dopuna:
onaj 6 stanični 3. dan, neki dan napunio 3 godine :-)
Printable View
pridruzujem se :pivo: i drzim fige za dalje eryngium :)
z_b cestitam!!
Cure dal neka od vas zna mozda jel i ove godine kongres u Njemackoj kao i prosle godine krajem lipnja i pocetkom srpnja?
Ako mislis na eshre - ove godine je u portugalu.
Kadauna, lijepo te je čitati <3
Što se polipa tiče, nadam se da ga ne bude kad budem trebala na op. ;)
Ponovila sam danas betu. 4238 U/L. Ako se ravnamo po duplanju svakih 48h malo je pretjerala (trebala je biti na 1/2 te vrijednosti), ha? :?:
Možda paničarim bezveze...
draga, dupla se svakih 24-28 h. sve ok:)
24-48 :D sorkač, ali eto, mislim da ti se skroz ok dupla. i meni je išlo brže nego što je trebalo, pa me brinulo, pa se ipak nadam da je sve ok. kad ćeš na uzv?
<1200 48-72 h
1200-6000 72-96 h
To je kao pravilno dupliranje al nemora bas biti kod svakoga da se u sat dupla kao sto pise.
Sretno cure :)
eryngium super je beta! :-D :-D
odlicna beta eryngium
.. sreeeeeetnoooooooo I
Ja sutra imam aspiraciju, ovaj put sve nešto krivo krenulo tako da nemam snage ni pisati..... Dovoljno je reći samo da sam u subotu morala 2 puta iz slavonije putovat u Zg. zbog nsporazuma sa dežurnim doktorom..... Jućer na ultarzvuku jedan folikul 24 ( gotovo smo sigurni da je cista), drugi je 19 mm - jadan rezultat nakon 300 IU puregona dnevno - zadnji stimulirani postupak :gaah:
Uf una...grlim :love2: neznam kaj bi ti rekla pametnoga...samo šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!
Cure, ne znam gdje bi postavila pitanje, ispričavam se ako sam van teme. Zvala sam danas da vidim da li su se jajne stanice oplodile (bilo ih je 4) dobila sam odgovor neka nazovem sutra da se vidi kako će to ići. Što bi sad to značilo? :(
laine ,shvati to pozitivno :-) da se nisu oplodile rekli bi ti da vjerojatno dođeš sutra tamo.
Uglavnom ne kažu detalje preko telefona,a možda su danas u tom trenutku bile u fazi djeljenja pa ti ni nisu znali reči kakve su.
:fige: da se sve 4 dijele kako treba i da te sutra dočekaju lijepe vijesti.
hvala žužy
drage cure šaljem veliki zagrljaj tužnicama, a novim trudnicama puno dobrih ~~~~~
Tjedan borbe protiv neplodnosti je pred nama, pogledajte temu:
http://forum.roda.hr/threads/87751-T...28#post2759128
I ja nazdravljam za eryngium - inu betu :-D i dalje samo polako ~~~~~~~~~~~~
Una jako mi je žao, ali vibram iz petnih žila da bude sve ok :-*
Pitanje :Imam frendicu koja je u postupku i 7dc ima iscjedak kao usred ovulacije pa je u panici, tek četvrtak fm,inače ima ovulacije oko 12 dc. Imao netko nešto slično? Kaže da je baš kao ovulacijska sluz..
Svima još malo ~~~~~~~~~, nek se nađe :-*
kameleon,
normalno je to, raste estradiol jer je vise folikula pa ima i sluzi. Meni obicno krene 6dc u stimuliranima.
ovogodisnja setnja :-)
ZAJEDNO ZA PLODNOST
http://forum.roda.hr/threads/87758-%...nost-quot-2015
Jučer aspirirana 1 js i 2 ciste, danas zovem lab. :scared:
una99 drzim fige za dobre vijesti iz laba :fige:
hvala curke
uvijek imam bar 1 cistu - endometrioza :twisted: ( stimulacija puregon 300 IU dnevnom), ovaj put baš sam grozno reagirala odnosno nereagirala na stimulaciju.
Una 99 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum!! :-*
zvala lab. kažu da se još nije olpodila ili se olpdila a da oni nisu vidjeli, zanči još se nije podjelila daju joj šanse do sutra...... katastrofa ...... jel ima netko sa ovakvim slučajem pa da je ipak sve bilo ok
Una99 :love2: nemam ti ništa pametno za reći ~~~~~~~~~~~~~~~
znam da su šanse male ali nada umire zadnja :drama:
Una evo meni se to dogodilo, prvi dan ništa drugi se oplodila danas bila na transferu, kažu lijepa osmostanična. Ne gubi nadu!!!!
laine drzim fige za tvoju bubicu :heart: Puno ti hvala bar malo si me ohrabrila :shykiss:
cure, ususret tjednu borbe protiv neplodnosti - pozivam vas na presvlacenje avatara - naci cete ga u galeriji pod - postavke - uredi avatar.
nakon setnje obicno bude gladnih, zapisite se za rucak na http://goo.gl/forms/IxcZl51Lti
:-) :mljac: :kuhar: :njam:
una, da bude sve u redu i da slijediš laine s lijepim cvjetićem!
bubekice, znala sam, sad kad ja ne mogu doći imate i ručak! :P ok, i zadnji put smo si lijepo poručale :) ad idem u garderobu na presvlačenje
una99 vibram jako za lijepe vijesti sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
laine ~~~~~~~~~~ za mrvicu mali da se primi
koju ja sreću imam da mi u zadnjem stimuliranom ciklusu stanica bude neoplođena zato što je nezrela. Nema mi logike ako su mi aspiracije dosad bile 18 dc, najranije 15 dc zašto su mi sada radili 10 dc...... da negovorim da mi je dežurni doktor htio spičit štopericu već 6 dc.... Neznam šta bi rekla ....:nope:
Una baš mi je jako žao, nemam riječi da te umirim... :( drži se!