Riječanke rools!! Malo mi je žao šta vas neću vidjeti, ali misliti ću na vas!! :-*
tigrical, tebe će otpratiti do rodilišta, ne vjerujem da ću to propustiti! :lol: :heart:
Printable View
Riječanke rools!! Malo mi je žao šta vas neću vidjeti, ali misliti ću na vas!! :-*
tigrical, tebe će otpratiti do rodilišta, ne vjerujem da ću to propustiti! :lol: :heart:
O baš sam smotana, pa tuda često prolazim a i bila više puta na cugi!
:lol: Tigrice, tebe ce otpratiti u rodiliste :lol:
Ma bitno da budete mislima uz nas...
Ljubim svih!!!
Ma može i oko 3, samo ne prije 2 nikako :-(
kad je onda termin jeste se usuglasile? Možda i mi uspijemo navratiti ako je popodne
Ajde vi s obavezama jel' vam pase 15,00 sati??!
Vi koje imate one lijepe majice, hoćete ih nositi na kavi? :)
Lani na setnji sam majicu vezala u cvor jer mi je bila dugacka, a sad mi dodje kao topić!
he, he tigrical
Kako sad stvari stoje moze u 15h..
Ajde neka mi netko objasni gdje je tocno bocarija.znam i di je brodokomerc i gdje je park iza autobusne stanice,ali nemam pojma gdje je tamo bocarija..ako budem stigla doc da ne lutam..i znaci tamo u 15h?
Stojis na ulazu u djecji parkic pored autobusne i okrenes se! Prvi ulaz (otvoren, ne vrata) u zgradi iza ledja na cesti prema groblju.
Dođeš pred parkić i gledaš di idu lokalni alkosi i čuješ kokodakanje... ne moš' falit :lol:
Mislim da sam skuzila..mislim da lokalni alkosi nisu vise pouzdan orjentir jer ih ima masu i zauzimaju jako puno punktova..kokodakanje ce me ipak prije dovesti na lokaciju ;)
Ne merem u 15. Tigrice, virtualni :bye:, vidimo se kad više ne budeš 2 u 1!
Da, glavno da si kišu pozvala!!! Odgađamo ili premještamo?
Kisa je baas fuj..di se mozemo prebacit? Ja znam tamo malo nize onaj birc Barbara..
Ili iznad Do it? Svejedno... Jel' ima jejja u tom unutra za sjedit mjesta?
Cemo vidjet kad se svi izjasne, negdje di ima parkinga i nije tesko nac :lol: ima mjesta unutra
Kad se probude ove s bebacima...jer ocito da spavaju do podne, samo trudnice imaju nesanicu...
Znači tamo već pada kiša? Ovdje još ne ali se smrklo, meni bi bilo najlakše u nekom od shoping centara da nemoram izlaziti van na kišu s bebom
Meni paše di god. Jedino neznam dali ću busom ili autom . Imam neki razvaljeni zamjenski :-(
Ajde neka se jave ostale, meni isto svejedno.
Pola ih ne paše popodne, pola ne bi po kiši... Šta ćemo otkazat ili?!
ja otkazujem ne mogu sad čekat do popodne hoće ili neće biti kava:unsure: a i nije nas baš pretjerano volja voziti po kiši
Pih i tako necu rodit... Vidimo se drugom prilikom!
da ne bi ti dočekala još i onu u 4. mj all in one :-)
A jesmo kokoše :roll:
Oćete sutra u 11 u Mercatoru?
Pokriveno je onda sve, ujutro, natkriveni parking, a i meni je s kramom relativno lako doć (valjda se neću spucat negdje :roll: )
ja preskačem ovaj put
ali sam došla primijetiti kako se bakterija tzv. demokracije proširila i na Rijeku :mrgreen:
penicilin: zima-Premier-subota u 17h, ljeto-Zamet-subota u 17h
izmjenu lokacije uskladiti s promjenom sata
Bez brige, penicilin primjenjujemo i dalje, ali ova je bila vanserijska da ispratimo tigrical u rodilište ;-) pa eto ti :-(
ma daj ne ide ta u rodilište još
ovo je znak
Da li se dobije ban ako te osoblje provocira??!!
Nisam sigurna za sutra...imam neki rucak s gostima pa necu stic.
A niš onda :-(
ja pratim i sve gledam kako do tamo doc, vec san proucila kozalu i kako tamo doc pa ovo drugo, ok mercator znam gdje je hihihi...
taman su mi bili otkazali se svi planovi za danas i gledam gledam...sutra ne mogu... pusa curke svima ♥♥♥
Klap, drugi put!
Subota, 29.03. u 11,00 sati, bočarija.