Draga Linalena, sretan ti prvi rodjendan tebe kao mamice!!! Neka bude puno lijepih vijesti, puse malom Palcicu
Printable View
Draga Linalena, sretan ti prvi rodjendan tebe kao mamice!!! Neka bude puno lijepih vijesti, puse malom Palcicu
Lina sretan ti rođendan! Želim ti da idući dočekaš sa svojim palčićem doma u obiteljskom okruženju i veselju!
Lina sretan ti rođendan!
Lina,sve najbolje želim :-D cure su sve napisale,ja ih potpisujem. Samo hrabro. Velike :-* Mateju.
Sretan rođendan,!
linalena sretan ti rođendan!! vidim da maleni dobro napreduje i želim vam i dalje da se debljate i rastete !!!sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Draga Lina, sve najbolje, zelom ti od srca da svoj mali "paketic pokloncic" uskoro drzis u narucju....veliki pozdrav
Linalena, sretan ti rođendan, a malom borcu pusa i vibrice do neba za što brži dolazak kući!!!
Draga mama Linalena, sretan ti rođendan! :-)
Mali Palčiću :heart:
Lina sretan rođendan i sve najbolje ti želimi da provedeš dan na najljepši moguci nacin :heart::heart:
11.dan.... iako je mami zadnjih dana svaki dan poseban, danas je dobila cvijeće i tortu za rođendan, jedva čekam svoj! Opet su mi kasnili u posjetu jer su se doktori baš u pol 1 sjetili malo mene osvijetliti izunutra. A onda sam bio tako izmučen da sam im jedva mahnuo rukicom, pssst nadokandio sam kada su se vratili popodne. Lagan sam 915g, 200 više nego kada sam rođen, kaj to nije divno a mamu malo muči matematika pa nikako da izračuna koliko je to po danu (iako ona tvrdi da je prof matematike ali da sam joj ja popio mozak a od tate veterinara baš i neme neke koristi). Splašili su ih sa nekakvom kroničnom plućnom bolesti, to vam je kao kada se neki festival održava jubilarni DRUGI puta. Krvna slika mi nije baš najbolja pa ću malo glumiti vampira, navodno su vani jako popularni, a i infekcija pomalo prolazi. I znate kaj popodne me mama primila za ruku a tata pogladio po junačkim prsima i onda su se tamo u čošku zagrlili i gledali me sjajnim pogledom. Jedva čekam svoj prvi rođendan!
Divno pišeš :heart: Sretan ti rođendan, draga linalena :heart:
Lina nek ti je presretan rodjendan :heart:
Sretan rođendan, da, predivno vas je čitati :-)
:heart:
Kasnim, ali sretan rodjendan!
lina,svako jutro plačem kad čitam tvoje postove,prekrasno te je čitati i piši nam svaki dan kak mali palčić napreduje...mali je,al je veliki borac!
sretan rodjendan :heart::heart:
pusa malom borcu :heart::heart:
Sretan rođendan! Nek sljedeći bude u toplini doma sa nestašnim Palčićem :heart:
<3
12.dan...935g aha vidite kaj radi mamino mlijeko i no dobro malo infuzije . Doktorica je starcima rekla da sam stabilnije pa naravno kada ležim, papam, kakam, piškim. Još su mi malo dodali krfce nekog dobrovoljnog davatelja kada mamica svaki put zaboravi pitati da li ona može meni dati krv jer imamo istu krvnu grupu A+. Sigurno vam je već pričala kako je ona nakon kaj je ugledala baku s druge strane morala dobiti kompletnu transfuziju pa je kasnije jedva čekala da može i sama davati krv. Dok su se borili za mene nije davala krv i to joj je jako žao, no dala je krv u zakladu Ana Rukavina (no prošišala je godine da bude i davaoc). Svečano obećajem da ću i ja biti dobrovoljni davaoc krvi i svega kaj god se može dati. Nadam se da će u mojoj novoj zemlji biti i Banke sperme i jajnih stanica.
:love:
:heart: divni ste!!!!!!!!! Matej, majka ti je heroj... Naravno i tatek
a joj lina prekrasno vas je čitati
a posebno me veseli kako lijepo napredujete
veliki :love2: tebi i ogromna :* malom borcu
Sretan rođendan(za dobre želje nikad nije kasno)! Pusice Mateju,malom-velikom borcu i obavezno očekujemo nekog izdavača da se javi. Postovi su neopisivo prekrasni...
13.dan.... 953 g ...danas čitav dan mašem nogama i rukama u nekoj koreografiji nalik plivanju kada ne mogu drugačije jer sam na trbuhu. A spavam baš ko starci, na trbuhu, glava u jednu strani, jedna ruka dole (da ak zatreba mogu počeškat guzu) a druga u Supermen pozi. A onda se sestra naljutila jer stalno vučem respirator iz usta, smeta me to i točka
Lina, pa on super dobiva na kilaži. Još koji dan i kila je tu :zaljubljen:.
veselim se svakom vašem napretku :heart:
:zaljubljen:
Lina, rastapa me svaki tvoj post :zaljubljen:
prekrasno napreduješ mali borče,još malo pa je i kilica tu...samo polako još prije Uskrsa ćeš ti kućici mameku,tateku i peseku uljepšavati noći...mislim da bude pesek malo ljubomoran dok god se ne počneš igrati s njime :-)
samo nek nastavi tako lijepo napredovati :heart: mrva mala
Lina draga sretan rođendan s zakasnjenjem i puno puno pusa malom borcu Mateju :) od moje princezice.
lina sretan ti rođendan, divno vas je čitati!
lina, svaki dan zavirim da pročitam tvoje postove i vidim kako maleni borac napreduje.
sretno, neka vam tako dobro ide i dalje! topim se kad čitam.
Maleni i mama samo tako nastavite i za tren biti ćete kod kuće :-)
Drzite se hrabra mama i hrabri lavicu!!!!!!!!!