A kakve su cijene kod Danijela? Imaš neki primjer možda?
Printable View
cijene odlične i uvijek ima nešto na popustu
mi kupili odličan target ruksak za 60-ak kn, pernica puna staedlter s dodatnim bojicama je 99 kn, ove velike target bilježnice su 8 kn,
svakako se isplati otići
ima i odlično metalno šiljilo u plastičnoj kutijici, to svakako treba kupiti ;)
mi se uvijek svratimo kad smo u istočnom dijelu grada 8-)
Hvala, ići ću pogledati ;).
Mi smo napokon napravili inventuru i slozili popis. Sutra u shopping. Mislim da ćemo do Prominga na V3, pa Kaufland na Rudesu za ostatak. Nemamo puno tog... danas su s mm kupili tenisice za skolu i za stariju opremu za tjelesni i ako sutra kupimo ostatak pribora i biljeznica bit ćemo spremni kao da škola počinje 2.9. :mrgreen:
Jedino ne znam za trokute, ima neki set od prije ali nema kutomjer... valjda ne treba odmah prvi tjedan. I ne znam da li će se skroz prebaciti na tehničku, za sad ima i nju i obične olovke.
I obavili sve. Skoro sve iz prominga, samo neki set dionica iz Kauflandu koji uvijek kupimo, jer ih je 48 nijansi, to svake godine ode jedan set. Ove Target biljeznica A4 s 50-ak listova 80g papira su stvarno debele, ne znam kakve bi bila te neke od 90?! I za cure ima stvarno lijepih, a sin je po obicaju odabrao razne zivotinje... Ionako imamo još par pisanki A koje planiramo potrošiti prije nego krene s B . Sve skupa za njih dvoje ispod 200kn, I može smo već prije kupili tako s njima oko 250...
Dionice = flomice, može = omote
:lol:
Autocorrect je uvijek izvor smijeha
Sillyme i ja sam skuzila da je veci izbor biljeznica za cure nego za decke.
Konzum od danas -30% na školsko.
U Mulleru Maped olovke trokutaste 1.90kn.
U NN su, doduše, uvijek po 1,80kn :mrgreen:
Tolko je godinama u mulleu
Nego kolko dode ta lilina Faber castell olovka u mulleru?
Ne sjecam se kupila sam ih 10u pakiranju al sve sam napisala u svom postu prije par stranica. Cijene ne pamtim nazalost .
Gledam ak ne vidim.izgleda da ipak nisam napisala. Ma nesto sitno tipa 10olovki cca 10ak kn. Full isplativo.
Al ja sam reklamirala vise njihovu grip gumicu. Ona je povoljnija u Promingu nego u Muelleru.i to par kuna .
Samo da zahvalim popis koji ste mi dali je bio savrsen, nista nije falilo. Thanx :-)
Nije tema petasa
Ali masi trecasi moraju pisati kemijskom zadacevuz hrrv u biljeznicu i uciteljica je savjetovala pisi brisi
Moj za sad pise ipak kemijskom
Jel pojasnila zasto.
zakaj pišu kemijskom? da zadaća traje duže od 3 sekunde
To je priprema za pisanje školskih zadaća iz hj, koje od trećeg osnovne trebaju pisati kemijskom olovkom. Kupi djetetu piši-briši olovku. U Muller-u imaš Frixion (te imaju poklopac), a u Školskoj knjizi sam znala naći i ovakve slične, bez poklopca https://s3.eu-central-1.amazonaws.co...1/31AKgh3OyBIC
Te olovke imaju tintu koja je termički nestabilna, a na drugom kraju imaju plastično zadebljanje za brisanje. Time se trlja i tako proizvodi toplina koja razgradi tintu, pa se može pisati iznova.
Piši briši s poklopcem https://www.jetpens.com/Pilot-FriXio...m-Blue/pd/9023 (nije spretno za malu djecu, poklopci se često izgube)
Bez poklopca https://www.pilotpen.eu/en/frixion-b...roduct_id=1418 (ovo je bolje)
uz veliku napomenu moji veliki nisu trebali pisati kemijskom uopće, njemački su morali imati neko pisalo u zeleno, crveno, plavo, crveno, crnoj boji. klinac jučer rastavio četverobojnu. i dala sam mu pojedinačne kemijske.
Da, četverobojne su i moji imali. Mlađi to koristi i danas, praktično mu je. Nije ih uvijek lako naći. https://www.habeco.hr/cetverobojna-k....html?pid=8158
OK a kakva je razlika izmedju tehnicke i nalivpera i brisaca?
danas je to prepusteno uciteljima na izbor.
to je naprosto apsurd jer se traži pisanje kemijskom bez popravljanja, a onda se :wink: :wink: kaže djeci da uzmu piši briši.
Ne vidim smisla, osim ako je učiteljica povezana s piši briši lobijem.
E zato moj nije ni dobil pisi brisi
Razmisljam i ja o nalihperu ali tad ipak treba pricekati da se osusi tinta
Mi smo u drugom pisali s nalivperom
A prosle godine dok joj je mala isla isto u drugi mala mitovski je morala pisati s kemijskom.
Velim moji stariji nisu morali pisati s kemijskom, a i iz drugih zg skola cujem da ne pisu.
Kod nas se u trecem razredu domace zadace pisu sa pisi-brisi, a u cetvrtom s penkalom.
Moja od treće piše lektiru kemijskom. Najobicnijom. Ovu pisi-brisi nije nikad koristila, ako nešto i pogrijesi ima korektor.
Pisi brisi je izum desetljeca :)
Meni je piši-briši nešto totalno besmisleno :-)
Uostalom s nalivperom se zaista može imati "krasopis" za razliku od kemijske. Moj rukopis je uvjerljivo ljepši s nalivperom nego kemijskom.
Moji sinovi vole te piši-briši olovke, koriste ih uglavnom za pisanje naslova i formula. U osnovnoj školi školske zadaće iz hj su pisali time. Drugo ne pamtim. Ne vole baš klasične kemijske olovke osim četverobojnih.
Nalivpero - ma probala sam im to ponuditi, ali jedan je motorički nespretan, a drugi ljevak - ništa od toga. Nalivpero je za mene - cijelu srednju školu i studij pisala sam time. Danas uglavnom pišem s 10 prstiju, a ne olovkom :-) isto kao i moja djeca.
Jel postoji neki povijesni atlas za 5. razred?
Prije godina dana smo puno pisale o nabavci pred školu, jeste već krenule ili je još rano? Gdje ćete ove godine ? Ja bi radije online, al nigde nać zadovoljavajući izbor pernica... Stariji već mjesecima priča o nekoj whoose čini mi se , a nigdje na netu ju ne vidim gdje bi mogla i ostali pribor naručiti...
https://www.minibigme.com/proizvodi/...pernice-1728/1
Poslano sa mog FIG-LX1 koristeći Tapatalk
Hvala ki ki. Vidla sam to, al prvi put čujem za tu stranicu pa sam malo skeptična, a ovi s kojima imam iskustva ili sam čula za dobra iskustva, nemaju...
Koja je razlika između whoosh junior 2 u 1 i isti taj teen verzija?