Tal sve se da obaviti jer i ja sam iz Šbk sve radila a sve se lagano stigne :) ... sretno
Printable View
Tal sve se da obaviti jer i ja sam iz Šbk sve radila a sve se lagano stigne :) ... sretno
Tal sretno! Ja večeras iza 7,30 imam prvu folikulometriju, 4 dc!
hvala na brizi .....ovo mi je prvi put da idem na sve ovo pa mi je sve novo i nepoznato . U kojoj si ti fazi BlueI ako se smije znati ?
Loly SRETNOOO!
tal kao što BlueI kaže sve ćeš pomalo obavit, znam da prvi put ima puno nepoznanica, al kad jednom uđeš u sve to, ushemit ćeš s brzo. Ti slobodno pitaj šta god te zanima, rado ćemo ti pomoći koliko možemo. Jel možemo nešto više znat o tebi/mužu, kažeš prvi put idete u postupak, koja vam je dijagnoza?
gdje nam je vedre
Crvenkapice, želim ti poslat pp, pun ti je inbox!
a jeli , tko zna od kada mi je tako nisam dobila pp ne pamtim
Tal jučer sam imala transfer i sad sam čekalica :) ... kauč i ja ja i kauč i krevet i ja i sidalica :) ... to je dok prođe ova kiša i jugo a u nedilju na rivu na kavicu ;)
Bog cure...mi smo bili na prvim konzultacijama kod dr. B. Dogovorili smo isto sto jebi Tal rekla uzv na 7. Dan ciklusa da bude siguran da nema kakvih polipa i savjetovao mi je da napravim uzv dojki. Kaze da je to jako bitno radit, pogotovo kod zena koje idu u postupke jer zbog hormonskih stimulacija postoji veca opasnost od raka dojki. Mi smo prosli vec 3 aiha (klomifenska) u Cita. Doktor B me se jako dojmio. Nista ne prepusta slucaju i osjecam se napokon sigurno.
Loly sretno i da bude dobitno!kako je prošla prva fm?
Maco imaš pravo i bila je gužva ko da je podne :-)
Imam 3-4 folikula na desnom, na lijevom ništa, danas i sutra uz letrilan i 225 gonala f pen, uzv opet u ponediljak,. Kaže dr da nije ludilo ali da nije ni loše, s obzirom da je bio tek 4 dc!
Loly, prvi uzv ti je bio, vidim 4dc, jel to nešto novo, jel tako sad svima ili? Meni je dosad u cita uvik prvi uzv bio 6dc.
Podsjetnik za zaboravne, poticaj za neodlučne:
http://forum.roda.hr/threads/84111-v...ODA-neplodnost
Pozdrav cure, svim čekalicama svu sreću želim... Ja sam svoje malo zlato dobila prije 4 god iz 2 FET-a na Citu (dr. Šparac)... sve skupa smo imali 1 ISCI i dva FEta...
Sad se razmisljamo o jos jednoj bebi, i skupljam snagu psihički prolaziti kroz sve to... ali eto žao mi je ne pokusat ...
Ja se sjećam da sam u onom ciklusu u kojem sam i ostala trudna jako puno lezala na plazi u sunčala jajnike... pa eto znate kakve smo mi
sve detalje gledamo sto smo to drugacije nego ovaj put... tražeči čarobnu formulu... uglavnom mi ćemo na ljeto pokusat i ovaj put, recite mi što
sada traze na Citu? Koje nalaze treba donijet sa sobom da bi se dogovorili oko terapije?
thegirl25 vjerojatno isto ko prvi put a to je hormoni, brisevi, papa, markeri kod tebe i m i spermiogram... eto :)
Evo da i ovdi javim
1.prirodni IVF u dr.Budimira,KBC Firule i pozitivna beta :D
Hvala <3
splicanka3o cestitam od srca i sad neka bude skolska do kraja
splicanka30 čestitam od :heart:
splicanka cestitam !!!
cure zna li tko koji dan je dr. Roje u bolnici kbc st, kojim danom radi ?? zovem dole ne mozes nikog dobit
Cure, dečki - tko još nije vidio, tko je zaboravio, tko je u mogućnosti:
http://forum.roda.hr/threads/84150-T...nosti-donacije
Hvala :heart:
Splicanka30 cestikam od srca... da sve ide svojim tokom! ;) mozes mi reci sto podrazumjeva prirodni ivf? Ja sam u dr B pa da se znam pripremit ako mi to predlozi...
sara10 još nemamo nikakvu dijagnozu jer čekam AMH i sa nuklearne da budu nalazi gotovi , a u nedjelju mi dr.budimir radi ultra zvuk pa ću znati konkretnije ......sve mi ovo nekako sporo ide . Dali je dr. budimir uvijek ozbiljan ili se to meni čini , malo me to straši :-) ???
ja sam već obavila ultra zvuk dojke i napravila Amh i vadila krv na nulkearnoj i sad čekam nalaze da budu gotovi , a to je čekat 3 sedmice ...to me isčekivanje ubija a u ovu nedilju 2.3. mi je dr.b reka da dođem na ultrazvuk kao i tebi .....da on je jako detaljan i sve ti objasni u detalje ali mi se nekako čini da je stalno ozbiljan ili se to samo meni čini ili sam ga ja uvatila na krivoj nozi :-) :evil: ............. ali meni je bitno da je detaljan i da sve objasni .
tal kako to u nedjelju, jel ti to on reka da dođeš u nedjelju, jel možda dežuran tada?
Ma on ti je super tal, je djeluje ozbiljno, al čovjek je rastrgan na sve strane, radi na odjelu ginekol. operacije, porode, carske, onda se spusti na humanu, punkcije, transferi, folikulom...al ja sam se s njim znala i nasmijat. Bio mi je super na punkciji i transferu, pita jel bolilo....Ako imaš neka pitanja kad si kod njega, slobodno ga pitaj, bez ustručavanja, on će ti odgovorit na sve bez obzira na ozbiljnost....Sretno!
Dr B je najbolji dr s kojim sam ja do sad imala ikakvog posla. Mislim da bi se svi dr trebali ugledat na njega. Ima sve sta ja ocekujem od dr. Eto. Svim curama sritno! :)
sara10 pa on mi je rekao doć i to na hitni prijem iza 10 sati .....valjda me neće zaboravit :mrgreen: Može biti da je tamo onda dežuran pa zato jer ja sam mu u četvrtak rekla da mi je zadnji dan menge u subotu a on mi je reka da dođen u nedilju . Misliš da bi zaboravio ako mi je reka da dođem ovako vanredno ?
Bok curke , imam neko pitanjce za vas ,dali je neka od vas imala polipe ? Ja danas bila kod dr. B u kbc st na ultrazvuku i uočija mi je polipe i cistu ....za cistu je reka da nije rizično ali polipe moram skinut prije procesa oplodnje . Dali je neka od vas radila to u st i kako to izgleda , jeli anastezija opća ili lokalna ? Za sad moram vadit neki marker Ca 125 i onda s tim nalazom na kontrolu za dogovor oko skidanja tih polipa . :-(:cry:
Pozdrav....nova sam na forumu. Citam vas vec neko vrime. U postupku sam kod dr. Poljaka u Cita. Prvi postupak uopce.....neki savjeti i iskustvahvala
A
carrie dobrodošla!i odmah da ti zaželim da ti prvi postupak bude dobitan!jesi već krenula?
Carrie dobrodošla! Ima odi dosta cura koje su kod dr. Poljaka (i ja sam među njima) trenutno u postupku, sutra transfer. Slobodno pitaj sve što te zanima! Sretno!
Cekam m......dobila sam protokol. Imam veliku zalihu js pa se odlucio na protokol antagonist. Od 2.-6. Dc 150 iu puregona....
toncek, stavila sam ti post ovamo: http://forum.roda.hr/threads/29465-s...=1#post2582193