-
di ste se curke sakrile ?? pod poplune ?
javlja li se boxica ? je li blizu kraja, u kojem je tt?
Tibi neka mučnina, proći će i to :kiss: negdi sam čitala da treba smanjiti unos ugljikohidrata, kruha, tjestenine i sličnog kad imaš mučnine
- ja sanjam neke luckaste snove zadnjih noći : najprije sam sanjala da me sveki veselo pita kad ćemo na treće :-D sinoć sanjam da moja oplođena js putuje do maternice i kad je stigla sve se osvijetlilo ( nešto slično putanji meteora) :lol:; nisam gledala sf filmove odavna, ali svako malo ( naravno) čitam o oplodnji, implantaciji i sl. ; uglavnom čitav dan se smijuljim sama sebi.... da mi se slučajno niste rugale :-P
-
mandy jesi li pomislila da su tvoji snovi možda neki predznak?!
ja nisam praznovjerna, ali nekoliko dana prije nego što sam ostala trudna sanjala sam da dojim bebu, pa sam se zapitala....
sretno:heart:
-
hvala ti ares :kiss:
nije za ništa ona stara : šta se babi tilo-to se babi snilo
-
cure moje evo sam danas opet potresena. :cry:
imam prijateljicu koja ima djevojčicu 5ipo god. , (u isto smo vrijeme rodile), i prije 3 god je izgubila bebu u 6.mj trudnoće(mali Ivan). Sada je trebala roditi 4.11. i taman ja jučer pitam muža je li nešto čuo i dođem danas kod svekrve a ona mi govori da je beba umrla. Užas!!!!
:cry::cry:
ne mogu vam opistai kako se osijećam, sve mi se vratilo, poslala sam joj poruku da bude jaka radi malene i mm i da sada ima dva anđela koji je čuvaju i dalje ne znam kako bi joj rekla. Samo da me može zovniti kad god hoće. A ona mi odgovori: draga, teško mi je ali imam radi koga živjeti.
Drago mi je da tako misli ali bit će svakakvih faza. U meni je sad još veći strah i tuga.
Što još da kažem!!!
još jedan :angel: na nebu!
-
Ajme kako tužno...ne znam što da kažem, svaki put me baš pogodi kad čujem da netko mora prolaziti sve to...:cry:
puse svima..
Bambus javi nam se brzo, pusa Ivanu :heart:
-
mandy samo neka snovi budi istiniti.
Kako nam je osijek?
klarita2 uvijek se nadam da neće mame morati prolaziti tu silnu tugu, a evo opet jedna.:cry:
Svima pozdravi
-
da, znam i to ona po drugi put!
bambuskad budeš mogla stavi slikicu!
mandynikad se ne zna!:love2:
-
klarita baš mi je žao :(
mandy kad sam bila trudna sa L., a još nisam znala da je cura, sanjala sam malu curicu kako dolazi prema meni. A kad sam bila trudna s D., a još nisam znala da sam trudna, sanjala sam da smo u jednoj prostoriji i vidjela neku djecu. I pitam se čija su i skužim poznanicu pored djece i skužim da su njena. A onda u dnu prostorije ugledam košaru sa bebom. I nema roditelja. I pitam se opet, čija je beba. Izgleda da je bila moja :)
-
bok drage moje!
dosli smo danas svojoj kuci. napokon!
a sta da vam kazem i pisem, kad jos ni sama ne mogu da virujem da napokon drzim svoju mrvicu, radost, ljubav, moj ponos, svu moju bol, svu moju patnju, sva moja nadanja i sve moje na ovome svitu u svojim rukama. osjecaj je poseban, neopisiv. i stvarno mi je porod bio strasno tezak i sve skupa, al se isplatila svaka sekunda boli.....
danas nam je bila gongula po kuci, i sad smo napokon sami... ja,mm i nas Ivan....
javim vam se i stavim par slikica cim stignem, malko sam umorna i boli me rez....
sve vas redom pozdravljam i saljem milion poljubaca jer sve ovo nebi bilo isto da nisam imala vas svo ovo vrime da nas hrabrite i bodrite! :*
-
Joj bravo bambus!!! koja ljepota :) cestitam jos jednom :)
-
bambus :zaljubljen: kad sam čitala tvoj post proživjela sam još jednom taj dan kad primiš svoje zlato!
uživajte u svakom trenutku, mazite se, nosajte se jer tako brzo vrijeme leti! evo Nia će 2 mjeseca i ja ne mogu vjerovati. robicu koju sam gledala kao jako veliku sad nam je taman! stvarno nema ljepšeg osjećaja od biti mama! :heart:
jedva čekam slikice našeg Ivana! koliki je bio? jedva čekam vidjeti ga!
klarita :cry: pretužno! jako mi je žao što stalno nas ima još, i stalno čujem neke tužne vijesti! samo budi uz svoju prijateljicu to je najbitnije! bit će svih faza, i onih kad će se sve činiti super do onih kad će izgledati da se svijet raspada! Bože čuvaj još jednog anđela... :heart:
mandy znaš da trudnice sanjaju svakakve snove! ko zna što tebi tvoji žele reći! ma ja jedva čekam da svi uskočite u vlakić!
trudnice naše sve odreda čuvajte nam se!
svima šaljem veeeeelike puse!
moja mala mišica je super! evo malo slikica pa ako želite škicnite nas!
http://public.fotki.com/bzara/nia/
mene malo-malo stegne oko srca, idu Svisveti a ja ne mogu na groblje, jer ne mogu ovako malo dijete vući do Zg i po groblju! mm je jučer bio, odnio je cvijeće, kaže mi da je kupio najljepši aranžman koji je našao! svi mi govore da nije bitno gdje se sjetimo svojih najdražih bitno je da su nam taj dan u mislima, da negdje za njih zapalimo svijeću...
ovo mi je prvi puta da ne mogu ja otići, i iako kad pogledam Niu vidim ih oboje u njoj i znam da su tu uz nas, da paze na nju i da ne moram putovati da bi bila s njima... oni su tu s nama :heart:
-
Bambus ja jednostavno nemam što za napisat. Sjedim pred laptopom i smijem se ko malo djete :zaljubljen:
Bzarice tvoja malena princezica je jedno od najljepše djece koje sam ikad vidjela! A one slikice s Kokom srce rastapaju! :-)
Ja sjedim kraj mog harambaše koji je miram samo kad spava :mrgreen: na mamu. Joj što je on već veliki narastao, vrijeme mi leti ko raketa! Svaki dan proživljavam unutarnje oduševljenje činjenicom da postoji i da je naš i da je tu.
Tibi kako su mi tvoje dvije zvjezdice? Pusa največa :*
Osijek, Boxić nadam se da je kod vas sve pod kontrolom i da tako bude do termina i vama i našim ostalim trudnicama kojih ima toliko ko bi vas sve nabrojao :-D
Pusa svima, ja sam ozdravila, evo danas prvi zdrav dan, i sutra pravac Pepelana, nastavak posla, jedva čekam!
-
Rozice jedva čekam izvještaj iz Pepelane! :klap: budite nam vrijedni sutra!
hvala na komplimentima za moju curku! jedva čekam da upoznamo svu našu dječicu, koja će to biti vesela ekipa! :zaljubljen:
ja sam od prvog dana oduševljena tvojim Špirekom!
Tibi, draga kako mučnine?
poslati ću danas Boxici poruku da čujemo kak su nam oni?
Osijek, kako ti i tvoja curica?
pusa svima!!!
-
bambus draga, nadam se da ćeš se brzo oporaviti, uživajte u malenome , zaslužili ste to :heart:
bzara Nia je predivna, ne mogu je se nagledati :zaljubljen: i kako je Koko čuva, ajme divote
mandy jedva čekam tvoj plusić
rozić uživajte u Pepelani, drago mi je da si ozdravila
ne znam je li osijek došla iz bolnice, imala je sekrlažu prije 3 dana, taman na svoj rođendan. Ništa je ne boli i sve je dobro prošlo.
klarita jako mi je žao tvoje prijateljice, budi uz nju, to će joj puno pomoći da prebrodi teške dane
a ja i dalje imam mučnine, ali već sam se pomalo na njih privikla pa mi je malo lakše. Jučer me pidžama toliko stezala da sam morala ići presvući u spavaćicu. Malo mi je napuhnut trbuh, ali ipak prerano mi je da me već sada počelo stezati. Što će biti za 20-tak tjedana :-P
šaljem svima velike puse :kiss:
-
Bambus tvoj Ivan je predivan :heart: :*
Tibi čuvaj svoje mrvice :heart::heart:
Bzara slike su baš prekrasne, Koko je tako sladak dok spava kraj Nie :zaljubljen:
-
Drage cure evo i nas opet kući!
Serklaža je napravljena 26.10. u subotu su nas pustili kući. Sve je dobro prošlo i sada opet mirujemo doma i brojimo tjedne. Kontrola nam je 11.11. u bolnici.
Bebica je dobro lijepo napreduje i jako je živahna akcije započinje u 6 h i nekada ne prestaje do navečer i baš uživam u tim njenim akrobacijama!
Svim trudnicama sretno do kraja sa što manje problema, a novim mamicama čestitke od srca!
-
hej drage moje, vjerujem da smo sve jučerašnji dan provele sjećajući se naših anđelčića :heart: iako znam da su oni svakoj od nas uvijek u mislima i da ne prođe ni jedan jedini trenutak a da ih se ne sjetimo!
osijek, tako mi je drago što je sve ok! :love: uživaj u svakom trenutku, to je tako predivan osjećaj kad te to malo biće iznutra podsjeti na sebe!
moja curka je svoj bioritam iz trbuha prenijela i na život vani, dnevno spavanje jako teško. nekad preko dana odspava kad sve zbroji možda sat vremena! ali je dobra, jako, i svako večer zahvalim Bogu što nam ju je dao!
Tibi, kako si? jesu se mučnine išta smirile? pusa velika, drži nam se, uskoro će mučnine zamijeniti onaj divan osjećaj lupkanja tvoja dva mala divna čuda!
ja sad više ne znam jesam li vam javila za Boxicu, sve je ok, miruje i dalje! još malo samo da izdrže njih dvoje 2U1!
draga puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe!
bambus, kako Ivan? kako si nam ti, jesi se oporavila?
svima šaljem veeeeeeelike puse!
-
curice moje nisam vam se javljala ali sad imam nešto za reći.... danas se naručujem na pregled kod giničke i molim vas za brrrrrrdo vibrica da sam fakat trudna i da je onaj testić koji mi je pokazao taaanku jedva vidljivu crticu točan!!
Što se simptoma tiče uopće ih neću pisati jer ih imam BRDO. Izdvojit ću samo metalni okus u ustima od kojeg mi je stalno užasno muka!
-
bebabeba sram da te bude ! tako nonšalantno prijaviti plusić, bez bilo kakve najave ( uopće ne sumnjam u taj plus u kombinaciji sa metalnim okusom; znaš šta kažu cure na forumu : bilo kakva crtica je crtica i gotovo !) :-D:-D:-D:-D ali ipak evo ti malo vibrica za svaki slučaj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
osijek drago mi je da si opet doma i "zacementirana", što je ziher-ziher je
tibić :kiss:
bambus i Ivanu bezbroj pusa
-
hvala mandy hvala :-* :-*
btw sramim seeeee :mrgreen:
-
Bebabeba evo hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe vijesti danas! i da zašto nam nisi spomenula testić! tako lijepe vijesti ne podijeliti s nama! ne to raditi! ;-)
Mandy, što ima kod tebe? jel se možemo nadati nekoj skorašnjoj objavi?
taman kad sam rekla da Nia ne spava preko dana, sad evo spava već sat vremena! mislim da ćemo gibnuti sad u šetnjicu, dok nam još drema!
-
A bzarice bila sam i još sam toliko zbunjena i toliko sva nikakva zbog svih tih simptoma da neznam di mi je glava a di dupe!! :(
Od svih tih simptoma jedan jedini je isti kao kad sam bila t sa gabrielom... UŽASNO MI SE SEKSA!!!!!!! Al ono baš nenormalno!!!! :mrgreen:
btw s Gabi sam osim toga imala još samo jedan simptom - stalno sam bila gladna. Ništa drugo.
-
a moje drago dijete već pola sata sjedi u svom krevetiću okruženo igračkama, igra se i priča! uff toliko mi trenutno znači to što se zna igrati sama, stvarno mi je veeeliko olakšanje!
-
bebabeba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danasnji pregled i nek doktorica samo potvrdi tu crticu, jer ipak crtica je crtica, nebi se ona bezvez pokazala.
mandy draga, i tebi zelim jedan veliki + ko kuca! :*
tibi trudnice nasa mila, kako si nam ti, jesu se mucnine primirile?
kako nam je boxica, malo sam ispala iz toka tako da neznam sta se sve tocno dogada.
osijek nek ste vi stigne svojoj kuci i nek tvoja cura samo lipo napreduje!
Ivan je dobro, minja mi se iz dana u dana sve vise i vise. i vec sam naviknula da je tu... a ja sam onako, rez mi se bio upalio, pa sam u suboru navecer isla na hitnu, dobila piti antibiotike i moram svaki dan na previjanje, ali eto sta je tu je. od svega mi je najvise za sta ga ne dojim, uopce mi mliko nije doslo, malko se jedan dam nesto pojavilo i to je to, povuklo se....
-
eto cure moje pregled mi je u PONEDJELJAK i mislim da ću riknut do onda!!!!
-
Bebabeba želim ti iz svog srca da to bude jedna slatka sretna trudnoća :heart:...strpi se, brzo će ponediljak, i onda ćeš nam sigurno javiti sretne vijesti :-D!
Bambus velika pusa tebi i Ivanu :zaljubljen:
Bzara uživaj s malenom :*
-
bambus Ivan je presladak, čupavac mali :zaljubljen:
bebabeba ako ideš prerano opet nema smisla, neće se čuti otkucaji pa opet strpiš tjedan dana do ponovnog pregleda, strpi se još 1 tjedan :kiss:
kod mene ništa novo, mi smo vridni ( posljednjih nekoliko miseci) i čekamo rezultate našeg rada :yes: ( uglavnom : bit ćete obaviješteni i kod najnajnajsvjetlije crtice; koga ću tlačiti razno-raznim fobijama ako ne vas :-P)
visnja kako si ti ? ima li planova ? :kiss:
-
hvala vam curice drage znate kako se kaže - strpljen spašen!!
bambusice ivan je PREDIVAN!!! :zaljubljen:
-
klarita žao mi je, :love2: za tvoju prijateljicu, budi uz nju
Osijek super za bebicu, samo nek je ona vesela:zaljubljen:, a ti odmaraj i uživaj!
BebaBeba čestitam!!! :-D
crtica je crtica, nema tu dileme, meni je u prošloj trudnoći bila tolko svijetla da ju je samo moje oštro oko moglo vidjeti, dakle crtica je crtica!
bambus99 Ivan je predivan dečko!:zaljubljen:
mandy ~~~~~~~~~~~~ vibrice za + da se što prije desi!
-
hej drage moje, evo ja sam vam malo bolje. I dalje imam mučnine, samo što mi više nije tako grozno...
bebabeba ma ti si nam sigurno trudnica, nema tu dileme :klap:
osijek neka ti nama uživaš u javljanju tvoje curice. Joj i ja jedva čekam da moje bebe krenu sa lupkanjem. To mi je tako super :zaljubljen:
bambus Ivan je prelijepa bebica :zaljubljen: žao mi je što ti se upalio šav i nadam se da ćeš uskoro biti bolje. A za mlijeko, baš mi je žao što ga nemaš pa ga ne možeš dojiti :-(
mandy navijam iz petnih žila za tvoj plusić. Jedva čekam da nam javiš najljepše vijesti
bzara Nia je čarobna, ne mogu je se nagledati :heart:
boxica da još koji tjedan izdržite 2u1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
puse svima
-
BebaBeba ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti ginekolog potvrdi plus!!
Meni kasni....i ja imam simptome a bome smo se i potrudili zatrudnit :mrgreen:
Radila sam test prosli tjedan al bio je negativan, al ne obeshrabruje me to jer je stvarno bilo prerano. Sad cu cekat do petka, ak ne dode menga, naravno... Bas bi voljela vidjeti jedan lijepi plusic...
Pusa svima!
-
koksy draga sve sam ti već rekla na PP i ponavljam zbilja od srca želim da smo obje trudne i da naši maleni dobiju društvance!! :love:
Naravno curke i svima vama ostalim trudilicama želim isto čim prije!!! :zaljubljen: :-*
-
Joj Sven izgleda ima vodene kozice! Nebi to smjelo utjecat na moju mogucu trudnocu ako sam ih preboljela jel da? Bas me strah...
-
koksy evo ovdje ti kopiram sa trudnoća.net:
Je li opasno biti zaražena vodenim kozicama za vrijeme trudnoće?
U većini slučajeva - ne. Nema problema ukoliko ste već preboljeli vodene kozice jer je vaš organizam razvio antitijela na taj virus, koja vas u većini slučajeva čine imunima na daljnju infekciju. Ako imate ikakvih sumnji, posjetite svoga liječnika kako biste testom krvi utvrdili jeste li imuni.
Dakle, ne brini.
bambus predivan ti je mali čupavac.
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve što treba
-
BebaBeba ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :klap::-D
neka bude plus
ne mogu vas pohvatati , ali neka to su sve pozitivne vijesti pa makar ja ne hvatala!
Svima šaljem :love2:
-
bambus djete je preslatko................. BRAVO!!!!!!!
BebaBeba vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
-
Evo da se i ja malo pohvalim....skoro sam zaboravila...... Niš "bitno" ali meni važno. Eto napokon imam dojam da se opet vračam na tračnice, dobila sam prve stvari poslje devet mjeseci, dvije kiretaže i eto nije bilo strašno, ali najvažnije..........OPET IMAM SVOJ CIKLUS!!!!!!!!!!!!!! jejejejeeeeeee
Još se malo strpiti, baviti neke zahvate nevezano za trudnoću i ponovo pokušat. Nadam se za jedno tri mjeseca.......
-
ajme bambus draga, kako je sladak :zaljubljen:
Nadam se da ces se brzo oporaviti od komplikacije, znam kako je to
jer je meni tako bilo nakon prvog poroda samo sto sam se ja sama morala previjati.
Pusa svima :*
-
Hvala cure na vibricama, zbilja mi trebaju!! :heart:
Optimistična kako nije velika stvar??? Bravo za cikluse!!! You're back ;) :klap:
-
eto ja danas ponovila test i pozitivan je, nesumnjivo ovoga puta :-D