3dc dns....nisam ni radila testic jer je dosla vjestica. Dat cu priliku jos jedan dva ciklusa i onda odustajem
Kako ste ostale odbrojavalice??
Printable View
3dc dns....nisam ni radila testic jer je dosla vjestica. Dat cu priliku jos jedan dva ciklusa i onda odustajem
Kako ste ostale odbrojavalice??
Po pitanju iscjedaka - danas je bilo malo eggwhitea.
O bi trebala danas -sutra po rasporedu ali vidjet ćemo što kažu trakice.
Osjećam povremeno boluckanje dolje i užasno čudno - ali jučer su me cice boljele.
Nisam do sad primjetila oko O da me bole (kad trebam dobit vješticu onda da).
Hula hop čestitaaaamm :)))
Ja sam jutros napravila test..i - .
tako da Ljube strpi se još malo..rano je..
Simptoma nemam nikakvih..jedino me glavobolja cijeli dan muči. :drama:
Himalaja kako bilo na hum.sta kaze dr.???
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Folikulometrija pa inseminacija... Razgovor od dve minute. Pogledala je ultrazvukom, ali je još prerano jer su male folikule. Moram prikupiti još neke nalaze prije i to ti je to. Ona je optimistična pa moram biti i ja. Iako, optimizam mi je danas strani pojam. Zapravo sam razmišljala dok sam čekala u čekaonici koliko puno žena se bori s neplodnošću i muškaraca naravno, a to je sve još tako neistraženo, nije zakonski regulirano kako treba, bolnice štede i tako...ali sam vidjela jedan sretan par nakon, pretpostavljam transfera, i s puno ljubavi i nade su se zagrlili u čekaonici. To mi je izmamilo suze na oči.. Takav dan.
Rijeka
Evo ja obavila pregled danas, cista na jajniku se povukla a ginekolog mi je dosta grubo rekao da slobodno možemo odmah ić na umjetnu oplodnju s obzirom da muževu dijagnozu i da mu tablete ne mogu odmoći ali ni pomoći previše :(
Lista za
14.02.2020.
(Ne) čekalice
Buncek~~~~~~~~~~~35.dc +
Pearl 22~~~~~~~~~~ 29.dc
Garawa~~~~~~~~~~~28.dc
mareelica~~~~~~~~~ 27.dc
ljube555~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice
YOYo12~~~~~~~~~~ 25.dc
Beck~~~~~~~~~~~~~15.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~13.dc
Calista ~~~~~~~~~~~11.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~~~ 10.dc
Himalaya~~~~~~~~~~ 9.dc
Pikulica1985~~~~~~~~ 9.dc
anita83~~~~~~~~~~~ 4.dc
Lotus, žao mi je na lošoj dijagnozi. Želim te ohrabriti za MPO i krenite na vrijeme, a ne da vam godine prođu bezveze. U MPO nema ništa umjetno tako da je potpomognuta oplodnja ispravniji izraz :-)
Anita, žao mi je za mengu.
Garawa, novi ciklus i nove pobjede.
Ljube, držim fige za plusić.
Cure, sretno vam Valentinovo, a naročito curama koje ovuliraju :shykiss:
Hvala draga!!!!
Nisam jos napravila...nekako nemam ni volje uolce, tako lose osjecam se.. ustala sam ko da me vlak pregazio, vrti mi se jako u glavi, grcevi neki imam .. osjecam topljinu tijela...a juceranji odnos neznam zasto ali mi nekako uopce nije sjeo i bio bas neugodan...
Mene lovi neka mucnina uzas!!!!
Cure drzite se! Himalaya, sretno u postupku, je puno je ljudi u podrumu nasem, ali puno ih i brzo ode koji kat vise, samo pozitivno :-) :-*
Test neg.
Stvarno cure vise neznam dal ima li smisla nadati se cemu!!!! God.i pol prosla a od trudnoce ni T... gzbim svaku nadu sa svakim ciklusom sve vise i vise[emoji25][emoji25][emoji25]
Curke sretno vam Valentinovo...zelim vam da uvjek budete voljene i zaljubljene....mene jutros jajnik tako jako boli da sam jedva ustala.....:-(
Himalaya, sve razmišljam dal pričekati da popije te tablete pa onda vidjeti dalje sa MPO-om što bi značilo pričekati još dva mjeseca...
Hula.hop :heart:
Lotus, na vašem mjestu ne bih čekala jer ništa vas ne sprječava da pokušavate prirodno dok ste u MPO. Ne znam koliko imaš godina. Ja sam zbog godina odlučila krenuti čim mi je ginekolog spomenuo humanu i mogućnost da idemo vidjeti u čemu je problem. Nisam oklijevala ni časa.
Ja imam 29, MM 33
Meni pišite 4.dc.
Lotus moj savjet ti je da krenete čim prije u mpo, jer dok skupite sve nalaze, pa ako se još morate rješavati kojekavih bakterija kao što je slučaj kod nas, proći će jako puno vremena.
A za to vrijeme pokušavajte i dalje.
Pearl zao mi je!
Ljube, ne znam kaj da ti kazem... Prosla si vec i mpo i sve znas. Nekad produ godine da cekas bez razloga i bez dijagnoze, a nekad evo kao Lotus dozivis da je netko brutalno iskren pa ne znas jel gore imati ili nemati dijagnozu.
Lotus, znam da je to bas tesko za cuti i za pocetak si daj vremena da ti sjedne. Svakako je bolje da ti netko kaze kako je, nego da izgubite jos par godina slusajuci da ste "mladi i zdravi". I nekako kad krenes polako skupljati nalaze za mpo imas osjecaj da ipak nesto poduzimas.
Himalaya, bas mi je ova scena iz cekaone lijepa! Drzim ti fige da udes u statistiku uspjesnih insemenacija.
Garawa, Mareelica, kakvo je stanje kod vas?
Jelena, ako je jajnik popustio proslavi Valentinovo u krevetu :mrgreen: mozda je ovulacija.
Grlim vas sve, i navijam za vas! :ghug:
Lista za
15.02.2020.
(Ne) čekalice
Buncek~~~~~~~~~~~36.dc +
Garawa~~~~~~~~~~~29.dc
mareelica~~~~~~~~~ 28.dc
ljube555~~~~~~~~~~27.dc
YOYo12~~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice
Beck~~~~~~~~~~~~~16.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~14.dc
Calista ~~~~~~~~~~~12.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~~~ 11.dc
Himalaya~~~~~~~~~~ 10.dc
Pikulica1985~~~~~~~~ 10.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~~ 5.dc
anita83~~~~~~~~~~~ 5.dc
Jutro.. molim te sutra piši 2dc
Jelena, ma super ste vi to pokrili! Znas kak se kaze da bolje da plivaci cekaju JS nego obrnuto, oni su izdrzljiviji.
Garawa :ghug:
Ja sam dobro, evo jucer na Valentinovo sam simbolicno bila na ultrazvuku bebina srceka, i sve je u redu! Doktorica mi je otklonila i ono malo straha sto sam imala u vezi sa povecanim nuhalnim i mogucim anomalijama. Iako nitko ne moze 100% garantirati ali ja vjerujem da je malac zdrav. Osjecam se dobro, izmjenjuju se zgaravice i glavobolje, ali ja sretna i zbog toga :mrgreen:
Evo i mene...nakon burnih par dana. U cetvrtak sam zavrsila na hitnoj. Bila sam zbunjena i usporena, utrnula mi je jedna rula i jezik i nisam se mogla sjetiti nekih banalnih stvari tipa se zove grad pored naseg, broj telefona i adresa na kojoj je MM zivio. Dok sam dosla do ER malo sam vec dosla sebi, no pocela je glavobolja. Sve pretrage, ukljucujuci i CT glave su super osim malo tragova krvi u mokraci. Spicili su mi koktel protiv migrene. Kad sam dosla doma ful sam pocela krvariti (kao M prvi dan) i drugi dan ujutro je prestalo. To je bio 10DC...pitala sam doktora drugi dan i on kaze da moze biti ovulacija, cista i bla bla...meni je inace migrena povezana sa ciklusom. Kako je sve ispalo, a posto smo imali odnos taj dan...ne bi se cudila da je to to (jelte, imali smo CT glave izmedju ostalog pa zasto ne)...sad cekamo do cca 2.3.za test :roll:
Lista za
16.02.2020.
(Ne) čekalice
Buncek~~~~~~~~~~~37.dc +
Garawa~~~~~~~~~~~30.dc
mareelica~~~~~~~~~ 29.dc
ljube555~~~~~~~~~~28.dc
YOYo12~~~~~~~~~~ 27.dc
Odbrojavalice
Beck~~~~~~~~~~~~~17.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~15.dc
Calista ~~~~~~~~~~~13.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~~~ 12.dc
Himalaya~~~~~~~~~~ 11.dc
Pikulica1985~~~~~~~~ 11.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~~6.dc
anita83~~~~~~~~~~~ 6.dc
Garawa~~~~~~~~~~~ 2.dc
Ajme Calista baš mi je žao. Nadam se da si sad dobro i da se to više neće ponoviti.
Test neg.cekamo sutra M... i nastavljamo dalje gdje smo stali... vise nazalost nemam ni snage...
ljube555 bas mi je zao. Drzi se i ne gubi nadu.
Lista za
17.02.2020.
(Ne) čekalice
Buncek~~~~~~~~~~~38.dc +
mareelica~~~~~~~~~ 30.dc
ljube555~~~~~~~~~~29.dc
YOYo12~~~~~~~~~~ 28.dc
Odbrojavalice
Beck~~~~~~~~~~~~~18.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~16.dc
Calista ~~~~~~~~~~~14.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~~~ 13.dc
Himalaya~~~~~~~~~~ 12.dc
Pikulica1985~~~~~~~~ 12.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~~7.dc
anita83~~~~~~~~~~~ 7.dc
Garawa~~~~~~~~~~~ 3.dc
Bar po trakicama znam kad tocno trebam dobiti M[emoji3][emoji3][emoji3]
Cure nešto smo utihnule...
Ljube žao mi je što se tako osjećaš, ne znam tvoju priču ali znam da ne smiješ odustajati.
Očisti glavu i u idući ciklus ideš jača :)
Kod mene 2. dan pika na trakci. Očekujem sutra ili preksutra najkasnije O.
Akcija je bila jučer, i još neke dane kad je bilo previše daleko od O. Imam filing da nismi najbolje to pokrili - pre rano smo krenuli s akcijom pa onda stali baš kad treba.
Nema druge nego čekati da vidimo jesmo li išta smućkali!
Lista za
18.02.2020.
(Ne) čekalice
Buncek~~~~~~~~~~~39.dc +
mareelica~~~~~~~~~ 31.dc
YOYo12~~~~~~~~~~ 29.dc
Odbrojavalice
Beck~~~~~~~~~~~~~19.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~17.dc
Calista ~~~~~~~~~~~15.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~~~ 14.dc
Himalaya~~~~~~~~~~ 13.dc
Pikulica1985~~~~~~~~ 13.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~~8.dc
anita83~~~~~~~~~~~ 8.dc
Garawa~~~~~~~~~~~ 4.dc
ljube555~~~~~~~~~~ 2.dc
Žao mi je Ljube. Glavu gore i u nove pobjede!
Beck, nekad mi se čini i da mi prerano hopsamo, a da je zapravo ovulacija dan/dva nakon. Međutim, vidiš kako su svi nešto smućkali kad su se najmanje nadali. To želim i tebi :-)
Cure, kako ste? Yoyo, Mareelica...testovi?
Kod nas akcija u điru bez obzira na dijagnozu od MM, ubrzo će bit i O sudeći po svim simptomima...ići ćemo i na konzultacije za dalje za MPO ako ne dođe do promjene
Lista za
19.02.2020.
(Ne) čekalice
Buncek~~~~~~~~~~~40.dc +
mareelica~~~~~~~~~ 32.dc
YOYo12~~~~~~~~~~ 30.dc
Odbrojavalice
Beck~~~~~~~~~~~~~20.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~18.dc
Calista ~~~~~~~~~~~16.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~~~ 15.dc
Himalaya~~~~~~~~~~ 14.dc
Pikulica1985~~~~~~~~ 14.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~~9.dc
anita83~~~~~~~~~~~ 9.dc
Garawa~~~~~~~~~~~ 5.dc
ljube555~~~~~~~~~~ 3.dc
Lotus5, ma naravno. Bitno je da ste aktivni, ali je isto tako bitno da ste svjesni svoje dijagnoze i da ćete dalje na konzultacije. Ja vam želim svu sreću ovog svijeta da što prije ostvarite trudnoću - bilo iz hopsanja ili mpo :-)
Drage moje,
ja sam danas 2 dc. Ništa od mene...
Ja stvarno više ne mogu, na izmaku sam snaga... :-( Pokušala sam cijeli mjesec ne misliti o začeću, uživati, ali eto neće i neće...
Ovaj mjesec pauziramo, jer ja ne mogu više ovako... Ovo je takav stres, takvo preživljavanje iz mjeseca u mjesec... ufff.... :cry:
To bi bilo to od našeg prirodnog pokušavanja. Ovaj mjesec moram doći k sebi, a onda krenuti sa svim pretragama i ostalim...