Žužy, tebi je vrijeme za non-stop akciju po kući, a?? :mrgreen:
Ljubičice, držim vam svima fige ~~~~~~~~~
Printable View
Žužy, tebi je vrijeme za non-stop akciju po kući, a?? :mrgreen:
Ljubičice, držim vam svima fige ~~~~~~~~~
Drage moje navratih da vas sve pozdravim i zazelim sretan i blagoslovljen Božić, a u 2014. godini svima + i školske trudnoće!
Drage moje,
Sretno Badnje vecer vasim obiteljima i vama, kao i Bozic uz moje najlijepse zelje i molitve da vam se ostvari ono sto najvise zelite! Ljubim vas sve redom!
Na dobro vam dosao Badnjak i Badnje vecer!!
Pozdrav iz prekrasne Svicarske. Uzivamo!!! Divno je.
Meni fefe pomaknuo O na 20dc. Nikako mi se to nije svidjelo. Nit je bilo keksa nit ista. Da je bar ostalo na 17dc al eto. Vise srece u 2014.godini
Veselje ti navješćujem, puče kršćanski!
Blagoslovljen Božić, donio vam mir i radost u vaša srca! Donio vam nadu, neka se u vama začne djetešce, koje će idućeg Božića uživati s vama... Provedite ovaj dan sa svojim dragima, najmilijima, u ljubavi i zajedništvu...
:heart::heart::heart::love2::-)
Zelim vam ispunjen i sretan Bozic,Bozic pun topline, srece, osmjeh na licu i iskru u oku, pjesmu u srcu. Nek vam miris bozicnog drvca, unese radost u ove dane, ja vam zelim od sveg srca, cestit Bozic i bozicne blagdane.
lista za 25.12.2013.
--§***§~~***§~~***§~~***§~~***§~~***§~~***§~~***§~~***§~~***§--
(ne)čekalice:
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
--§***§~~***§~~***§~~***§~~***§~~***§~~***§~~***§~~***§~~***§--
Drage moje suborke,želim vam svima Sretan Božić,nek vam je blagoslovljen i ispunjen mirom i ljubavlju!
Malko sam nam obojala listicu,da nam i ona bude okičena kao i borek...nadam se da ne smeta :kiss::kiss:
Dobro jvam ovo blagdansko jutro!
Vani je gotovo mrak. :-o Evo pijuckam kavu i uživam u miru i tišini... Surfam.
Skuhala sam i vama kavicu. Poslužite se, kad se probudite, spavalice.
Vrijeme akcija je završilo, znat ću jesmo li što naparavili za cca 5-6 dana, kad obično imam jednodnevni psihički ispad pripisan PMS-u, kad da se slikovito izrazim "pucam po šavovima". Nadam se, cure, nadam se...
Evo vidim listu, okićenu, jako je lijepa, Žužy. Nana je opet na vrhu sa čak 36-im DC! Njoj jednostavno ciklusi dugo traju...
Puse svima!
Sreca_83,hvala za kaficu! Nadam se da ste svi proveli u radosti ove praznicne dane. Ja jesam,u jako toploj atmosferi sa dragim prijateljima i familijom. Jedino je mog dragog uhvatio juce neki stomacni virus,a sudeci po mojoj temperaturi juce i mene je,mada nista drugo osim te temp. nisam osetila. Doduse,ustala sam kasnije nego inace i koristila drugi toplomer,ali mi taj skok svakako dao neku nadu. Danas opet ocekivana temp. Od simptoma-skoro nista! Imam pojacan apetit,bolovi u stomaku i ledjima kao pred m,grudi nista. Valja biti strpljiv jos par dana,pa uraditi opet test :-).
Jutrooo!
Drage moje sretan i blagoslovljen Božić od srca vam želim.
lista za 26.12.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Uradila danas briseve za hsg. U ponedeljak nalazi. Ako budu ok iduci ciklus idem da me konacno propusu :D
Drage moje, nadam se da ste se sve lijepo provele s obiteljima za Božić! :heart: Sve najbolje svima od srca želim i da svi dobijemo ono što najviše želimo.
Mi smo imali mirne i obiteljske blagdane, uz obilje slastica i puno druženja s kaučem i božićnim filmovima. A što se tiče akcije koja bi trebala biti za plodnih dana, u mene uvijek bude poslije toga više. Mislim da je to zbog toga što nije iz pritiska da se napravi beba, već samo iz gušta.
No, dobro... ne možeš prevariti mozak 8-)
FeFe mi je jutros nakon unesenih novih temp pomakao O na 11 DC, kako smo sve i pretpostavile da se uistinu i dogodila. Draže mi je tako jer mi 9DC ipak nekako prerano, prekratka folikularna faza. Pokrila sam obje opcije, samo treba čekati.
Pusa svima :heart:
Jutro, curice!
Danas sam si uzela 1 dan godišnjeg, aaaaa, milina... Moj mali anđeo i ja smo danas zajedno, same. Uživancija. :zaljubljen:
Tayla, radiš danas?
Jučer smo bili cijeli dan u zatvorenom, kući pa na nekom rođendanu. Poludila sam! Kiša hoće-neće! Ne volim takve dane... Danas će biti oblačno, ali valjda stabilno pa da idemo van...
Srećooo :-D
Radim danas, ne znam kako sam se uspjela jutros probuditi, navikne čovjek lako na nerad :lol:
Ne pada mi teško, jer već sutra opet vikend i dva dana samo s MM. GO će mi MOŽDA biti u siječnju, tako da ću već nekako izdržati. A sada nam je pritisak do kraja godine kako bi se nabrijala statistika.
Lijepo uživaj s kćerkicom, milina...
Curke, sretan Božić svima (s malim zakašnjenjem :oops:). Ovih dana sam imala pun program druženja s užom i širom obitelji, gostiju itd. tako da nisam stigla ni zaviriti.
Danas sam vadila TSH & ft4 i nadam se jako da će nalaz u ponedjeljak pokazati vrijednosti unutar referentnih vrijednosti - ukoliko je TSH porastao barem na 0,8, 21 dc krećem s pikanjem i napuštam listicu. By the way, Žužy unijela si pravi božićni štimung na Rodu :bouncing:
Valjda će nam 2014. godina donijeti ono što tako priželjkujemo :klap:
Ljubilice,
kaj je s tvojim grafom? Prvo ti je je pokazao O na 17dc, pa na 20dc, pa na 23dc.... S obzirom da je FeFe zbunjen, nadam se da ti je to pravi trudnički atipični graf :-D
Anka graf mi nije normalan al sumnjam da to ima veze s trudnocom
Jutros na termometru gledam i ne vidim temp a kako je digitalni, 2x pokaze i onda nestaje. I tako neznam kolika mi je jutros bila temp :gaah:
Nadam se da ste se svi lijepo proveli za blagdane. Mi se spremamo za Hrvatsku :-( a tako je lijepo ovdje
lista za 27.12.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
Ahoj radilice moje :coffee:!
Ljubi,meni se pak čini da ti je O mogla biti 14. dc,al to bi značilo da bi danas trebala dobiti M...:|,hmm,mislim da ti je fakat skrenul FeFić ovaj ciklus.Kaj ti misliš kad ti je u biti bila?
Uživaj draga još malko a onda back to realiti..:love:
anka,~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti je TSH skoknul taman kolko treba i da se uskoro baciš na pikice!
HK,~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da brisevi budu uredni i da te fino propušu! I da več prvi sljedeči ciklus bude plodan i dobitan,kažu da je veča vjerojatnost za začeće u ciklusu iza HSG-a,dok si taman lijepo prozračna..:preskaceuze:
Srećo,uživaj danas s malenom!
Tayla,i tvoj FF se premišlja..evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sad ostane O tu di je.
A naše "nužno" hopsanje je over 8-),imam lijepi rast LH trakice (koje sam MM pokazala tek nakon O,pojma nije imal kad moramo,al nije me nit pital),budem vam zaljepila slikicu da podijelim s vama.
Uglavnom,moja O je bila 11. dc svakak,samo mi temperatura nije skoknula dan nakon,al ok ni to nije nužno..al več vidim da mi bude označil O-Day na 12. dc...
I sad,kak stvari stoje,otpada naš pohod na VV u siječnju,jer mi bude menga došla prije nego oni počnu raditi.Malo sam žalosna,al nemreš iz kože van,jel.
Idemo dan po dan.
Žužy hvala ti na vibrama. Nadam se i ja da neće više plesati ta O, nek se drži jednog mjesta :-)
A gledam ti graf i već kužim pomalo kako FeFe razmišlja i mislim da će ti on sutra označiti O na 12. dan. Al ako je tebi trakica pokazala na 11. onda je to to. I važno da si pokrila te dane akcijom, pa drugo nije bitno.
Ma točno.A ak sfalša,uvijek ga možeš poštelati :lol: Makar mu stavim EW na 11. dc,pa nek njega ignorira.
BTW,ja več evo drugi ciklus nemam pošteni EW,baš onu sluz bogatu,plodnu i flexybilnu :raspa:
Več neka vodeno prozirna s maalim rastezanjem od 2-3 cm,al to nije to.Prošli mj. sam upisala da je bil EW,al sad bome nemrem.
I cice me evo drugi mj. ne bole odma dan nakon O. Pa kaj je to... :?:
Neke promjene očito, a kako si ti već jednom rekla svaka promjena je dobro došla :-P
Ali isto to što opisivaš zvuči kao EW, ipak je prozirno i rastezljivo, pa makar ne max kako može biti.
Meni su cice nekako punašne ima 2 dana. Ali ne, moram se kontrolirati, a ne odmah bacati u nade i simptome :roll:
https://imageshack.com/i/5er1ewj
Evo :-),doljnja je 9. dc,pa 10.,i onda 11. u jutro i popodne i zadnja je 12 u jutro. Čini mi se da mi je O bila možda čak i u noći na 12. dc.
Meni se cini da ti je O bila 12 dc, LH surge nastupa 12-36h prije O, ako se dobro sjecam.
Moj MPO-vac mi je rekao da lh bude poz. do 6 sati prije same O,pa se vodim time. A meni je najtamnija druga crtica bila 11. dc u 17h.
Ne mogu otvoriti sliku, malo nam je na poslu ograničen internet, imamo zabrana na sve strane. Srećom da mogu na Rodu i na Fefe.
Jesi li akcijom pokrila i 11. i 12. dan?
Jesmo 9.,10., i 12. u jutro :alexis:
Ma...ko da bude čega.Al bitno da ja sad računam :lol:
Tayla,baš su ti škrti na poslu 8-)
Dobro je, pokrili ste itekako dobro opcije :mrgreen:
Ja nisam nešto zadovoljna jer je baš u te dane imao turnir, tako da nismo stizali. I uvijek je bilo kasno navečer. Tako da mislim da onaj put na 11. dan kad je bila O, je vjerojatno prekasno.
I bilo je i 7. i 9. dan ciklusa, a jednom i iza O. Valjda bude dovoljno :fige:
tayla to je najbolji moguci raspored, svaki drugi dan :fige:
Bubekica drži te fige jako, jako!
Čujem da imaš posebnu moć predviđanja :-D
prica se :lol:
Jutro!
Vidim raspisale ste se o akcijama, kome je prošlo, kome dolazi... MM zna koji dani su "radni", tako da me i on podsjeti što me sljeduje... Ali zanimljivo, kad je najpotrebnije, EW sluz, njemu se najmanje da! :lol: Ovaj put smo se keksnuli 4 dana za redom. Dugo nismo tako. Opet probah tu varijantu pa... ako ne uspije, vraćam se na svaki drugi dan.
Žužy, ja obično imam takvu sluz, rastezljivu samo 2-3 cm. Zato me iznenadila ovaj ciklus sa 5-6 cm!!! Divno čudo! Tako da ne znam u čemu je kvaka kod mene, a ni kod tebe... :predaja:
Penjem se po listici...
Kudri, navali na muža! Sreeetno!!!
lista za 28.12.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
odbrojavalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
Jutrooo,kavicaaaaa :coffee:!
Eh što volim ove dane koji slijede...sad sam trudna,do daljnjega :raspa::spava:
Jutro! Uf,zuzy,blago tebi kad uzuvas u danima cekanja,mene ovo ubi. Stomak boli (od 5 dc.,sve jace svakog dana,a poslednja tri kao da cu BAS SAD procuriti),spotting (ako se to tako moze nazvati,traje samo po jedno brisanje,i to posle wc-a) se javio- prekjuce svetlo rozi,juce i danas svetlo braon. Testic ceka da prodje datum koji FeFe predvidja za m.,a ja cu do tad poludeti!