evo me cure al morat ću vas razočarat danas sam imala toliko posla da nisam uspila otić vadit krv tako da idem sutra ujutro u 7 odmah!hvala vam na vibrama i lijepim željama i pored toga beta mora bit velika!:kiss:
Printable View
evo me cure al morat ću vas razočarat danas sam imala toliko posla da nisam uspila otić vadit krv tako da idem sutra ujutro u 7 odmah!hvala vam na vibrama i lijepim željama i pored toga beta mora bit velika!:kiss:
A jel pao jos koji test?
hehe. a cuj. beta je najvjerodostojnija...i to naravno ako se pravilno dupla...sve znas...
drzim fige..
da, ma idem ujutro šta je tu je,baš me dr maloprije zvao ugodno me iznenadija,da pita kako sam i da kad se grlimo,super je!
cool, onda sretno sutra i svakako nam javi :)
da baš sam se iznenadila, uf kad će sutra danas nikako izać s posla a sad nemam di otić,iskupit ću se velikom betom :lol:
Onda Željkice sutra ima da ispuniš obećanje i serviraš nam veeeliku betu :-)
željkice :fige: za sutra!
jel ta na clearblue bila siroka crta? ako da, baz obzira koliko svijetla bila, ja bih vjerovala CB. primastick je opcepoznato lazno negativan :-)
jel tko od vas bio bolestan , prehlađen ,zacepljen nos, kasljanje, pod temperaturom 37-37,7 kad je krenuo u postupak ?
kako je zavrsilo
dali to smeta ?
Jesam ja, u prvom postupku imala temp. mislim preko 38 dan prije punkcije i taj dan... Luči mi je rekao da se smijem "nakljukati" do transfera... Ne naravno tim riječima, ali da se smijem liječiti kao i inače ali do transfera... Nije uspio taj pokušaj, ali ne vjerujem da to ima veze s tim...
željkica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
Mislim da svakako smiješ lupocet/lekadol i kasnije.. Ja sam ga pitala na dan punkcije pa sam pila coldrex, to inače pijem...
Lupocet smiješ popiti i u trudnoći ako baš zatreba...
Ali najbolje je da pitaš dr sljedeći put, on će ti bolje reći..
evo ga mislim da je to to.............
http://imageshack.us/content_round.p...627/plusic.jpg
željkica to je odlican, divan, lijepo taman plusic!
Ma da plus je tu, i to je to! neka bude sutra velika beta!!!!!
Željkice,toooo :-D
bit će lijepih vijesti sutra!
barbi,kak si ti,kaj ima kod tebe?
pa to je plus ko kuca!!!!
bravo!
Bravo željkice...navijamo za betu!
Ma bit će beta ko kuća :-)
Zeljkica za betu
Željkica da nam danas javiš veliiikuu betu:-)
:coffee: i veliki poljubac svima,
konačno sunce i vjerujem da se svi osjećamo puni snage i života, novoga života, onoga koji se još razvija, malo po malo, raste i buja u željnjim majkama
linalena zasjat će i tebi sunce vidim da imaš 3 mrvice na čuvanju.suuuuuuuper bit će tu nešto možda. sretno
kada trebaš vaditi betu?
Linalena, samo da ti malo zavibram!
~~~~~
Linalena, željkica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
Željkice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ do neba!
ja sam jutros skupila hrabrosti i napravila onaj cb test s dvije vodoravne crte... pojavila se i druga, ali vrlo tanka (9dnt)
betu ću raditi u subotu
Linalena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag!!! Vidim da si dobila jaaaaaaaaako kvalitetne mrvice, zato je ovaj put to - to, i to dvojčeki molim lijepo :-) !!!
Željkice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ čekamo lijepu betu danas!!!
Barbi :klap: za test, bit će to lijepa betica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
I svima ostalim kome treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
barbi :-D super!
željkice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~
željkica cekamo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
barbi26 nadam se da nije zlocesta evaporacijska. na CB evaporacijska izgleda ovak http://ecx.images-amazon.com/images/I/614zj-zqqBL.jpg
znam da trubim stalno, ali to je bila moja prva crtica ikad otkako pokusavamo i bila sam sigurna da sam trudna, a onda je uslijedilo razocaranje. pa nastojim da svi budu informirani o CB prije nego pisnu.
pojavila se odmah, ne nakon nekog vremena...
ja na tvojoj crtici vidim drugu dimenziju i :fige: za betu!
inace, svaki moj CB je imao evaporacijsku, tanku, koja se isto pojavila odmah.
Da,vidi se da je debela,samo slabija...ali i rano je tako da sad :fige: da svakim danom bude sve deblja i deblja i da betica bude najtaman!
barbi super, sad da cujemo i Željkino stanje bete!!