bubekice, cestitam i ovdje!!!
Brzo se oporavite, puno se mazite, javi nam se kad budes mogla :heart:
Printable View
bubekice, cestitam i ovdje!!!
Brzo se oporavite, puno se mazite, javi nam se kad budes mogla :heart:
Ivancice, cekamo te, sretno :)
bubek javi se kad se probudiš ;-)
ivancica sretnoooo!!! Nek je što prije divan izvještaj ovdje!
Bubekica - evo čestitam i ovdje!!! Uživaj sada, napokon je stigao :)
Ivancica - javi se i sretnoooo :)
Ja danas bila na kontroli, nesto malo vise uloziva nego prosli put ali jos nista konkretno. Iduca kontrola za tjedan dana, a tada ce biti termin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sutra ujutro idem na zaraznu. Malcu izbijaju kozice.
A ja ih nisam preboljela, no prije par god imala granicna antitijela.
Muz me ne moze voziti jer moji ne mogu paziti malca jer nisu sigurni jesu li preboljeli. Bas mi je krasno.
Danas sam 38+1
Vrci,
pa nema toliko straha za tvoje roditelje, osim ako nisu jako stari i jako bolesni. Ako su preboljeli, sve je ok. Ako nisu, u slučaju da dobiju kozice, neka se odmah jave na zaraznu da dobiju potrebne terapije.
Sretno draga!!!
Tata ima 78 godina, mama 67. Znači imaju godine. Plus tata je srčani bolesnik (preživio srčani udar i ima 2 stenta). Tako da...nije mi baš drago
Ali mislim da postoji velika šansa da su preboljeli. Mislim, ako ja imam antitijela valjda znači da sam i ja bila u neko doba djetinjstva zarazna i nisu pobrali od mene
Joj Vrci, sad još i to :-(
Ja sam se jutros pola sata tresla. Odem na wc, no2, završim i krv. I onda pitanje odakle. I sve mi se činilo da ću na hitnu i da je vaginalno. Pa sam neko vrijeme analizirala i zaključila da ipak nije :naklon: Ali još sam na oprezu s crvićem sumnje :unsure:
Muma,hemic?
Danas bila do podneva u zaraznoj, kazu da imam antitijela. Al svejedno da dodem ak sto primijetim zabrinjavajuce
Danas dakle 12 dana do termina, malu jos izbijaju, ima blagu temperaturu. Ajd barem lezi i gleda crtice, i ja odmaram uz njega
Evo da se javim. Jučer u 11 h došla nam je mala helena. Duga 45 cm i teska 2700. Ekipa doktora i sestra zltu je stvarno super i iako je moj porod bio operacija ostalo mi je u jako pozitivnom sjećanju. Budem napisala malo više na onoj temi priče s poroda za koji dan.
:)
Čestitam :) Curica ima lijepo ime ;)
Čestitke na curki, ivancice :)
Čestitke :)
Ivancica, cestitam od srca!!!!
Cestitam! Brzo se oporavite i uzivajte! :heart:
Moj je dobio koze kad je mala imala tri mjeseca, nije ih tada pokupila nego točno ma ročkas
Cestitke za malu imenjakinju s H
Da, kažu da bebe imaju do 6mj mamim imunitet na kozice
Mog je večeras satralo, baš mi ga siroče teško gledati...valjda bude brzo bolje
Ivancica čestitke na mrvici!
Vrci drži se, sezona je kozica i mene je strah da mala sad u finalu ne pobere bilo to ili sto drugo jer jedva sebe nosim a kamoli još i to.. tješi me sto ne ide u jaslice pa smo rizik umanjili.
Kod nas je dobro da je muz sad na kolektivnom godisnjem do tri kralja,plus sto ce biti doma i za bebu. Pa on puno pomaze i radi oko malca
Moji nisu sigurni jesu li imali koze, a kako zivimo s njima sad smo u karanteni na katu. Barem dok je malac zarazan
Inace uopce nemam osjecaj da sam 11 dana do termina. Samo da priceka beba dok malcu ne bude bolje, jos kojih 5 dana
Vrci, uffff, izdrzite...sreca pa ti imas antitijela.
Ja nisam preboljela kozice i bas ih se bojim. Nisam vadila antitijela.
Nego, boli me desno stopalo, tocnije, jedan manji unutrasnji dio, na njegovoj lijevoj strani, navecer zna malo i oteknuti, pipam neku ispupcenu kost na tom dijelu...e tu me boli (ta kost je i inace ispupcena).
Je li imao netko slicno iskustvo?
Ivancica - čestitaaaaaam! Jedva cekam procitati tvoju pricu... uživaj dalje sada :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala Bogu!
Curke koje slavite, sretan Bozic, svima drugima ugodne blagdane zelim!
Ivančice čestitam !!!
Muma dobro da je lažna uzbuna, puno prerano bi bilo da ne
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Cure ove dane nisam citala sad vidim puno promjene. Cestitam svima koje su dobile svoje bebe.
Poslano sa mog F3311 koristeći Tapatalk
Sretan Bozic svima koje slavite!!!
Ja sam se tako naradila ovih dana da su me jucer uhvatile kontrakcije, vec sam pocela mjeriti vrijeme,ali sam zaspala
Nestalo mi je pola posta. Dakle probudila sam se u komadu tako da je ocito sve ok. Samo me kosti dole bole kao da se sve rastegnulo. Sutra sam 35 tj, tak da je valjda sve to ok.
Cure, da li je ipak moguce da normic od 2mg malo uspavljuje bebu? Moje bebe ni inace nisu bile previse aktivne, ali imam osjecaj da je ovaj momcic jos mirniji. Javi se on svaki dan, ali mislim da bi mogao i cesce
Muma o da, uspava ih, ne brini. Ja sam se isto znala zabrinuti..
Ja sad znam popiti pola normabela, isto me lijepo umiri i smiri kontrakcije Al beba je puno življa.
Normalno je da ako nas umiri da i bebu umiri jer prolazi kroz posteljicu.
Naravno da ništa pretjerano nije normalno pa tako ni ne osjećanje bebe pretjerano dugo.
Muma je pitala jel normalno da se beba umiri, normalno je, djeluje i na nju.
Da. Normabeli uspavljuju bebu i mogu uzrokovati "mlitavu bebu" nakon rodjenja ako se piju do rodjenja (koliko sam citala, to je kratkotrajno, ne radi se o pravoj hipotoniji). Proucavala sam to dok sam ja vagala dal da ih uzimam ili ne, pa sam odlucila ne jer sam vec bila u bolnici i uz 34tt. Ali...prati.
A javlja se on, ali ne često. I dođe mi da izbacim taj normić... Ništa, neću piti par dana pa ću vidjeti razliku s njegovom aktivnošću i kontrakcijama.
Muma, možda je samo takva beba. I moj prvi nije bio udarač, a ova malena je non-stop u pokretu skoro
Meni recimo kad uzmem normabel beba se skroz umiri, nema je sigurno 3-4 h , možda neki manji udarac , a onda ponovno po starom, nije neki udarac kao prva ali ok se javlja. Znaci bas mi je povezano sa normabelom, s tim da ga ja uzmem bas kad su mi bh stalne jedna ta drugom, cca 1 tjedno, u zadnje vrijeme po pola uzmem jer sam skužila da mi pomogne i pola a beba se toliko ne umiri.
Be znam koliko ih ti uzimaš , probaj bez pa ćeš mu skuzit aktivnost.
Ista svar mi je bila u prvoj T s tim da sam tad uzimala 1 dnevno u prosjeku, isto se umirila na par sati a onda po starom.
Ja sutra imam pregled i vjerojatno ce me poslat u rodilište
Uf koji strah me vata mislim da nocas nema spavanja! ,
Zasto mislis da ce te poslati?
I ja sam sutra u trudnickoj...