Super..Mene ceka fet uz decapeptyl.. iako ne znam zasto, jer imam ovulacije, mozda zbog endometrioze.. koji dan je smrznut tvoj eskimic?
Printable View
Super..Mene ceka fet uz decapeptyl.. iako ne znam zasto, jer imam ovulacije, mozda zbog endometrioze.. koji dan je smrznut tvoj eskimic?
Bluenina ja sam plus size, oko 100 kg sam i nisu me odbili, iako su mi vise puta sugerirali da poradim na tome, pogotovo jos u pocetku.
Marija, smrzlic mi ja blastica, 5.dan.
Inesz, za anesteziju ne znam, bilo je govora o tome kad su krenuli radovi, to ce nam morat javit cure koje su u stimulaciji. Nadam se da ja necu to morat saznat.
Lijecnica bude evaluirala cjelokupni tvoj zdravstveni status.
Moguće je da ako si mlađa i s pretilošću da ti da preporuke za smanjenje tjelesne mase kako bi imala veće izglede za ostvarivanje trudnoće, zadržavanje trudnoće i veće izglede za rođenje zdravog djeteta.
Također, zdrav raspon tjelesne mase vel8ki je doprinos zdravlju žene u trudnoci.
Razgovaraj o svemu sa svojom lijecnicom.
Hvala na odgovoru, nadam se da nece biti broblema sa tim������
Ja sam bila u 6mj. Na stimuliranom na VV, od anestezije sam dobila nesto protiv bolova i nesto za smirenje,iskreno mene to nije strasno bolilo,skroz podnosljivo,toliko sam se bila bojala jer sam svasta citala na kraju mene to uopce nije bolilo,dobro,nisam bi imala puno folikula,samo 4 a i nazalost bili su prazni...Sad u Novoj godini idemo u nove pobjede.
Pozdrav. Da li ima netko da mu je uspjela inseminacija. Ja idem prvi put. Koristim klomif. Hvala vam puno unaprijed.
Ja sam isto bila u stimuliranom.. punkcija bez anestezije, 11 stanica.. bolilo je al nista sto se ne moze prezivjeti.. pripremila se na puno jacu bol, na kraju ispala ko neka jaca menstrualna.. al osoblje je super, cijelo vrijeme pricaju sestre s tobom, o skoz 10tim temama da olaksaju cijelu situaciju.. sve pohvale po tom pitanju.. a sad kako ce biti po novome ne znam...
Cure, podsjetite me, jel se markeri vade na tašte ili ne treba? Ja sam uspjela i svoju ginekologicu na porodiljni ispratiti, a zamjenska nije baš susretljiva pa sam zaboravila pitati a zaboravila sam od prošle godine :roll:
@paola2019 nama nije dva puta, a nalazi su nam super, lutrija je to i nema pravila, nažalost.
Ne moras bit na taste
Bulj kako je prosla kontrola, kad ocekujes FET? Meni jucer krenuo ciklus i krenula sam s decapeptylom i estrofemom, kontrola 10 dan ciklusa, znaci sljed petak..
Rijecima doktorice endometrij predivan, pocela sam danas sa utrogestanima (i prespavala cijeli dan zbog njih), i transfer u ponedjeljak! Kako za sad stvari stoje prva sam u sali nakon preuredjenja!
Vec par dana sam bila uvjerena da se borim sa gljivicama, ali izgleda da me iritiraju kondomi koje doc stavi na stap ultrazvuka. Danas sam jedva docekala doma doc da se isperem iza pregleda, a prosli put sam nakon pregleda hodala do navecer okolo. Moram to doktorici rec iduci put.
Supeeer, nek tako ostane do kraja.. drzimo palceve..moguce da imas neku blazu alergiju na lateks, zato ti se javlja iritacija...
Sutra prvi AIH. Ukoliko netko ima kakve nove informacije ili savjet
Bulj kako je bilo danas, u kolko sati si imala fet? Hoces sada mirovati do bete il ces ici na posao?
Heej cure,vi koje ste gore na VV,kakva je situacija sad nakon renoviranja? Ima li sta novo sta bi mozda trebali znati? Ja sad ovaj tjedan trebam dobiti pa cu ih zvati,nisam bila od 6mj, i cisto me strah opet krenuti....
Pozdrav cure!Pitanje za one koje su bile frško na Vuku...dali na kraju nalazi vrijede 6 mj.ili godinu dana.
Mislim da je netko ovdje napisao godinu dana.
Jel zna netko zašto se ne javljaju na tel sestre, zovem od jutra i zvoni pa mi poklope, izludit ću od čekanja
Nalazi (bris, papa test i markeri ) vrijede godinu dana, pitala sam dr.Jukić prosli mjesec.
Ovih dana sam gore bila, u postupku sam.
Ostali su na istom katu samo sto se sad vodi kao 3 kat, a ne 2. Mislim da je to jedino novo
Mislim da trebate iza 11 h zvati. Imaju dosta posla pa se prije valjda ne javljaju
Hvala na odgovorima!!Ne kužim kaj sestre onda govore drugacije...
Onda sam kad udem u lift idem na drugi ili treci kat?
Na 3 kat, pored tipke pise Ivf. Idem u cetvrtak ujutro opet, pa javim sigurno
E super,hvalaa puno
Sto se tice nalaza i meni tako reka dr, vrijede god dana.. ja sam trenutno u postupku feta uz decapepty i estrofem.. ako ima koja cura s iskustvom istog, koji dan su vam vracali embrije? Kod mene se vracanje planira 20.dc. 15 dc mi je endometrij bio 9,7mm al je dr rekla da jos cekamo.. cini mi se kasno 20.dc pa me zanimaju vasa iskusta..
Samo da jos napomenem da inace nemam problema s debljanjem endometrija al mi se cini kak sada ide dosta sporo uz estrofem i decapeptyl
Evo ja ih danas zvala,rekla mi sestra da dodem u petak oko 10h...ajme,uzbudena sam!!!nakon zadnji put sto sam se razocarala sad me strag ponovo krenuti,al sta cu....
Jutro.. u liftu se stisne 3 kat, ima i na papiru pored napisano gdje se sto nalazi.
Sretno sutra
Hvalaaa puno! I vama i svima drugim curama sretno u postupku,i javljajte cure ovdje kako prolazite,da malo djelimo iskustva!
Takoder sretno svima. Ja imam sutra kontrolu endometrija al rano ujutro..
Ja sam jutros imala prvu inseminaciju, 23.01 radim test. Sad ide cekanje, valjda ce brzo proci
Sretno Marijana
Hvalaaa
Marijana i ja sam imala prvu inseminaciju. 14.01 radim test. Da li koristiš utrogestan?
Mislite 4.01? Mozda ste krivo napisali
Jesam, rekla je doktorica 14 dana, to je dok ne napravim test. I rekla mi je da pijem folnu kiselinu
Jooj, sorry, krivo sam razumila poruku.
Aj bas javite jel vam uspilo
Hej cure,eto mene s Vuka.usli u postupak,dobila menopur da se pikam do utorka,u utorak opet gore...Nije bilo doktorice Jukic,bila je doktorica neznam kak se zove crna kratka kosa,naocale,jako dobra.
Ja ne pijem folnu jer mi nije rekla ali mozda bi bilo dobro.
ja čekam M ovih dana pa idem u FET.
Pa me zanima, treba li se što ovjeravati kod javnog bilježnika ili samo treba mužev pristanak kod njih? i treba li on doći sad prvi puta ili moze i na idućoj kontroli?