U Kiki imaju paket od 10kom za 70kn, ali ne znam kakve su.
Inace, ako netko prodaje tetre po ok cijeni, neka se javi, jer ih nama treba malo duplo :heart: :heart: .
Printable View
U Kiki imaju paket od 10kom za 70kn, ali ne znam kakve su.
Inace, ako netko prodaje tetre po ok cijeni, neka se javi, jer ih nama treba malo duplo :heart: :heart: .
Od Lole Ribara su one tanje ( i mekše) nekih 60 kn za 10 komada (vidim ih i u DM-u), a deblje su oko 110 kn za 10 komada.
E, tako je, ove moje su Dugoreške :roll: odn. Lole Ribara i to ove deblje. Bit će da je zato takva cijena...
ja mislim da sam takve lola ribar deblje kupila u dm-u po 90kn/paket 10 kom
Webmama, zna li se možda kad će biti AIO kod vas za kupiti?Citiraj:
Webmama prvotno napisa
Jes, ja maloprije vidila.Citiraj:
Dia prvotno napisa
upravo u ruci imam nove poketice :heart: budem puknula najavu na smib, pa da vidite slikice. Izvana su svakakve :mrgreen: a iznutra je organska konoplja - mekana kao paperje.
:D
:D
stavila :D
:mljac:
Citiraj:
zmaj prvotno napisa
bome jesu!
a za dečke :mrgreen: ?
jedva čekam ih isprobat! Jesu domaće proizvodnje? a kroj, sličan je kojim pelenama? Jeeeedva čekam :D
Ups, sad sam vidila da imaju i one šarene :oops:
of kors da su domaće :mrgreen: ostalo ti sve pise na Smibu, vec sam ih stavila, ali nema kolicine, jer ih jos nema. Imam samo po jedan uzorak, a bit ce i za decke - mada sto fali ovim sarenim? :mrgreen:
ma misla sam na ljubičaste da nisu baš za dečke ali šarene su krasne!
taman čekam plaću :mrgreen: pa bolje da nema količine
Nisam skužila ide li i uložak uz pelenu (nova pocket) ili se kupuje posebno?
mislim da si sami osiguravamo uložak!! ja bum stavljala od Happy H il tetra i sl
ma jesu li ovo aio :shock:
e hvalim te bože, baš zadnja dva dana planiram kupit par komada za ljeto :D
jesu li ovo jedina dva dezena ili ima još i može li se odmah naručit bez obzira šta još nije 11 :)
pocket draga...al, čini mi se da je bilo govora i o aio
za sad 2uzorka!! možeš rezervirat!!
Mayo, ovo ti je pocket pelena, ima samo dva sloja, PUL i konoplju. Izmedju, tj. u dzep stavljas insert, tj. tetru, tj. stagodsenade za upijanje. :mrgreen:
FB je ovakav dir.
ali evo copy paste sa smiba;
Ukratko radi se o pelenama koje izvana imaju nepropusni sloj (prevučen poliuretanom poput zaštitnih gaćica),
onda, je ili nije? :/
Mayo, pocket pelena ima izvana nepropusni sloj, pocket ili flis, a iznutra je fini mikro flis ili ta konoplja. ta dva sloja su spojena na krajevima svom dužinom, iznutra je šuplje a odzada imaju otvor. imeđu ta dva sloja stavljaš uloške, inserte, tetre i sl. prednost pocketica je ta što zbog unutarnjeg flisa vlaga tešto izlazi vani neko kod aio, guza je suhlja, a brzo se suše nakon što rastaviš pocketicu i insert. :love:
ja sam misla da su pocketice pelene s đepom od ispred da se nešto može stavit :roll: :oops:
[quote="snoopygirl"] pocket ili flis
quote]
Pull ili flis :oops:
i baš si mi morala pokvarit veselje :P
si probala pocketice? meni su definitivno najdraže, i to baš FB.
Bolje od ikoih aio. malo se čini komplicirano ali probaj, super su :D
gaćice ti netrebaju, a brzo se suše
:lol:Citiraj:
snoopygirl prvotno napisa
Definitivno potpisujem ovo za FB
FB rulz!
slažem se apsolutno za FB!
odlične su!
a na moru mogu posluziti bez uloska i kao kupace gace :mrgreen:
Joooooj jedva cekam probati ovu sarenu!!!!!!!!!! Nemrem cekat do 11-tog! trebala si je tek za tjedan dana pokazati :lol:
Joj, a ja sam u sto muka. Slatkica više ne može mirna biti dulje od minute priprematanju i da ubrzam postupak, češće stavljam pocketice. Skoro svaka (FB, SB OV) mi procuri već nakon 2 sata (a prije pelene još piški na tutu)! Naravno da uz njihov insert stavljam još i tetru :cry: . Do nedavno su mi barem fb bile pouzdane.Citiraj:
vimmerby prvotno napisa
Pomagajteeeeee!
Mom malom popisancu su FB jaaaako curile i bio bi mokar vec za sat vremena do vrata! Od kada su mi cure otkrile tajnu carobne krpe iz DM-a :mrgreen: koju omotam oko uloska i stavim u poketicu savrsene su!!!
mislim da mi trebaju instrukcije o platnenima :mrgreen:
dolisa, bilježim se sa štovanjem za kavu ujutro :*
Webmama,mi bi danas došli po zaštitne al tamo piše -3!?!
Ja sam ona smotana koja je pol sata kružila po kvartu dok te nisam našla. :lol: :lol:
Kako dobro! Baš sam ovih dana u razmišljanju što ću joj stavljati na guzu kada budemo na bazenu. :DCitiraj:
Webmama prvotno napisa
mene zanima kako ce funkcionirati ovo sa one size i pocket :/
jel uopce postoje koje, netko je neki dan negdje pisao o tome
Dia, Mommy's touch je OS pocket pelena. Anjica ima MT, ali mislim da je AIO, a ne pocket, nisam sigurna. :/
ima i babylove aio OS
Mi imamo MT one size pocket i funkcioniraju isto kao i bilo koje pocket pelene.G: ima 6,5 kg, kopčamo na najmanje drukere, malkice je dublja, ali ne smeta u funkcionalnosti.Malkice je šira među nogama, ali je možeš napuniti sa bilo čim( tetra, uložak) i drži kao i bilo koja pocketica, a isplativija jer je jedna veličina.Koristim je jednako kao i bilo koju pocketicu.Citiraj:
Dia prvotno napisa
Joj, kako su lijepe ove smibice nove......
ja imam bum genius pocket OS i najnormalnije funkcionira. to mi je, zajedno s FB, najbolja pocketica koju imamCitiraj:
Dia prvotno napisa