:heart:Lista za 28.09.2018.:heart:
chicha~~~~~~~~~~~25.dc
ljube555~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice
iva_777 ~~~~~~~~~~ 19.dc
Calista ~~~~~~~~~~~15.dc
justme409~~~~~~~~~6.dc
Printable View
:heart:Lista za 28.09.2018.:heart:
chicha~~~~~~~~~~~25.dc
ljube555~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice
iva_777 ~~~~~~~~~~ 19.dc
Calista ~~~~~~~~~~~15.dc
justme409~~~~~~~~~6.dc
ziher sam nekaj zbrljala (osim kaj sam ispistila "necekalice" sigurno ima jos nesto)
ispravljajte
vicite ... stavite novu listu...
Cure, kaj ima novo???? Ja krenula sa svima simptomima pred M!!!! Mislim da mi cak i prije bude dosla... Ovaj mjesec opet nista...
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
ja sam bolesna i mislim da mi je ovulacija prosla...muz mi se splasil :/ ... on se nada da ce nam se beba slucajno dogodit lol
Hahahahahaha razumijem ga. I ja se tome nadam. Da ce mi se ovulacia poremetiti i da, kad najmanje očekujem da ce se dogoditi :-)
Ja imam povreme bolovi nekoliko cm ispod pupka ali nisu slicni menstr.vise kao da netko sa iglom pika i isto tako na jajnicima malo jedan pa malo drugi... Kriza mi uzasno boli to je nesto strasno... Nemam nikakvog vise iscjedka nego krenula tek neka suhoca i neznam koji vrag ali vec nekoliko dana me svrbi celo tjelo neka suha koza ili neznam kaj bi rekla.... Jedva cekam probati to ulje nocurka da vidim dal kaj bude pomoglo za plodnu sluz ili ne....
ljube555 - hmmm, a da to nije T :)
cekamo da se pocnes testirati lol
Cure, meni krenulo smede.... Nista ni ovaj ciklus!!!
Luda sam vec pomalo....
Od danas pustam sve u bozje ruke... Ne pratim ovulaciju ni plodne dane... Nego samo pocinem sa vrkutom ,malinom i uljem nocurke nakon M...
Pila sam prosli ciklus vrkutu i malinu u dane M i ciklus skratio se..sada cu pocekati da prode M i onda tek krenuti sa svima....
Ostalim curama sretno ovaj ciklus...
Prije dok sam napisala da krenulo smede tad pojavilo se jako malo na gacicama i wc papiru i nakon toga jos jednom na wc papiru samo i nista nema od tad...
Imam jako jako blagi grcevi...vačjda ujutro bude krenulo pravo krvarenje...
Pa ne valjda da nakon kiretaze treba toliko vremena da nece nikako uhvatiti se i doci do trudnoci... Prije kiretaze smo probali jednom i odmah uhvatilo se a sada vec treci ciklus i nikako... I svaki ciklus gubim nadu da uopce nece vise ni doci do trudnoci...
Krenulo pravo krvarenje[emoji25][emoji25][emoji25][emoji25]
Cure pitanje, dal zna mozda netko gdje moze se kupiti klomifen bez recepta???
Ljube, zar bi se usudila sama sebi dozirati takve tablete :o ?
Ja ne bih. Ne vjerujem da ćeš ih naći u prodaji bez recepta.
Cure danas 1dc
Jos pitanje ako tko ima iskustvo, kako pije se ulje nocurke???? Dal pijem za vrijeme menstr do ovulaciji ili nakon menstr.do ovulaciji???? I vrkutu dal pije isto od M do M ili nakon O do M i da dal mogu piti i u toku M???? Hvala
Ljube555 ja sam pila vrkutu, samo dok sam imala M nisam pila,i uz to sam kombinirala tinkturu konopljike.
Ulje noćurka nisam uzimala.
Mene zanima jel itko uzimao vrkutu dok je dojio?
Pozdrav cure,
Evo pošto sljedećih par ciklusa još nećemo moći krenuti sa mpo, nastavljamo i dalje pokušavati po "starinski" :-) pa se prijavljujem na listu - vidim da je pusta malo u zadnje vrijeme :-) 13dc danas.
@Ljube555 na podforumu potpomognute imaš temu http://forum.roda.hr/threads/65433-O...%BEim-lijekove pa možeš vidjeti za klomifene, vidim da si pisala da za nekog drugog tražiš-u svakom slučaju nadam se da ih ne planira uzimati sama bez doktorove preporuke...
Jedno vrijeme sam pila marulju i vrkutu, marulju do ovulacije, a vrkutu cijeli ciklus-kad bi došla m pila sam ili manje ili bi preskočila tih par dana, a mislim da možeš piti i dok je m. Ugl treba biti uporan i piti redovno a meni se to baš i nije dalo, pila sam možda 2-3 ciklusa i čim je došlo ljeto i toplije vrijeme prestala...
Ja sam prosli mjesec pila vrkutu i malinu i u toku M ali mi bila puno oskudnije i tri dana trajala a inace 5dana...a ovaj ciklus nisam htjela piti u toku M i danas mi 2dc i tek sada vidim razliku ustvari koliko jace krvarenje i ljustanje endometrija... Mozda i to razlog da ipak treba oljustiti se da bi krenuo obnavljati se.. i jos od vrkute prosli mjesec primjetila sam da nisam imala plodnu sluz a LH trakice pokazali ovulaciju i zato sam kupila ulje nocurka..i pijem zeleni caj i omega3..
[QUOTE=Purple Lu;3066184]Pozdrav cure,
Evo pošto sljedećih par ciklusa još nećemo moći krenuti sa mpo, nastavljamo i dalje pokušavati po "starinski" :-) pa se prijavljujem na listu - vidim da je pusta malo u zadnje vrijeme :-) 13dc danas.
Baš mi drago da nas ima više na listi ;)
Mislim da sam vrkutu pila i za vrijeme m, ne sjećam se točno više! Marulju sam pila od kad bi m prestala pa do ovulacije, i kod mene je bilo sluzi puuuno više nego inače, ali nisam primjetila manje obilnu m, sve je bilo isto.
Ako mogu pitati zašto ti piješ? Ja nisam imala generalno nekih problema, s hormonima npr, samo trudnoća nije dolazila pa sam svašta isprobavala, ali na kraju mi nije pomoglo... Bar za sada :-)
Purple Lu dobrodosla
ja opasno zakazala sa listom i nazost jos par dana necu moci za komp pa molim da netko stavi listu
:heart: Lista za 02.10.2018. :heart:
(Ne)čekalice
chicha~~~~~~~~~~~29.dc
Odbrojavalice
iva_777 ~~~~~~~~~~ 23.dc
Calista ~~~~~~~~~~~19.dc
PurpleLu~~~~~~~~~~14.dc
justme409~~~~~~~~~10.dc
ljube555~~~~~~~~~~3.dc
@calista evo da pripomognem lista dok se ne vratiš, ne znam jel dobra, javite ako sam nešto krivo!
i ne znam kad se prelazi u Nečekalice.....
Hvala Purple Lu. Prelazi se sa 25dc :)
Meni sa moba je jako tesko raditi listu pogotovo sto vise nisam sama na njoj :)
I ja na mob.pa isto ne mogu..i ponekad i zaboravim uopce tko koji dan ciklusa..
Calista a zašto ti nisi na listi??
krivo sam se izrazila...ja jesam na listi (iako planiram otici na 1dc) ali sam do nedavno bila sama samcata na listi
Aha, misliš biti trudna pa ćemo te maknuti s liste ;-), to može :-D :mrgreen:
:heart: Lista za 03.10.2018. :heart:
(Ne)čekalice
chicha~~~~~~~~~~~30.dc
Odbrojavalice
iva_777 ~~~~~~~~~~ 24.dc
Calista ~~~~~~~~~~~20.dc
PurpleLu~~~~~~~~~~15.dc
justme409~~~~~~~~~11.dc
ljube555~~~~~~~~~~4.dc
Bok cure, evo liste za danas. Čekam neke pretrage pa mi je dosadno...
@Chicha ne znam kako dugi su ti ciklusi, jel planiraš raditi test s obzirom da je 30 dc :-D
jao jao....ja sam ovih dana baš u gužvi na poslu :(
inače su mi ciklusi 31,32 dana al evo danas je 3DC i ne znam uopće šta joj je da je ovako uranila?! al je stigla:(
chicha zao mi je :ghug:
samo hrabro dalje :heart:
cure kako ste inače? što se događa? iva_777 nam danas prelazi u nečekalce :-D
:heart: Lista za 04.10.2018. :heart:
(Ne)čekalice
iva_777 ~~~~~~~~~~ 25.dc
Odbrojavalice
Calista ~~~~~~~~~~~21.dc
PurpleLu~~~~~~~~~~16.dc
justme409~~~~~~~~~12.dc
ljube555~~~~~~~~~~~5.dc
chicha~~~~~~~~~~~~4.dc