Novootvoreno od danas, pa pretpostavljam da da.
Inače, Arena čini mi se ovaj vikend slavi godišnjicu pa bu možda i tamo.
Printable View
fakat :)
hvala!
Prema informacijama s drugog foruma, Kozmo će u srijedu 16.11. imati popust na ženske parfeme (ove srijede je bilo 30% na muške). Bipa će sigurno u dogledno vrijeme opet imati weekend akciju 25% na sve parfeme. Treba pratiti.
ja sam čula samo dobro o ovoj net trgovini + je dostava besplatna u cijeloj hr
evo d&g
http://biraj.hr/main.aspx?id=9&pid=4168
mali karlo,
hvala na ovom webu.
sada sam se registrirala i vidim da imaju dostavu u HR, našla sam jedan Biothermov dezić koji u Milleru košta 200 kn a tamo je 12 €.
Nisam nikad naručivala parfeme izvana ali koliko se sjećam oni bez obzira na vrijednost podliježu carini.
Iako u Zagrebu vrlo često (možda i uvijek) prođu vez carine, sigurna sam da u mjestima gdje je carinska kontrola
strožija (npr. Osijek) takve stvari ne prolaze neocarinjene.
Ima li netko iskustva?
čitala sam da parfemi uvijek podliježu carini, bez obzira kolika je vrijednost, zato mi se čini da ih baš i nije isplativo naručivati
onda je na kraju ovaj biraj.hr najisplatljiviji ipak
Evo sve tu lijepo piše
http://www.carina.hr/Novosti/Novosti...plIeGYbTHR8%3D
Ali mi nije jasno plaća li se i carina i porez ili samo carina.
Za iznos preko 160kn se plaća i carina prosječno 10% + porez 23%
Arena Centar ovaj tjedan slavi 1. rođendan, pa dosta dućana ima popuste. Npr. Interspar u svom letku ima kupon za popust od 25% na proizvod po izboru :klap:, Iris i Douglas imaju 20% na sav asortiman, DM 15%... Evo letka sa svim akcijama:
http://www.arenacentar.hr/media/Rodj...spopustima.pdf
Cure, kada je onaj dan u Konzumu kada su sve igračke na -50% ?
Bilješke iz mog lanjskog kalendara:
subota 20.11.2010. Konzum -50% na igračke (osim Lego!), 17-21h
srijeda 1.12.2010. Konzum -30% na DVD i slikovnice, 17-21h (?)
petak 3.12.2010. Getro i Mercator -50% na igračke (i Lego!), Billa -20% na igračke
četvrtak 16.12.2010. Getro i Mercator -30% na igračke (i Lego!), uz kupon iz 24 sata
srijeda 22.12.2010. Konzum -30% na igračke (i Lego!), 17-21h (?)
:joggler:
ima li negdje popust na knjige?
Od sutra na interliberu.
od kad do kad je interliber?
od sutra do 13.11.
u svim c&a 20% na sve
Loš je izbor bar kod nas.
i kod nas je u mercatoru jako loš izbor legića
mislim da još uvijek vrijedi -20% na igračke u mulleru (do sutra čini mi se)
u Kauflandu su na sniženju od 75 do 80% one Lego kutije za užinu ili velike za spremanje kockica
uzela sam veliku rozu kocku spremnik za kockice za 25kn
e prošle g sam ja u ovo vrijeme u Kauflandu kupila lego basic za 40 kn kutiju sad sam se sjetila..samo moja uopće nije osuševljena kockama, pa više ne razmišljam o takvoj kupovini.
a kako izgledaju te kutije, tina? meni bi trebalo, a ne nađem na njihovim stranicama da vidim jel bi nam odgovaralo... imaš negdje neku fotkicu na netu da nam linkaš?
naša je ova svijetloroza na vrhu složenog 'brda'
jao što su dobre! divne! jel bilo žutih ili zelenih?
U Kauflandu u Dubravi su te Lego kutije po redovnoj cijeni. Ima ih svih dimenzija, ali ne na sniženju.:cry:
u kojem kauflandu su na snizenju?
I ja sam nedugo kupila ali duplo veću ( 8 kocaka) od tinine za 38,00 kn sa 66% popusta, no da se ne veselite bila je zadnja, ali je još bilo onih od 1, 2 i 4 kocke i onih u obliku glave. U Dugom Selu.