Tanči prvotno napisa
Da se javim.
Ja sam trenutno na -16 kg za 4 mjeseca.
Dnevno unosim oko 1700 kcal
Šećer natašte mi je sad ok. Jedino još regulacija šećera kroz 120 dana nije dobra pa sam tako prekjučer imala jednu nezgodnu epizodu sa naglim padom šećera, no čim sam pojela ručak, došla sam k sebi.
Holter tlaka je ispao očajno loš pa mi je kardiolog poduplao terapiju i uveo statin jer je kolesterol graničan. Trigliceridi su ok i to nikome nije jasno. Pretpostavka je da je kolesterol od jetre jer su mi jetrene probe konstantno loše, a uzv jetre je ok.
Jučer sam radila uzv srca i to je isto ok. Dva šuma je dr našao, ali kaže da je to normalno. Kći se slaže.
Kardiolog mi je strogo zabranio sol, slanu hranu i mineralnu vodu jer je puna soli. On kaže da je manje zlo piti kolu. Budući da ne pijem ništa osim obične vode i kave ne sekiram se oko mineralne vode, ali evo, tko nije znao- nemojte piti mineralnu vodu.
Vježbam triput tjedno s trenerom i sama. Kako kada. Ne stignem nažalost više, ali trener kaže da je ovo dosta.
Polako mi je dizao opterećenje i sad radim sve do otkaza. Svaki trening cijelo tijelo 3-4 serije zagrijavanja s postepenim dizanjem kilaže i jedna radna s maksimalnim opterećenjem do otkaza. Izgleda teško, no nije. Sasvim je podnošljivo i izvedivo i poslije sam ok. Ništa me ne boli.
Ono što je najbolje u cijeloj ovoj priči je da odlaze centimetri ko ludi i smanjila sam se za tri konfekcijska broja, a i zdravstvena slika ide na bolje.
Nastavljam dalje...