Ajme, Alice, bravo. Zvuci tako blazeno i lijepo... uzivajte malac i ti <3
Printable View
Ajme, Alice, bravo. Zvuci tako blazeno i lijepo... uzivajte malac i ti <3
Pozz cure meni dns vec 11dc al nisam stigla javit kak su blagdani bili sorry....cestitam hula hip
Super da vec ima pluseva u novoj god evo ja nisam te srece u zivotu al super da bar neko je
E draga anita,,nisi sama ima nas dosta koje nismo te srece...al nema tuge niti odustajanja..idemo dalje,Bog ima neki plan za nas...pusa za sve curke....i hula hop cestitam❤
I dalje smo trudni :-D digitalac je isto pokazao plusic https://ibb.co/SshJSPz
Piskila sam u 2 ujutro, mislila sam da je bar 5 pa nije bas jutarnji urin. A i ne znam kako bi bio nakupljen kad piskim stalno. Zvala sam doktoricu, zovem i gin da se narucim za pregled i onda samo preostale paziti se i drzati fige da ce sve biti ok. Nadam se i veselim iducem odbrojavanju (nadam se skupa s Himalayom, a mozda i jos kojom curom) ;-)
Meni je od simptoma sveprisutno stalno piskenje, osjetljive cice, krvare desni, ujutro mi pukne koja kapilara kad smrcam. Tu i tamo uhvati grc, ali su slabi, vise kad mi je hladno ili ako sam umorna.. lagani zatvor, lagani umor. Sve je divno do mucnina! :-)
Hvala svima... Nadam se da ce biti sve ok i da ce nas biti vise ubrzo!
Lista za
07.01.2020.
(Ne) čekalice
Pikulica1985~~~~~~~~46.dc
Himalaya~~~~~~~~~~33.dc
hula.hop~~~~~~~~~ 29.dc :-D II
JelenaR~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice
Buncek~~~~~~~~~~ 22.dc
mareelica~~~~~~~~~21.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~17.dc
YOYo12~~~~~~~~~~ 15.dc
Character~~~~~~~~~15.dc
anita83~~~~~~~~~~~12.dc
Beck~~~~~~~~~~~~ 8.dc
U zadnjim listama sam malo dodala dan Character i sebi. Slobodno me ispravite ako sam jos nekome pogrijesila dane. :-(
Odlično Hulahop, baš mi je drago! :heart:
Bravo hula hop! I hvala ti što si umjesto mene optimistična. Ja sam se već pomirila da ništa od ovog ciklusa :-) Nema veze. Novi ciklusi, nove borbe!
Hula hop, ti vec sad vise simptoma imas nego ja u 13 tjedana hahaha! Samo uzivaj. I da se ne scimas, ne znam da li znas ali sa ovog digitalca se nakon nekog vremena makne natpis s ekrana. Mi kupili da nam ostane za uspomenu kad ono sipak :lol:
Al cuvam ih sve u vrecici haha.
Jao Hulahop, drago mi je da je i digitalac potvrdio. :) Ja ga nisam raidla ali eto kaze Jagodica da se izbrise.
Ja Jagodice isto kao i ti sve testove cuvam, uradile smo skoro isti broj ahahahah. :D
Hmm ja sam uhvatila peak, na nekoj lh trakici ovugnost. Desni jajnik mi otpada. Po menstrualnom kalendaru mi dananas ovulacija
Jutros nije bilo vec nicega na ekranu. Razvit cu sliku. :-D a i imam doma dva sa sjenicama.
Jagodice, isti simptomi su mi kao prvi put. Trenutno su mi iritantni stalno piskenje (tri puta nocas) i zatvor, ali sve bi potpisala da ne dodu mucnine kao prosli put. Kako bi to bilo lijepo preskociti. Uzdam se u onu, svaka je trudnoca individualna :-) No, samo neka bude tu jos 8 mjeseci, kako god!
Lista za
08.01.2020.
(Ne) čekalice
Pikulica1985~~~~~~~~47.dc
Himalaya~~~~~~~~~~34.dc
hula.hop~~~~~~~~~ 30.dc +
JelenaR~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice
Buncek~~~~~~~~~~ 23.dc
mareelica~~~~~~~~~22.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~18.dc
YOYo12~~~~~~~~~~ 16.dc
Character~~~~~~~~~16.dc
anita83~~~~~~~~~~ 13.dc
Beck~~~~~~~~~~~~ 9.dc
Himalaya? Ja volim biti u pravu, reci mi da sam u pravu! :-) JelenaR, koliko smo daleko od vjestice? :-)
Haha...hula hop :heart: Evo nema još M. Test pada sutra popodne ili petak ujutro ako ne dobijem do tad. PMS bolovi u trbuhu i cicama su i dalje prisutni, a o nervozi neću ni pričati. :ghug:
Himalaya držim fige da vještica ne dođeee :ghug:
i nadamo se novom dvostrukom odbrojavanju!! :fige: (najmanje dvostrukom!)
Cure ja mislim da meni ni od ovog ciklusa nista. Opet me viroza poharaha. Mislim danas mi 16. Dc ali prije 6 dana bio zadnji odnos tako da ni dani nisu pokriveni...MM kaze da ne zeli forsirati.
Vidim u vas se pravo zahuhtalo...neka neka, drago mi je da je veselo!
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Hula hop čestitam :)
Pisala sam na Novu god da mi je 5.dc ali ocito ti je promaklo :)
Danas sam 12.dc, narucila sam ovulacijske trakice ali sumnjam da cu ih stici koristiti ovaj mjesec jer nece doc na vrijeme :(
Yoyo, super za peak! I mene je uvijek jajnik razvaljivo na dan peaka.
Himalaya jao drzim fige na najjaceee!
Hula hop, ja sam si jedan bila pisnula kad je vec menga debelo kasnila, tek tolko jer sam htjela vidjeti tu debelu crtu hahaha. I to onaj plasticni iz Mullera jer mi je nekako lijep haha!
Jelena, bas mi je zao :ghug:
Character, ako nista onda bar odmori i zaljeci se!
Marelice pa di si ti :mrgreen:
Ono sto me uvijek buni, a nisam ni dovoljno googlala je drugi dan svjetlija crtica na lh trakici. To znaci da je ovulacija bila ili??
Hvala cure, ali vještica nije iznevjerila. Došla je u velikom stil - 1dc. Sve ispočetka.
Yoyo, a može bit. Ako si uhvatila peak, crtica će početi slabiti ili kompletno nestati. Meni odmah nestane drugi dan.
Nadam se da ce biti ovaj dobitni. Ako ne onda idem na ostale pretrage. Prvi put kad sam ostala trudna doslovno 2 ciklus nakon sto smo odlucili da zelimo bebu je dosao i plus. Rijesila sam se ureaplasme zadnji nalaz je pokazao da je vec godinu nemam tj. Da se ne vraca i da moram antibiotike piti.
Himalaya, žao mi je :-( Nema nam druge, nakon vještice u nove radne pobjede... Koliko sam skužila, od sljedećeg mjeseca krećete s postupcima na humanoj?
Jagodice, evo me, pokušavam se vratit u normalu, nakon svih ovih blagdana, jela, pila i ostalog... :njam:
Ali baš mi je to i trebalo, opuštenost, i toliko događaja, druženja, tako da napokon nisam brojala dane, kad su plodni, kad nisu, da moramo baš sad, već smo samo uživali. :mrgreen:
Joj Himalaya... Grlim :ghug: drzi se
Yoyo, meni je receno ako posvijetli da znaci da je folikul pukao, jer postoji opcija i da ne pukne a onda lh ne pada naglo nego postepeno. Meni bi peak trajao neka 24h a dal je to dobro ili ne, ne znam. Mi smo tih nekih tjedan dana svaki mj pokrivali tako da sam lh piskila vise onako usput i nisam previse to istrazivala da mi jos i one ne postanu stres.
Mareelica, ajde bas dobro. Treba nekad zaboraviti na sve ako je moguce.
Hy cure,
Evo ja očekujem O i ganjam ju trakicama + mjerenjem BT.
Jučer kupila cink, selen i folnu pa sad to sve pijemo dragi i ja (jer sam čitala da je to dobro piti i muškima za spermaće).
Dobila sam i tinkturu od imele pa pijem i to (navodno ne škodi uzeti za uravnoteženje ciklusa).
Da li vi pijete neke dodatke ili sam samoja luda?
Teta u ljekarni kad sam rekla sve što trebam me glasno upitala "jel vam to treba za trudnoću?!?"
Beck, ja pijem jedino folnu.
Općenito, uzimam 1 dnevno mega-daily-one kapsulu (sadrži visoke doze kompleksa vitamina B i vitamin C, esencijalne minerale, uključujući magnezij, selen i cink.), ali to iz razloga jer mi je slab imunitet, i bez njih sam svako malo prehlađena, bolesna itd...
Mareelica, uspjeli su me ubaciti još u siječanj na humanoj. Nastavljamo s pretragama tamo gdje smo stali u listopadu.
Beck, ja pijem B i C vitamine (plibex i plivit c) jer isto imam slab imunitet. Ma da sad razmišljam da prestanem si boostati imunitet jer navodno ni to nije dobro za oplodnju. :lol: Kad se sjetim onih bezbrižnih godina s prve, druge godine fakulteta kad sam mislila da ću ostat trudna samo ako se pogledamo i koliko sam se opterećivala s time da nije dovoljna samo jedna zaštita. A sad 15 godina poslije druga priča...
Jao, daaa!! Dio života provedeš boreći se da ne zatrudniš, i onda kad želiš, nikako....!
Kad se samo sjetim prvi mjesec kad smo se odlučili za bebu... Ja sam mislila da obavezno zatrudniš čim se jedan mjesec ne paziš! Eventualno sljedeći mjesec! :lol: Već sam imala sve moguće umišljene simptome prije dolaska prve menge. Kao to je to, trudna sam sigurno :lol:
:lol:
Joj tako sam i ja haha. Osjećala sam da sam trudna svaki dan prva tri mjeseca haha
Što ti je život, ha? Valjda to tako mora bit.
Hula.hop,pa cestitam!!!! Preuzimanje liste nosi srecu definitivno! Bas sam sretna! Nisam bas aktivna,popratim tu i tamo ali nisam puno na netu. Uglavnom,bila na pregledu prosli cetvrtak,sve ok,bebica se super razvija.cula sam bebine otkucaje i rasplakala se u ordinaciji. Sada sam vec u 12+4 tt i jedva cekam sljedeci pregled. mucnine su jos prisutne ali evo vec par dana sam bez povracanja tako da mogu rec da mi je malo lakse. Kako ste mi vi?
Lista za
09.01.2020.
(Ne) čekalice
hula.hop~~~~~~~~~ 31.dc +
Odbrojavalice
Buncek~~~~~~~~~~ 24.dc
mareelica~~~~~~~~~23.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~19.dc
YOYo12~~~~~~~~~~ 17.dc
Character~~~~~~~~~17.dc
anita83~~~~~~~~~~ 14.dc
Pikulica1985~~~~~~~~13.dc
Beck~~~~~~~~~~~~ 10.dc
Himalaya~~~~~~~~~~2.dc
JelenaR~~~~~~~~~~1.dc
Himalaya, JelenaR jako mi je zao :-( Zelim vam svu srecu u iducem ciklusu..
Andreya
Zanemarimo prethodno prebrzo slanje poruke :-D
Lista za
09.01.2020.
(Ne) čekalice
hula.hop~~~~~~~~~ 31.dc +
Odbrojavalice
Buncek~~~~~~~~~~ 24.dc
mareelica~~~~~~~~~23.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~19.dc
YOYo12~~~~~~~~~~ 17.dc
Character~~~~~~~~~17.dc
anita83~~~~~~~~~~ 14.dc
Pikulica1985~~~~~~~~13.dc
Beck~~~~~~~~~~~~ 10.dc
Himalaya~~~~~~~~~~2.dc
JelenaR~~~~~~~~~~1.dc
Himalaya, JelenaR jako mi je zao :-( Zelim vam svu srecu u iducem ciklusu.. Mareelice, Yoyo javljajte se, super na opustenom pokrivanju.. i mi smo nekako taj prosinac veselo "odradili", nisam vise imala pojma kad mi je O.
Cak sam i za NG popila koju casu vina, nadam se da bebe ne zamjera.
Andydea bas lijepo! Meni je super da sam uletila i uhvatila listu ;-) Neka i bude lijepa trudnoca kao tvoja.
Ja sam prije pila cuda, pisala sam. Sad pijem prenatal od Terranove i Omegu3. Koje opustanje naspram prije tjedan dana (dan mi je izgledao: konopljika, vrkuta, prenatal/omega, maca prah, prenatal/omega, konopljika). Uzas, bas tlakica. Negdje sam procitala da tijelo ne moze preraditi odjednom tu kolicinu vitamina (kad popijes vitamine odjednom - 2 kapsule). Pa ja jedne popijem poslije dorucka, druge poslije rucka/vecere. Mislim da sam to procitala u rodinom prirucniku za trudnocu.
Bubamaro, ako citas javi se koji put kako si... Cesto te se sjetim. :-)
Ne znam što da mislim..
Jučer piškila trakicu u 14h i bila je dosta tamna (ali ne dovoljno) - taman sam pomislila da će sad krenuti tamniti i da dolazi O.
Danas piškila 2 trakice - obje užasno blijede.
To mi nebi bilo čudno da nemam iscjedak. Iscjedak je doduše više vodenkast, nisam sigurna jer vidim tek na gaćicama.. i to ne malo,nego baš onako dosta.. I upravo me dolje malo stezalo kao kad je O.
A trakice 0 bodova...
Ne znam tko je tu lud
Beck, meni se cini da je O par sati nakon najvece vrijednosti LH. Sto znaci da upravo ovuliras ili si nedavno ovulirala. Hopsanje! :-)
Trakice ne pokazuju ovulaciju, nego razinu LH hormona. A O ide malo poslije.. Ako sam ja dobro shvatila :-D
https://www.plivazdravlje.hr/aktualn...nska-faza.html
I ja sam tako naučila kao što je hula hop napisala.
Beck, slazem se. Vjerojatno si propustila sam peak preko noci. Vodenast iscjedak je obicno za vrijeme O, znaci ako jucer niste danas i sutra stignete pokriti. Ako imas trakica isprati jos koji dan cisto za svaki slucaj.
Andy, ajde drzim fige da se smire te mucnine skroz!
Ja sam se svadala s muzem dal cemo raditi bebu u Sijecnju ili Veljaci. Na kraju smo ju napravili u Listopadu...3 godine kasnije :lol:
Ja nisam pila nista osim folne od Solgara a i to sam znala zaboraviti. Sad pijem prenatale jedne i to je to.
Ja sam od Solgara potroslila 1 bocicu folne, iskreno dali su mi nju, iako sam kasnije cula da ima i kvalitetnijih?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk