jel možda tko vidio rajf sa ušima za Minnie? Treba nam za maškare, ali samo rajf i uši?
Printable View
jel možda tko vidio rajf sa ušima za Minnie? Treba nam za maškare, ali samo rajf i uši?
mi smo prošle godine kupili na e-bayu, ne znam jel vam to dolazi u obzir
eeeee, ne stignem, treba mi sad za subotu..... ide na neki maškarani rođendan....
Jel tko možda vidio u Muelleru, Intersparu,..... Znam da u Konzumu, dm-u nema.....
Hady, vidjala sam te Minnie-usi/rajf u H&M-u ...
Našla u Muelleru!
Hvala Lut i Elly
hvala cure.
mislila sam na koturaljke klasične, s rastezljivom dužinom, koje se nataknu/zakače/kopčaju na obuću.
4 kotača, ali ne u nizu nego dva naprijed, dva nazad.
i našla sam, sve sam iznazivala i progooglala, slatke na hello kitty, zajedno sa štitnicima i ruksakom u intersparu za 189kuna.
sljedeće po cijeni su u hervisa ua 270, intersport nema manje od broja 29 i koštaju 300kuna.
eto, ako još kome bude trebalo.
p.s. sve za maškare, uši, rajfovi i to ima i u intersportu, baš sam pregledala
A gdje kupiti Tomy igračke sad kad je Turbo limač / Magma u raspadanju?
Zanima me konkretno vlakić tomica ovakav.
Trebam za nedjelju za igraonicu/rođendansku zabavu neku tortu, naravno s deklaracijom.
Dosadile su mi one sladoledne, Ledove.
Ima li kakvih dobrih u npr. Billi? Čini mi se da u Lidlu ne drže.
Pa mogla bih skočiti do Arene, hvala!
Zna li netko ima li kakvih u Plodinama?
hvala!
Trebam tanje zenske pamucne tajice (idalno otprilike 95%pamuk i 5% elastin) a da nije jako skupo, najobicnije crne ili sive
Zadnje sam kupila u C&A bio 2-pack za nekih 70-ak kn, sad mi opet treba ali u onom u CC1 toga vise nema
Pa ako netko slucajno zna, trebala bih kupiti u ponedjeljak a neda mi se izgubiti 2-3 sata po shopping centrima na to ako ne moram
Benetton, Intimissi, sve u King Crossu, jedna oko 70kn
Meni su tajice najbolje iz H&M-a (jer nemaju prečvrstu gumu gore u struku... pa su samim time udobnije..)
Nego,
zanima me gdje kupiti dobroupijajuće, ne preskupe (i donekle lijepe) kuhinjske krpe?
svilanit kuhinjske krpe su odlične,ali na cijeni, istina nisam ih kupovala zadnjih sigurno 4-5 god.
da, svilanitove su super.. Imam ih i ja hrpu kupljenih prije nego smo dobili klince..
A sad mi žao dati preko 30kn za jednu krpu....
Možda da probaš u tvorničkom dućanu Čateksa. Ja sam prije znala tamo naletjeti na jeftine i dobre krpe, stoljnjak..., doduše pred 4-5 godina :mrgreen:.
gdje kupiti metlicu za kruh da paše u lidlov pekač, izgubila sam jednu :(
Pa u Lidlu, tj. u njihovom servisu možeš kupiti rezervne dijelove za pekač - samo je pitanje kako se prodaju, pojedinačno, u paru ili nekakvom kompletu - najbolje je nazvati i pitati.
zvala sam sad, prodaju ili 4 metlice ili posudu s metlicama, ali kažu da se ionako posuda mora mijenjati svakih 6 mjeseci
gdje kupiti povoljno one spužvaste velike puzzle za bebe?
Gdje kupiti tempere u bocama od pola ili jedne litre svih boja u Osijeku?Naručila bi i netom ako je povoljno.
Da, neke puzzle su povučene iz opticaja prije cca. 2g, i opet vraćene u prodaju nakon analiza koje su pokazale da je samo 1 vrsta imala te štetne sastojke. Tako da mislim da one koje se sada mogu kupiti su sigurne.
Inače, mi smo kupili 4 stručnjače koje se koriste za sport (1x1m), i to nam je super, puno bolje i praktičnije od puzzli.
hvala za info. potražit ću ih...
a gdje ste nabavili strunjače? kakva im je cijena?
mi smo ovdje kupili tatami strunjaču i par onih malih sa slovima:
http://www.pride.hr/Products/6668-sl...-strunjae.aspx
Ja sam prije par dana u Konzumu kupila 16 kom za 80 kn! Uzela sam više paketa i sad imamo ogroman prostor za igru!:-D Sive sa plavim i plave sa sivim zvjezdicama! Imaju i završni rub!
Sad sam se sjetila da je bilo i onih šarenih puzzla sa slovima i brojevima! Mislim da je bilo 10 kom za 40 kn!