i ja sam sutra na vađenju bete! test jučer negativan, a ja full pozitivna! valjdai ova kombinacija ima smisla!!!
Printable View
i ja sam sutra na vađenju bete! test jučer negativan, a ja full pozitivna! valjdai ova kombinacija ima smisla!!!
Meni je imala, test 13.11. negativan, a 16.11. beta 90.9.Citiraj:
matahari sretno!
sivka trudničice moja!!! ma i ja vjerujem u:angel:!
curke želim vam svima dobitne postupke,veeelike bete,i predivnu dječicu!
želim da sve ovo bude iza vas i da uživate u svojim malim smotuljcima.
crvenkapice isprazni inbox...
sivka HURRA :-D :-D :-D
joj sivkice kako je to divno :heart:
ma odlicno !!!! to je to !!!
sivka za sutra....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
moja beta je sa 13 pala na 6 a idanas počinje, da krvarim
curke još je rano za slaviti ali :-D:-D:-D jupi!!!
Koliko je,koliko je??????
evo vam :heart::zaljubljen: i hvala na svemu........:*
Drage moje moja beta danas 12 dnt 165.
Ali to moje krvarenje se nastavilo,beta se 3x uduplala za dva dana a krvaruckam,ima li netko sa sličnim iskustvom?
Sivka i matahari sretno sutra i neki vam beta bude ko kuća velika :)
ja osobno nemam iskustva, ali znam da je dobro dok god beta raste, bilo je puno forumašica s krvarenjima i pojedine s vrlo obilnim i dugorajnim (npr. pirica), a da su trudnoću iznijele do kraja i rodile zdravu djece, tebi želim isti scenarij: školsku trudnoću i zdravu bebicu
evo sretna me prozvala pa da se javim
da ja sam obilno prokrvarila 4 puta i konstantno sam krvarila od 10 tjT-20tjT, ono svaki dan po malo, ali sam morala imat uložak, e ali ja sam imala hematom i u samom početku nisam krvarila, ali mislim ako ti je krvarenje ono tipa smečkasti iscjedak to nije ne uobičjeno za T i prati betu, ali ako je kao M trk doktoru
andeam ~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno sutra
Sretno Andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~!!!!
:coffee: jutro... poslužujem... mi vadili upravo tetu betu... a sad čekanac do 16h pa po nalazića...
sivka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i svim čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju i jajnu stanicu
Rikikiki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ljubavni klinč u labosu
Sivka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
Darko Milinović ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti dokažu da si šurovao s parama, kao što mediji pišu, pa da te preprate u Uskok i Remetinec!!! (može neki skočismajli?) :)
Tinkice i ja sam imala istu situaciju, 9dpt počeo smeđi spotting, beta 71,4, 12dpt beta 200 još uvijek spotting, prestalo je za koji tjedan, pa se pojavilo opet u 16 TT ali na sreću ništa nije bilo, rodila sam zdravu curicu a zašto sam spottingirala niti jedan dr. nije otkrio. Znači, nije neuobičajeno da se u vrijeme očekivane M pojavi malo krvaruckanje i kod trudnoće. Prati situaciju, važno da se beta nastavi lijepo duplati! Sretno :heart:
rikikiki, andream, sivka ~~~~~~~ da vam današnji dan bude jaaaako sretan!!!
E, Ksena, nasmija ti mene danas :)! Cure, sretno!
ajme sivka tko će dočekati :cekam: iza 16 sati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za trocifrenu betu
andream javlja folikulić otišao :-(, ali zato inseminacija ne gine :-D
rikikiki sretno :heart:
baš lijepo da ste se javile Charlie i pirica da ohrabrite našu sivku :-)
:lol:i ja se od srca nasmijala ksena moja potpisujem te