Srećom ovako i ja razmišljam, jer da nije tako već bih počupala svu kosu sa glave.
Počeli smo sa komadima voća i povrća kuvanim na pari koje je sama prinosila ustima i funkcionisalo je neko vreme. Žitarice sam joj davala kašikom i to joj je bilo zanimljivo.
Onda je prestala sama jesti, samo je muljala i razbacivala, a kada vidi kašiku stisne usne i okrene glavu. Dala sam i njoj jednu, ali je onda njom počela vaditi iz usta ono što bih ja na prevaru ubacila.
Sada smo u fazi da se hranimo kao mali majmuni. Ja svojim prstima hranu stavljam u njena usta. To joj se sviđa.
O količinama dohrane bolje da ne pričam. Samo jednom se dogodilo da je jela sa guštom i to palentu sa jabukom (inače palenta nije ni u jednoj drugoj kombinaciji prošla). Još uvek smo na jednom malom obroku dnevno.
Meso nije još probala i mislim da neće uskoro (ni MM ni ja nismo neki mesojedi) ali me svi gnjave kako je već vreme.
U suštini, mislim da je do sada probala dovoljno različitih namirnica, malo se moramo pomučiti oko jela, ali takva je i sa dojenjem. Neće u javnosti, neće u nepoznatom okruženju, neće ako imamo goste...
Ne vidim razlog za žurbu.