U, ja isto volim kad osjetim da se dani produljuju. I jako volim 21.6., ali mi bude bad kad dođe jer znam da nakon toga dani počinju bivati sve kraći. U biti volim onu subotu na kraju ožujka kad se pomjere kazaljke. Tad sve krene ljepše :)))
Printable View
Ok, sljedeće godine otvaramo Grinch topik, pit ćemo medicu i zanovijetati :pivo:
ja stižem na medicu, dižem za njurganje i višnjevaču
ja volim sva godišnja doba
i zimu i snijeg
i proljeće i cvijeće
i tri kralja
i veliku gospu
i medicu
i višnjevac
:ulje: ovog još nisam skužila - pregenijalan je:lol:
Ja ću moliti za vas..
uf ja volim proljeće, otkad znam za sebe.
još se sjećam djetinjstva kako bih išla cupkajući iz škole čim se skinu zimske jakne,
sve onako nekako svijetlo, budno.
i vječito zaljubljena, ne u nekoga, nego u cijeli svijet u proljeće :zaljubljen:
ljeto volim s rezervom, sve je ok dok ne krene preznojavanje i one odvratne vrućine.
jesen volim koliko i proljeće, sve mirise i boje, obožavam.
ja ću grinčat što se tiče medica i rakija općenito.
meni više paše vino, crno ili belo, svejedno.
imam ti ja i toga
mislim da čak i živiš negdje u mojoj blizini 8-)
Kitimo bor, reda radi. Ali nije da baš nešto uživam u ovim blagdanima. Ne volim zimu,l edeno mi je, najradije bi se zavukla pod jorgan i izašla u 6. mjesecu. A još da mi snijeg padne, pala bi u nesvjest koliko mi se gadi. Na ručku smo kod mojih i za Božić i za Novu godinu. A ni dočeci mi nisu nešto bajni, budući da već 14 godina stojimo kući ko pizde, dopizde i večere te kućne. Ja bi išla negdi, opila bi se, sastavila s nebom i zemljom, i tako proslavila Novu godinu. Ovako samo umirem od straha dok mi djeca bacaju petarde, odradim čestitanje preko ku..rca jer ne volim ljubiti sve ljude koji mi idu na jetru, obavljam sve to da me ne mrze baš svi. Kolače ne pečem jer ih ne volim, spekla sam nekakve keksiće i napekla tonu, da imam od Badnjaka do 1.1. Još iz žvačemo. Mrzim zimu. I buru. A snijeg prezirem, sreća da živim na mjestu di padne jednom u 10 godina. Božić mi nema smisao jer se sve svodi na trošenje novaca, pa posljedice toga osjećamo mjesecima iza. A nisam uspjela odgojiti skromnu djecu. Pa padam u depresiju. Moji bi samo petarde. Ne, bombe, oni bi bombe bacali. Da im ćaća može nabaviti top, sreći nebi bilo kraja. Umirem. Ja nisam Grinch, ja sam prerasla Grincha prije 10 godina, on je za mene fetus. I tako..Sretan Božić i Nova godina!
trina tebi definitivno pripada :sp::lool:
Ja bih jednu večer poroka s Trinom :)
A nema (puno) veze s Božićem ali ja uvijek čekam neko čudo odozgo. Pa sams e tako odlučila malo okrenuti vjeri. I neće me i neće. Čak sam otišla na nekakvo mjesto di je neki pop koji polaže ruke na vjernike. Trebalo se nešto dogoditi pa da se srušiš na pod. Čak imaju ljude koji love te koji padaju. A kad sam stala pred popa, ovaj me htio gurnuti. Ja guram naprijed, on nazad. Nisam se dala. Kad sam izašla, pita me jedna vjernica uzbuđeno-"jesi pala?" Ma nisam, kažem ja, jaka sam ja. *****ti, koje razočaranje. Sad sam opet na nultoj točki. Mislim, nisam odgajana u tom pravcu, pa mi je Božić i dalje samo kič.
Razvedrila bi se ti sigurno :alexis:
volim bing.
kad se sranje pomete pod tapet i vjeruje u bolje sutra.
jer, sutra je novi dan. i nova prilika.
:skarlet:
Davno nisam grlila školjku zbog nekog višeg cilja... Samo zbog hebenih virusa.
Dolazim na tulum, makar se zbog loše kondicije zadnjih godina, ubila u prvih pola sata.
želi tulumariti s trinom :tele::pivo::storma:
Trina i moj bi da mu kupimo VBR , jer sve ovo sto se prodaje po pyro shopovima mu je preslabo
nije, cvijeto, bez dobrog društva meni deci vina i zaspem
opijanje mi je jedino dobro ako me netko cijelim putem nasmijava (a ja se smijem sve glasnije i glasnije) :lool:
A i pokojeg lugara kojeg niste ni primijetili :mrgreen:
Odrasli ljudi se napijaju na dočeku, na zabavama, sa prijateljima.
Ja u skafanderu, sa drugaricama sapatnicama pijem kuvano vino na sankalištu.
E sudbino....
stara moja
em dojim, tako da ni kuvano ni ikakvo drugo vino
em je prošla noć bila takva da sam usula ekstra kave u budniće, ne bih li ipak vidila taj vatromet u ponoć :lool:
ali još koja godina i djeca neće htjet bit ni blizu nama na Novu, i onda smo opet odrasli ljudi
meni je, napokon, ponovo došla i ta NG na dočeku koje nisam dojilja ili trudnica (zadnje takve dvije bile su 2010. i 2011.), al se pijanstvu ne nadam. kako sam u lošem raspoloženju, tj. tuzi, strah me da mi alkohol neće podići raspoloženje nego me samo još dublje gurnuti, ni sama ne znam, vidjet ću kako me krene. a ove spomenute dvije, bilo je baš žestoko - čoporativno (7 obitelji s klincima) - najam kuća na tri dana u Istri - masa hrane, pića, dobrog rasploženja, baš me hvata nostalgija za tim dernecima...
A ja sam za večeras skupila staru ekipu, nadam se grljenju školjke
cro cop :lol:
Ne znam zašto slaviti Novu godinu, zar zato što smo godinu bliže groblju?!
http://www.vecernji.hr/borilacki-spo...laniram-981732