojima treba
ja sam totalno izgubljena od sriće.danas beta 940 :-D
još jednom hvala svima na podršci i lipim željama :kiss:
svim tužnicama :love2: ...ne odustajte i imajte vjeru
lara39+ cestitam da sto brze cujes i :heart: kako kuca.
Lara super vijest navijam za dalje
Lara čestitam!!!! :)