x
velki zagrljaj svima
Printable View
Već sam napisalana pdf potpomognuta u Sloveniji, ali da zalijepim i ovdje:
Ja sam danas bila na uzv. Što se tiče usluge i samog osoblja sve pohvale. Što se tiče nalaza, malo sam, ne znam kako da se točno izrazim, ne razočarana, nego zabrinuta. Uglavnom na desnom jajniku su dva folikula jedan od 9, a drugi od 8mm, a na desnom tri, jedan od 8 i dva od 5mm, danas je 10dc. Doktor je rekao da to nije ništa zabrinjavajuće, da se malo sporije razvijaju, a i endometrij je još tanak(nisam pitala koliko). Povećao mi je dozu sa 3 na 4 Menopura i u četvrtak ponovo na uzv, pa ćemo biti pametniji.
sivka::::::držim fige da ti se beta podupla i da nam budeš trudnica ..odnosno ti to već jesi ;))) čuvaj se i odmaraj i :-*
aneri i kod mene je bila slična situacija, isto imam endometriozu i loše reagiram imala sam samo 4 folikula a na kraju 2 j.s., možda se kod tebe situacija ipak popravi do kraja, držim fige!
..ponoviti betu za 2 dana koja mora biti puuno veća od ove i javiti se za 3tj nakon ET gore na SD!
loks, mravak :-*
sivka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za duplanje!!!!
aneri ~~~~~~~~~~~~~~~ za prekrasne folikuliće
sivka~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje!!!
bebach za 1. postupak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MM i ja bili na 1. UZV-u, doktor kaže da sam jako dobro reagirala, folikulića ima dosta, ali ne može odredit koliko jer su još mali (7.dc), nastavljam sa po dva Menopura i 1 Decapeptilom do četvrtka, u petak ponovo pregled.
Kako stojite sa sexom u tijeku postupka??? MM mi je rekao sinoć da zbog postupka osjeća veliku brigu i strah, da mu nije do sexa, ja mu rekla da mi je to trebao reći jer ja već tjedan dana izgaram od tuge jer ne želi voditi ljubav a toliko mi fali.
A eto s obzirom da sam upravo dobila M niš od sexa još neko vrijeme
Bila danas na UZV sve OK, 28dc, sada popodne dobila dakle 1dc(, doktor rekao da dođem 2.dan na dogovor za dalje a do tada samo Dec, znači sutra valjda opet gore
Ljudi dragi evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve i svašta....da ne nabrajam, jer naravno da bi nekoga izostavila......a nemrem sve pohvatati....( moja mala glumica je sve aktivnija pa baš i nemam vremena)...
andrea draga Una mi je cukrić mali.....evo Meli sada drema, ali sigurna sam da je budna da bi joj vejiku pusu poslala.....:zaljubljen:
hm...sex tijekom postupka .....ma ne pada mi na pamet.( mada sam ga odradila prije transfera i to jedva)...da mi je ostat t. da ne moram vise mislit o planiranom sexu i mj.temp. i lh trakicama i dizanje nogu poslije s. itd.....itd....
jooooooooj....tak smo hazbić i ja imali hopla cupla taman dva dana prije punkcije, ma totalno nam bio ćejf o rekli smo ma baš nas briga......al smo giutali knedle kad smo vidli da nije spermiogram baš nekaj, ma koma je bio....ali eto očito je jedan bio borac.....
uglavnom dobro ti Pinki kaže......
Nana_banana ČESTITAM!!!
Evo da i ovdje objavim sretnu vijest! Danas sam vadila betu - 597,80!!
Bravo nana-banana!!! :klap: :-D
:-D Nana Banana čestitam :klap::klap::klap:
bravo nana-banana...čestitam:-D:-D
ja bila danas do dr.B i kaže nema čekanja idemo u prirodnjak:-o...i u ponedjeljak folikulometrija..
a stavio me i na listu za lijekove za veljaču...gonal i menopur..
nana banana-čestitam!!!!
Nanci jel ti danas 14 dnt?Lijepa beta!!!!I ovdje da ti pozelim skolske trudnicke pocetke i mnogo cestitaka tebi i tm!!!!!!:-D
:klap: nana_banana čestitam!!!:-D
nana-banana, Tinkić ČESTITAM :-D :-D
sivkica, 11-ti dan trodnevnog zametka, ja vjerujem da će biti dobro. Nekako mi se još uklapa u + ~~~~~~~~~za lijepe bete, a čestitat ću i za ovu startnu :-D
Selica :zaljubljen:
bravo bananice!!!! :-D:-D:-D
Čestitam trudnicama :)!. Sivkice, sretno!
nanabanana, bravo za betu:-D:-D:-D:-D:-D
Svim ostalim čekalicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jutro...danas sam trebala ići vaditi opet betu.. nisam! Jer idem sutra ( 14dnt3d ) jednostavno nisam mogla..strah... ali sam napravila još jedan test:-o (3x) taj je danas pozitivan da jača crtica ne može biti!!!!
negde sam pročitala da ti kučni testovi reagiraju na 25mIE/ml u urinu ( zato meni bili neg. oni 2 prije, kad je manje bilo..19.1 ) eto nadam se da je porasla i sutra bu velka ko kuća!
vjerujem u :angel:
sivka, bravo za test:-D i ~~~~~~~~~za sutrašnju betu
nana, čestitam :-D:-D
nana banana :-D!!!
sivka bit će superrrr, čestitam!
sumskovoce sretno draga za dalje...i to će vero da bude super, sigurna sam! mlada lipa plodna koka :lol:...kako ne bi bilo super! nadam se da se vidimo na kavici???
bebach sretno sretno sretno...možda ipak budemo skupa betu čekale!
mare157 prijateljice draga tebi šaljem :kiss: iako si nas malo zapostavila zadnje dane....
snekice petak?
:bye:
sivka biti hrabar ne znači ne bojati se već ići dalje unatoč strahu, čestitam za testić i želim ti veliku trocifrenu betu sutra :heart:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima za što im treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sivka braavo i sretna sam zbog jos jedne izvjesno lijepe price!!!!