nivesa svaka ti čast na strpljivosti!!!
ja kad si skuham u glavi da bi se moglo pokazat nešto na testu odmah ga i radim !!
nikad me nije prevario.. minus je minus!! a plus je plus !!
Printable View
nivesa svaka ti čast na strpljivosti!!!
ja kad si skuham u glavi da bi se moglo pokazat nešto na testu odmah ga i radim !!
nikad me nije prevario.. minus je minus!! a plus je plus !!
Puno zbrajam i oduziman!!
brijem si ak je beta taj i taj dan bila tolika , onda bi taj (neki) dan trebala biti tolika i s turbo osjetljivim testom bi se trebala vidjet!!
naravno da sam si i tablicu napravila i tisuću kalkulacija !!!
zadnji puta sam test radila 7dnt jedne morule i bio je -, taj dan se pojavio i spoting tak da sam odmah otpisala postupak (premda je beta bila tjedan kasnije)..
Mozda ujutro napravim...ili ne..vidjet cu. Nekak mislim da nis od toga al svejedno se nadam...
Ajme cure, vidim ja da sam puno propustila. Nivesa, moj savijet, nemoj raditi test dokle god tetka ne kasni poprilicno. Btw, nadam se da je neces vidjeti barem do sredine iduce godine :)
Eto, mene nije ovddje bilo puno proteklih dana... Zatoplilo u Irskoj, pa smo stalno vani. Koristimo lijepo vrijeme maksimalno, kao i cinjenicu da je dan do 22h. :mama:
Jutro!
Nivesa, zavisi koliko imaš testova kući!? Ako imaš samo jedan, ali vrijedan, čuvaj ga za 15 DPO Ako ih imaš dva (ili više) pišni i danas, sutra. :)
Jutroooooo!
Ajmo komadi, kava je skuhana.
Imam jedan...ali bez obzira necu ga radit dok nebude kasnila kao sto YM kaze poprilicno... YM uzivaj sto vise mozes u suncu :-) Malo nam falis tu...
Nivesa, pametno...
YM, pozdrav! :) Znaš, Ema je sad u fazi govorenja "jami, mami", "njami, njami"... Ispade svašta, a sjetim se tebe. :) (čula je to u nekom crtanom, hehe!)...
Evo, podijelit ću s vama svoj umišljeni simptom: sinoć ležim u krevetu, pričam s E. prije spavanja i počne mi biti muka, prava mučnina za povraćanje. Bez one nadolazeće kiseline, ali muka, pa muka... I nikako se odmaknuti od te muke. Ležala sam na leđima pa sam se okrenula na bok, nekako se namjstila, prestala pričati, odmaknula misli od muke na ništa, prazninu. I nakon 5 min. je prestalo. :-o
E to može samo vaša Sreća. :lol:
lista za 16.06.2014. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc :fige:
odbrojavalice: :storma:
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Dobro jutro, drage moje!!!
Jučer sam bila na krštenju sinčića moje drage prijateljice... oko mene svugdje preslatka dječica, od malenih bebača, do 5-godišnjih vragolana i vragolanki... Nije me uhvatila ni tuga ni zavist, samo neizmjerna želja. Veća nego ikada... Joj...!
No dobro, od jučer su počeli plodni dani po kalendarima, a pale su odmah i dvije akcije :sp:
Yummy uživaj u lijepim danima!! Puse s juga :heart:
Žužy, ma neka te bolucka dolje, glavno da ste se "naradili" kad je trebalo hihihi :-*
Nivesa strpi se još koji dan prije testa. Tvoji ciklusi znaju biti duži, pa šteta da prerano ugledaš minus...
Bubekica svaka čast na optimizmu i snazi. Tako treba :love:
Srećo znam jako dobro kako je to baš svaki signal tijela gledati kao simptom. Jednom će nam to uistinu biti pravi simptomi :shykiss:
Tayla, mislis na bubicuzubicu? ;-)
jutro! Evo mene sa laganom jutarnjom mučninom...
Teska depra kod mene danas
Nivesa, pa što je opet bilo..? :(
Ja sam super! :)
Ne znam jednostavno takav dan. Tezak..dosta mi je svega...
Imam pitanje, s obzirom da je 18 stupnjeva vani a ja se znojim ko svinja :-) i ne mirisi bas haha da li da ti pripisem pmsu ili?
Sreco pravi si optimist:-)
Sad sam procitala , u pravu si. Sve je moguce
a ja se smrzavam cijeli vikend!
Sreco, eto, ta je Ema prava macka. Neces me zaboraviti pored nje. Bas sad citam koji je dan ciklusa. Eeee, moguce da se tu nesto kuva. Kako bi Irci rekli : bun is in the oven:lol: 22DC, tko bi ga znao, mozda je malo rano za PMS, ali za RT (ranu trudnocu) i njene lude siptome nikad!
Sanjala sam nocas da sam rodila curicu Moniku (bezvezno ime, posebice nakon Lewinski) i tjedan dana iza nje, rodila sam Marisol (jos gluplje ime, ali barem ona nije bila javna fufa, pa ajde, moze proci) i obje su bile mulatkinje :)
Čujte ovo. Neki dan nađe moja Ema dvije knjižice, u koje sam pisala pjesme od 2002. godine sve do 2009. I objasnim joj što je to... I shvatim da 5 godina nisam napisala ni jednu pjesmu. Ruku na srce, pisala sam pjesme pune bijesa, tuge, plača, sve najcrnje što možete zamisliti. :lol:
Kažem naglas da bih mogla opet početi pisati pjesme (iako ne znam kako jer sam ih pisala obzirom da sam bila jako tužna prije braka i kćeri, nikad nisam pisala "sretne" pjesme) jer ima praznih stranica u pjesmarici.
Veli Ema: mama, dat ću ti olovku i piši pjesme! :lol:
(kad bi bilo tako jednostavno napisati pjesmu, haha)
je već 6.. nekako mi je puno to,ali neka samo ide!
Sreco ja isto drzim fige za taj scenarij... Samo kaj veli mm da je to od nervoze..al nisam ni spavala nocas bas nesto cesto sam se budila.
Al neki cudan osjecaj tamo dole takda se bojim da m stize..neki pritisak osjecam
Mislim da bi bilo pisnut test pa cu onda ziher dobit nakon pol sata hahaha
Bokić kokice moje... :mama::coffee:
mislim da to sad ima veze sa ovom promjenom vremena,inače mi je bilo užasno vruće pa odjednom sad hladno! U prvoj trudnoći mi je bilo grozno vruće,čak sam si išla kupiti ventilator koji bi puhao u mene cjelu noć!
ah te čari trudnoće
Tigric kris. ...malo vise info o tim ranim ful ranim simptomima. Jel bilo osjecaja kao da cete dobit svaki cas m? Glavobolja? Zed?
Budenje po noci? Bilo kaj? Pojacani iscjedak?
Nivesa, sve to... U biti, sve što upućuje na PMS, upućuje i na T.
Kad smo već kod glavobolje, evo je kod mene, neka slaba...
Kris, avatar ti je zakon! To si ti? :)
danček i od mene malo...napokon:)...kad su ovako lijepi dani vikendom me nema u gradu i nema net-a,telefona...samo nirvana:)
...dok sam pročitala sve vaše postove od zadnjih dana..prođe marenda...
vidim da ste sve bile aktivne..u prirodi...šumici...sobici..samo tako nastavite:)...
pozdrav dalekoj Irskoj!!!!
srećice-nastavi pisati pjesmice i svaki nas dan obraduj s nekom novom-to ti je pod"obaveznu domaću zadaću"...!
nivesa-ja sam imala nalete vrućine kao da sam u klimaksu(dobro i bilo je vruće prošli tjedan)..a inače sam jako zimogrozna...također sam imala osjećaj da ću dobit,ali nekako čudan..kao nekakav sluzni čep da se otvara(uh kako sam to lijepo sročila),tri dana prije nego što i jesam.....glavobolja,ali ona ludo bolesna da sam htjela lupati o zid(tako da sam nekako sumnjala da će doć..i čim je došla,i glava prošla...bem ti psihu)
i da...sad svečano obećajem da više neću raditi nikakve testiće prije nego mi bude tjedan dana kasnila( i u prvoj sam napravila tek nakon 15 d)...
tayla-optimizam je moja jača strana:)...
šiškica-kako je danas?
žužy-fala na kavici...
..ako sam koga zaboravila...šaljem pozdrave!!!!!!
e zaboravih..od moje m...danas nema ni ono mikroskopsko m:)
(samo dva dana nekako bljakasto(ugrušasto),jučer nešto sitno prljavo smeđe...)...
ponovo sam u akciji za jako malo:)
Bubica tnx...malo si me vratila u stvarnost...necu jos radit test
kod mene nema nesanice,naprotiv meni se užasno spava cijelo vrijeme. Tako mi je isto bilo i prvi put. Spavanje i lagana mučnina,to ti je to kod mene.