Mami pa vratila si me na 15 dc! Kaj sam u kazni ?? ;)
Printable View
Mami pa vratila si me na 15 dc! Kaj sam u kazni ?? ;)
Bitno je znati kad imaš ovulaciju da si znaš ravnati tablete.. ali ako nisi sigurna a simptome imaš neće se ništa loše dogoditi ako i odgodiš duphastone na par dana.. ja sam ih znala piti uvijek oko 20-tog DC.. šta je sigurno sigirno je :lol: i mengu bi dobila do 30dc
Oprostiiiii draga!!
Laptop me zeza, miš mi uopće ne reagira osim u jednom ćošku. Svi podaci sa harda su izgubljeni. Sad mi je mm javio da frend ima nekog tipa koji bi ih mogao spasiti.
Vraćam ti sutra tvoj dc!
Jučer kako mi je ono bila tupa bol, sinoć kad sam stavljala vaginaletu, jer naravno imam gljivice, nakon toga na prstu mi je ostao roskasti iscjedak. Danas ništa, samo se cijedi canesten bijele boje.
Sad kad pročitam ovo kaj ssm nablelbetala nemam pojma zašto sam uopće to napisala, što je pjesnik htio reći.
Mami mozda fakat implantacijsko..ili si se "ozljedila" s vaginaletama ili pri umetanju..18dc, jos koji dan se strpi :)
Hahahaah mami, baš si me nasmijala.. ja sam skužila baš sve što si htjela reći :lol:
Slažem se s lady.. i tebi ću reći ono što je i meni i Lady pomoglo.. "Think Pink!!!" °••○●☆°•○●☆°•○●☆°• ○○☆°
Ives- koliko si ti tableta trebala piti kada ti je vec 30.dc dosla? Ja ih moram 11 popiti. I one sluze da zadrze eventualnu trudnocu jel? Onda bi se trebale uzeti odmah nakon ovulacije? Ili? Mrzim svoju ginekologicu, nista mi nije objasnila na nacin da ja shvatim hmh
Limeta, držim fige !
Monali, drugi put ginekologinju izresetaj pitanjima.
Ives, lady, pusa velika !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :30.09.2015. :iskušenje:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice::mama::-D
wannahavenoah~~~~~~~~~~~~~~~~ 47.dc
mamiza ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 45.dc
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice: :fige: :love2:
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19. dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19. dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16. dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14. dc
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13. dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Jutro cure! :coffee: Mene zanima sta je sa ovim curama na vrhu liste (ne)cekalice?? Ja sam u ozbiljnom pms-u , što mi je jucer mm potvrdio :kbell: sutra ujutro radim test, onaj jeftini za pocetak :)))
pozdrav curke, nova sam ovdje i imam par nedoumica. ja i mm planiramo trudnocu vec dosta dugo i do sad nije uspijelo**ali ovaj mj smo imali odnos 18.9. i to mi je bio zadnji dan m. ovulacija mi je bila 22.9. znam po lh trakicama. e sad meni je vec zadnjih par dana uzasan metalan okus u ustima, ne cijelo vrijeme ali dosta cesto tokom dana. jeli moguce da je ipak uspijelo? sorry na dugom postu al eto nestrpljiva sam :D
Bok Vikicakikica, dobrodosla :)
Malo sam zbunjena tvojom ovulacijom koja je po ovome sto si napisala 4.dc (ako ti je 18.9.bio zadnji dan m)..to mi se cini ipak malo preeeeerano, najranije koliko mislim da moze fizioloski je 7dc..jesi sigurna u pozitivnu LH trakicu?
A danas ti je onda po toj kalkulaciji 12.dc..Kakav ti je inace ciklus?
Nadopuni malo informacija da lakse pohvatamo :)
Sorry jako sam zbunjena jer prvi put cujem ovakav slucaj..
trakica je tako pokazala a i pratim sluz pa sam po tome zakljucila, bila je jako ljepljiva i rastezljiva taj dan. imala sam problema s ciklusima zadnjih par mj i jednu biokemijsku pa kad nakon toga nisam dobila pila sam duohastone i normalno procurila. neznam jeli moguce da su te tablete nesto poremetile pa da je zato tako rano ovul?
Lady ako je zadnji dan m bio 18-tog, a menga naprimjer traje 5 dana onda bi 22 bio 9 dc.
Vikice kad ti je bio 1. dan ciklusa?
Limeta ove u gornjem domu ne čekaju mengu nego +!
U donjem odbrojavamo dane ciklusa.
Kad ti trebaš dobit?
prvi dc mi je bio 13.9.
sorry cure ne snalazim se bas najbolje pa mislim da sam poslala dvije poruke. ciklusi su mi u zadnjih par mj malo poremeceni jer sam imala biokemijsku pa nisam nakon toga dobivala m, pa mi je dr dao duphastone i nakon toga sam normalno dobila. pratim i sluz pa sam i po tome zakljucila da je O jer je bila jako rastezljiva. sad mozda mi se poremetilo sve zbog tableta pa je zato tako rano O. neznam :/
Mami znam ja sta je gornji dom nego me zbunjuju ove curke sa 45 dc i vise a nema ni plusica ni glasa :)
A ja (ne)trebam dobiti za dan dva :)
Pila sam ih 7dana po 2 tabl. (ujutro i navecer) sto bi ispalo da sam pila u kratko vrijeme 14tabl. I uvjek bi dobila do 30dc. A kad smo poceli radit na bebi, onda sam pocela piti duphastone tek kada sam vidjela pozitivan test.. tako mi je rekao doktor da pijem ..i evo, sve je u redu. Jel znas sigurno kad ti je ovulacija? Mislim da to doktor/ica treba biti 100% sigurn/a kad ti je ovilacija da bi to tako sigurno rekao/la kada da piješ tabl.
vikice, mislim da je kod tebe vazniji podatak da si imala odnos 4 dana prije ovulacije pa je pitanje koliko su spermici uspjeli docekati jajasce.
drzim ti fige svakako ;)
Sent from my A0001 using Tapatalk
Zasto O nebi tepretski bit na 4 dc?
Hm..a to ti opet može biti jedan od simptoma i nemora biti. Ja recimo nisam imala taj metalni okus u ustima, meni ti je jedan od simptoma bio bol u leđima (trtici) , trnci i zatezanja u preponi..ajme podivljat sam htjela koliko me to živciralo. Stalno sam imala potrebu da se istežem..
i na momente me znala hvatat jaka mučnina. Kasnije se sve smirilo do 6tj. trudnoće
Vjerujem :) Znam kako ubija ovo čekanje..ali proći će i to brzo a onda ćeš napokon moći napraviti test. Samo strpljivo ;)
Jutro cure! Vidim da nema jos uvijek novo odbrojavanje.. samo da prijavim jutros sam radila prvi test i negativan je :-(
Limeta, koji ti je dan nakon Ovulacije??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :01.10.2015. :iskušenje:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice::mama::-D
wannahavenoah~~~~~~~~~~~~~~~~ 48.dc
mamiza ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 46.dc
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
Odbrojavalice: :fige: :love2:
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20. dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20. dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17. dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15. dc
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14. dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
Jutrooo!
Ives nisam sigurna 13 ili 14 dpo obzirom da mi lh trakice nisu pokazale pozitivan rezultat (dva dana su bile jace boje nego dr.dana ali opet svjetlije od kontrole crte) imala sam puno sluzi ali nikakvih dr.simptoma ovulacije..
Imam jedno pitanje mada planiram posjetiti ginekologa nakon menstr. Pila sam folnu kiselinu(2mjeseca) i nakon toga imala sam pauzu od 2mjeseca...da li bih je opet trebala poceti piti?
cure ja cu danas napraviti test jer nemam strpljenja, da znam da je rano ali biti cu mirnija ako vidim - i opustiti se do menge. iako me sinoc poceo trbuh boljeti kao da cu dobiti m.
Limeta, možeš slobodno nastaviti sa folnom. Jako pomažu pri začeću.. i nemoraš praviti pauze..ja sam ih pila 6mj prije trudnoće pa sve do 12tt ^^ ponovi si testić kroz dan dva :)
Vikicakikica, držim :fige: i javi nam se
Curke sretno sa testovima..evo malo pozitivnih vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :fige:
hvala ti. javim cim ga napravim. i ja saljem vibrice ~~~~~~~~~~~