I ni slučajno nemoj mjeriti :)
Printable View
I ni slučajno nemoj mjeriti :)
pravilima odma sprijeci sve one koje su krenule s pitanjem o boji unutarnjeg sava i dijagonali otvora rukava u predjelu lakta
necemo imenovat
promjer rukava, da vidimo pase li svakoj ruci
Ma zeza se na konto zahtjevnih kupaca opsjednutih mjerenjem svega pa i te dijagonale
Oprosti ivarice, tvoje se proda brzo, ali alex raprodala u kratko vrijeme svoje a da nije ni opis stavila detaljan. Gojzerice sam vidjela tek na primopredaji i super su bile. Meni je to ludi topik bio.
bit ce i tashunica trazi brojke?
(salamala)
Cekaj da ti alex dodje :P
moram ovih dana otvorit album, nemojte mi sad rusit rejting
Pa sljedbenicama javi kad, da znaju kad dezurati.
bome da
iako, nestao je razlog iz kojeg je ivarica meni mogla prodavati svoje majice
Ovdje ima dosta kontradiktornih postova, odnosno vrijede dvostruki kriteriji, OK je iskreno dati uvredljivi komentar, ali ne i primiti komentar na uvredljivi komentar.
Ja ne priznajem dobnu hijerarhiju i ne razumijem post o staroj i novoj školi, premda sam prošla 40 i rado učiim od upola mlađih ljudi, premda mi je smiješno kad mi kažu "tako je možda bilo u vaše vrijeme".
Nikako ne shvaćam ni preveliku samouvjerenost. Sigurna sam da većina vjeruje da će se neki stavovi s vremenom promijeniti. Kako onda uopće bez ikakve rezerve iznositi stav o nečemu?
Evo ovo mi je baš zgodno sažeto ujedno kod Jurane.
Ja sam stvarno preozbiljna, ali opet mi doza ozbiljnosti i ide uz roditeljski forum?
Mislim, može se čovek sprdati na filozofskim temama i sl., ali opet, moraš imati neki kredibilitet za "ozbiljnije" teme, ono, nije baš ljubazno sprdati se pa reći novopečenoj mami da zapuši sebi nos desnom rukom, skače na desnoj nozi okrenuta zapadu sa bebom u levoj ruci da bi se beba sigurno rešila grčeva...
Hoću reći, "koristan" često eliminiše "zabavan", jer te neko može shvatiti kao zlobnog, čak i kad nisi...
Ja sam znatiželjna i zanima me zašto je naslov teme dvojezičan? Engleski je za mlade trolove, da bi i oni razumjeli?
A zanima me i kad je to maria bila mlada. Stara je od kad sam ja na forumu, a to je već dugo.
:kokice:
kad smo kod arheologije, najbolji temelji za novo preispitivanje teme forum jucer, danas, sutra (u koju ce se vjerojatno pretvoriti i ovaj topic) su tri topica naslovljena- 'Dakle , kako zamisljate
ostale clanove foruma'.
:mrgreen:
ja sam duboko uvrijeđena da nisam znala za taj paralelni forum:durise:
Mislim da i imaš pravo biti! Nasmijala sam se, ali u pravu si i gotovo.
A ja jer nisam ponuđena tortama sa slike :drama:
tješim se čitajući i razmišljajući Kako zamišljate druge forumašice
Carmina :)
Ovotjedni bronhitis mi je omogućio puno više vremena na forumu, jer u sjedećem položaju lakše dišem. Pročitala sam gomilu starih tema, našle svoje postove, i slažem se sa samom sobom od prije par godina. Šteta samo što nikad više neću imati godina koliko prije par godina :)
Auuuuuu, Vertex, ajde škicni tko je zadnji pravio umiljatu tortu pa brzo uzmi krišku :mrgreen:.
[6 strana nije loše, za topic koji je otvorila jedna zločesta forumašica :-)
slake ste mi :zaljubljen:, posebno moaj ljubav vertex , a što je najbolje prvi post uopće nije bio provokativan, nego starački grintav, jer imam onaj osjećaj " već čitano " kad naletim na teme tipa ona trudnica ili onaj nabrijani mali koji ne ide u školu
eto, ja bih se ipak svima zahvalila i zaželjela mir u svijetu.
maria71, mislim da je jasno kad si otvorila tu temu da ustvari preispituješ svoj stav. Meni se to sviđa (vidi potpis :)). OK, možda bi bilo ugodnije, al bi brzo zamrla tema, da su svi rekli - i ja tako mislim :)
Ja stalno ponavljam novim ljudima da će im se nešto dogoditi, ako ne budu radili to i to, uz ogradu - znam da mi sad ne vjerujete, i dogodi im se (profesionalno). Neki zbilja moraju na svojim greškama naučiti. Na početku mi je bilo puno više stalo da mi povjeruju.
Podsjetio me M. Miočić u Potjeri neki dan na šalu - "Hrvati/Jugoslaveni uče na tuđim greškama, a Englezi na Cambridgeu"
hebate, šest strana ste ispisale, ko će to sve pročitati.
Eh, za to je trebalo tražiti pristupnicu....:mrgreen: tj. ući u udrugu, a ne samo na forum.
Valjda.
Ali fakat - nebitno.
Ovaj forum postoji već godinama, a ja sam u to vrijeme dosta drugih vidjela kako su crkli ili tek životare. Pa prema tome, kritična masa zainteresiranih ovdje postoji. To što postoji paralel slalom na FB uopće me ne smeta. Čovjek se i tamo može pridružiti, tko želi, ali meni je i ovo dosta. Često i previše :-) (ne znam se kontrolirati, pa trošim previše vremena)!
Ja kao Peterlin - mislim da znam za sve te paralelne grupe i forume, ali mi je ovaj forum sasvim dosta.
I ne bojim se ogovaranja. Ne možeš se svidjeti svima i sigurno ima hrpa ljudi koji imaju loše mišljenje o meni.
Ali šta ja tu mogu?
Ako se te osobe meni sviđaju, bude mi malo žao, ali ja sam sebi i dalje OK.
ja kao neka srednja garda
samo želim rezervirati ivaričine majce prije apri,
čuti priču o vožnji avionom,
i znati gdje je lutonjica kupila stol u blagavaoni,
o temi, pošto nisam nešto pismeno nadarana
a i puno puta ne stignem pratiti temu koja se razbukta,
pišem rjeđe nego što bi htjela,
pokušam dati pokoji savjet ako netko traži,
mišljenje kada me baš zasvrbi,
općenito mi se čini da je sada forum ipak mekši nego što je bio,
i da , upoznala predobre cure,
neprocjenjivo
mislim da se spomiljala torta od graška???
torta od povrća je na dohrani
i predviđena je za prvi rođendan
https://www.facebook.com/udrugaroda/...type=1&theater
moje dijete je pojelo skoro cijelu (u dva dana), pa vi recite što hoćete :heart:
Moji klinci nisu ništ imali protiv takvih stvari (i danas radim te složence od palente i povrća) ali to nije zamjena za tortu.
Moj L. je u dobi od 8-9 mjeseci zaronio ruku u tatinu rođendansku švarcvaldicu, zagrabio šaku šlaga i ravno u usta! Mmmmm.... Tako mi je žao što ga nismo slikali.
sve dok roditelji ovako razmišljaju, neka se ne pitajo odakle poteškoće s hranjenjem djece :-/
i da, moja djeca nisu bidna, pa čak ni u šali
jesam li ja tebi rekla da je tvoje bidno što ne doji?
nisam... nego sam te pogladila po glavi i rekla da dojenje nije najvažnija stvar na svijetu.
pa molim za malo pristojnosti... o tome govorimo na ovome topiku, jel