Rano je to,kad sam prošli put bila trudna napravila sam test 14 dt i jedva se vidila druga crta,a nakon 2 dana beta 600.
Printable View
oo žužy jako jako mi je žao :love2: jako!
Sanjam,beta je super,cestitam!
zuzy,drzim fige,javi se:love2:
Ja danas 2 dnt, ziiiivc:gaah:aaaana, nekako mi se place jer kao da imam osjecaj da nece uspjeti
zapravo me nervoznom radi ovo lezanje u kuci...a van se u setnju jos nekako ne usudim
Anci272, :-(:love:
Evo ja potvrdila jutros jučerašnji minus,veliki da veči nemre biti.
Nek ide vrit.
Neznam kaj dalje :nope:
Anci, zuzy, zao mi je
Pridruzujem se i ja minusima :( danas 14dnt digitalni minus
Sent from my iPad using Tapatalk
:gaah:
Tako sam sretna bila neki dan dok su cure počele redati pluseke...i reko još malo, još malo i mi krečemo!
I sad sve iz početka.
Žao mi je papigice,grlim.
zuzy,papigice...:cry:,sad nema rijeci utjehe
ako moze pomoci,ja to prebolim tako da se lijepo spremim I odem u setnju sa psom,I to brzim hodom
tako izbacujem iz sebe bijes I tugu I ljutnju
onda se jos isplacem ako mi se place
I krecem ispocetka sa zivotom
:love2::love2:
frodo,tog trena svijet mi se slomi,još dok vidim suze u muževim očima,nema mi gorega :no:..ali kratko tugujem,nekak se brzo dignem,i počnem misliti na dalje,planove. I sad se veselim usisivaču,pranju prozora i tim nekim,u zadnje dane zapostavljenim poslovima...danas idem k sestri,gnjavit nećaka.
Proči će i to...bilo je i gorih dana.
Zbilja je lijepi dan,otiđi u šetnju..makar oko kuće,al nek ti sunce napuni baterije :bouncing:
Žužy, papigaCapo, zbilja mi je žao što dijelite moju sudbinu.:love2:
Ja sam napravila još jedan testić maloprije i potvrdila što sam već znala.
Smeđkarenje mi traje već drugi dan, još uvijek nije jače krenulo.
koji dan nakon transfera se može pravit testić, vraćena mi je 1 mrva 3 dan nakon punkcije
Papigice grlim jako svaka riječ je suvišna,žužy isto velik zagrljaj!
sara ajde nas ti razveseli!
Žužy drž se i brzo u nove pobjede :) nek bude sljedeci dobitni
prava si hrabrica I optimistica :heart:
I Ja sam ista kao ti,svaki puta nakon neuspjesnog postupka izglancam kucu do temelja,nikad prije ni poslije nije tako cista!
navecer stisni muza I zajedno se isplacite,I neka na kraju iduceg postupka samo od srece placete,od srca vam to zelim :love2:
Ja sam bila oko kuce malo, bilo je bas prekrasno vani
znači danas je1dpt
Punkcija ti je bila u srijedu zar ne? Danas transfer? Ako je danas bio transfer, sutra je 1dpt (dan poslije/nakon transfera).
punkcija srijeda transfer jučer, danas 1dpt
DObra vecer svima! da se I ovdje prijavim za cekanje beturine :D danas FET 1blastica, 1 kompaktacija, a ovaj put su mi dali uz utrogestan I estrofem 2x1. Zasto estrofem? Od transfera. Inace mi je endometrij uvijek dobar, neki dan bio 13mm. Jel ima kakve veze s ucestalim biokemijskima? Hvala :*
I ja se pridružujem ovom negativnom nizu....test negativan jučer i danas i m. je počeo...već odavno...
Imala sam pravu psiho torturu ovaj tjedan. 6dnt i 7dnt sam imala na wc papiru crveni trag kao neka žilica i samo to i ja se obradovala da je to implantacijsko, onda sam 8dnt i 9dnt prokrvarila ujutro kao početak menge i onda bi to stalo i nakon toga samo neki manji trag na wc papiru, 10 i 11 dnt isto neko lagano krvaruckanje, još uvik sam se malo nadala, al dva negativna testa i sinoć glavobolja i menz. koji je kenuo su dovoljan znak. Baš bezveze.
Sara mila baš mi je žao :love2:
U utorak imam vađenje bete, ali znam da će biti negativna. Što dalje? Kada najranije mogu krenuti s novim IVF-om?
I drugo pitanje, gdje se vadi beta na VV? Isto se javim sestrama ili trebam na onaj šalter nasuprot sobe gdje se vade hormoni?
Sara10, žao mi je :love2:
sara draga baš mi je žao,grlim te jako!
Loly kakvo je stanje kod tebe?
Draga sara, jako, jakoooo mi je zao, ne mogu virovat!!! :(
Sara, bas mi je žao!:-(
sara :love2: strašno mi je žao draga.... izdrži!
Na VV dodjes u 8, uputnicu za betu predas sestrama kod doktora, izvadis betu u sobi 403 i dodjes oko 10h pa ti doktor kaze nalaz i odmah se dogovorite za dalje. Tako barem ja radim - odmah obavimo i mini konzultacije (vecina nas je nestrpljiva sto dalje). U principu se ceka 4-6mj za iduci IVF. Sretno!
Sara :love2:
Sara,draga moja i ovdje ogromni zagrljaj :love2:
Bubekica, puno hvala!
Sara :love2:
sara10, žao mi je....Grlim...