Giovi obrazi pozornost na moj nick... Hahahahahahah :) :):):) inače mi M traje 5 dana ... Svaki 31-32 dana
Printable View
Giovi obrazi pozornost na moj nick... Hahahahahahah :) :):):) inače mi M traje 5 dana ... Svaki 31-32 dana
Aaaaa...sorryyy... :) :)
Umjesto dobar dan, dobar tek :)
Kod mene bolovi pred M, ali nema je jos.
Vezano uz pravila... za koga smo prvo saznali?, Narancice ti?, jel da? Kod tebe je specifična situacija, živiš vani pa i redoslijed pregleda je drugačiji, ali ovdje vise-manje svi idemo oko 8tt (a ja isla na 5+2 jer sam putovala).
I Anka je vec neko vrijeme trudna, hm... Pa se nedavno Zelena vila pridružila. Ne znam sto petljam tu, ali mislim da bismo se mogle upetljati jer uvijek mozemo cekati jos i sljedecu :).
Anaja, sretno s mpo. Imate vec dogovorene termine?
Danijela, dobrodošla!
Bome i radna mi nedjelja... Napokon pauza... U pol2 smo shvatili da nije došla neka nevidljiva teta i skuhala ručak.. Nema ručka nema deserta.. Ništa
Dobro pa uvijek ima nesto u frižideru... I palačinke nabrzinu
Mozda neki simtom- neide mi kava...nekako mi je pregorka danas...
Heeeej!
Evo da se javim, kod nas radno doba ciklusa!
Cestitke Zelenoj vili!
Dobrodoslice novim curama.
Puse i zagrljaji mojim trudilicama!
Kaj se tice novog odbrojavanja, znam da je pravilo nakon srcane aktivnosti!
Cure vi ste htjele cekati Narancicu i ne vidim u tome nis lose, a opet, Narancice da nesto me valja donsad bi znala. Dajte novo pa da se veselimo.
sarasvati, idemo privatno, nemam živaca za čekanja, naručivanja i ostalo. Imam super ginekologa tako da smo sve dogovorili. Na moje čuđenje, MM je sam "ubrzao" proces i čvrsto odlučio da ćemo imat bebušku kroz godinu dana :lol: daj bože! Odmah sam i ja odlučnija, čvršća i optimističnija, trebalo mi je to, stvarno je - da on dođe i kaže, gle, nema više zezancije, idemo tad i tad i bok. Kako sam pisala prije par stranica, inače je on bio taj kojem je uvijek odgovor bio: "budemo, imamo vremena". Tako da mi je ovo stvarno lijepo sjelo i zaista sam prepuna nade, jedva čekam da se upustimo u tu avanturu, koliko god još uvijek imala dilema i nedoumica.
Anaja - super da se muž predomislio, puno ce ti značiti taj njegov stav, i mozda bas zbog tog stava beba dođe i prije :)
Jagodice - radno je ha? Ajde ajde... to ti je ko teretana malo... Hehe
Narancice sto se mene tice moze. Ali ako ces biti mirnija saceka ce mo tvoj pregled pa ga onda otvoriti. Pustam tebi na volju,ako mozes ti ga otvori posto sam ja preko moba pa neznam
♥ Lista za: 04.12.2016 ♥[/SIZE]
(Ne)čekalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~85.dc II
Narancica~~~~~~~~~~~~~~74.dc II
Zelena vila~~~~~~~~~~~~~~36.dc II
sarasvati ~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
Odbrojavalice:
angiebanangie~~~~~~~~~~~~24.dc
Natalie38 ~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~20.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~~~14.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
Laku noc cure. Odmorite se, sutra je novi dan.
25. dc je. Al mi i inace nije redovita menga, nekad je oko 30 a nekad preko 60. Definitivno su problem hormoni koje doktori ocito cekaju da se sami poprave, pijem samo za stitnjacu normalnu terapiju. Pa sam zato odlucila pokusat sama sa maruljom ne bi li se stogod potaklo. Sad treba samo cekat pa vidjet. Jesam se raspisala
hvala vam cure na svim novim cestitkama :*
Narancice, moože :-) pred menom su još tjedni velike neizvjesnosti ali biti cu hrabra i pozitivna, a i želim da moja osma mrvica bude negdje zabilježena :-)
i slažem se sa Ankom, sacekaj ako želiš...
e da, ni ja ne znam otvoriti novo...
Oh sto se nasmija a nije za smijati moj muzic je zaboravio otići na posao... Zovu ga s posla....odjurio je brzinom svjetlosti...
Da li moze biti "simptom" intenzivan miris mokraće... Nekad je proziran nekad žut,,,
Nisam prehladena...:)
Sad zbilja tražim neke nove čudne simptome...:'/
Jutro curke...kavica spremna...
Znaci ako sam dobro razumijela,novi tjedan nam donosi novo odbrojavanje? :)
Nivana (nema R) :) koliko sam citala izrazeno culo mirisa moze biti jedan od simptoma e sad dali izrazeni miris mokrace moze biti isto,ja ti iskreno ne znam.
Meni su probadanja i dalje tu i cice su mi se jucer napuhale ali cice ne racunam jer su mi one uvijek bile vece i bolne u pmsu. Jest da M trebam (ne) dobiti za 10 dana,nikad nisam isla za tim koliko prije M mi pocnu ti normalni simptomi.
Dobro jutro djevojcice!
Narancice :love2: slazem se, bilo bi malo cudno gledati svoje ime na novom odbrojavanju, a znati da nije zavrsilo slavno. Ali pustite mene, samo neka je novih odbrojavanja. I inace sam pesimist po prirodi. Uvijek ocekujem lose, pa me ne moze previse iznenaditi, a ako ispadne dobro jaooooo veselja. Slozila sam si u glavi cinjenicu da sam izgubila praznu vrecicu, a ne malu srecicu, pa sam puno lakse i jednostavnije to prihvatila.
Brzinom svjetlosti se oporavljam, cekam kontrolu u srijedu i cim dobijem zeleno svjetlo vracam vam se na listu. Nece nitko tvrdoglavog jarca natjerat da odustane :lol:.
Do onda ~~~~~~~ za sto vise novih plusica!
Iva drago mi je da se oporavljas i da si dobro... (vjerujem da nije uopce lako).
Znas da poslije kise uvijek dolazi sunce ;)
U srijedu ce ti reci: mala brzo doma i bacaj se na posao i ne da ces biti s nama na listi nego ces se javiti sa ogromniiiiiim plusiceeemmmm... :) ja ti vibraaaammmm za toooo i saljem puno pozitiveeeee...
http://forum.roda.hr/threads/90996-O...96#post2938396
Evo ga cure, otvoreno je novo - bio je red :)
Za nove cure koje ne znaju, prebacujemo se na link iznad odbrojavati dalje! :heart:
Giovi sto znaci ova skraćenica sto si pisala( nemaR) još neznam sve kratice sto tu naletim...
Pa jer sam ti dosad nick pisala Nirvana a ne Nivana... :)
Aaaa ja mislila nesto dubokoumno... Hahahah bas sam smotanaaa
Nivana gore je link od novog odbrojavanja pa sam tamo pisemo... ;)