ja sam u kratkom protokolu 9 dc dobila štopericu, 11dc punkcija i dobili 2 js (inače su mi ciklusi na 28 dana)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da dobijete te 2 js!!!!!!! :love2:
Printable View
milasova danas je krenula prava m. sutra ujutro vadim betu reda radi (nisam prekinula ni utrogestane, pijem ih od jucer) i na dogovor s doktorom kad cemo na fet.
Ajme bubekica strasno mi je zao :( drzim fige za cudo jos!
bravo za listu penjem se ja polako :-D
A joooj,bubekica:( bas mi je zao...
Barem imate smrzlice pa mozes ubrzo u novi postupak..
Drzi se i zelim ti srecu!!
bubek, grlim, bit ce fet bingo!
Nema zaljenja drage moje, samo vibrica za fet ;-)
tak je Bubek, kad se tijelo malo odmori i očisti od hormona i kojekakvih drugih čudesa onda će se sve posložiti na svoje mjesto.
A do tada hrabro dalje... Grlim jako:-)
Bubekica baš mi je žao,al kako kažeš samo hrabro dalje i šaljem puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za FET.
bubek žao mi je zbog takve situacije, evelin bravo za trudnocu.
evelyn ~~~~~~ za duplanje!
snupi, bab, ARIANM hvala cure! bit ce bit ce :-) sad ce bozic, nova godina, a onda odmah fet, brzo ce vrijeme proci, a dotad cu se ja nanovo poslozit u glavi.
Cure molim vas jel mi može neka objasniti zašto služi decapeptyl?
arianm, dec je supresija, cuva folikulice da ne puknu prije punkcije
Mare41 hvala ti na odgovoru,ovo mi je prva stimulacija takva pa sam sva pogubljena. Sad me strah da će 8dc biti prekasno za prvu folikulometriju. A šta ću kad sam takva-paničar pravi!
A joj Bubek :love2:... ja sam bila sigurna da će biti +.
Grlim i držim fige za smrzliće.
Meni je malo cudno s obzirom da su ti dali decapeptyl... Moj dr kome god da decapeptyl ide svaki dan na mjerenje.... Kada se dobije decapeptyl znaci da dr sumnja na hiper ili da bi mogli nenadano puknuti... Sto bi se trebalo pratiti... Ali ne vjerujem da imas razloga za paniku... Pa dr. Najbolje zna zasto te je tada narucio....a i inace curke kazu da je normalno da se ide 8 dan! Ako te bas toliko muci, ja bi
otisla prije, da se smirim! Sretno!!!
Bubekica naravno hrpa~~~~~~~~ za fet
jd, supresija je uobicajena i svima treba, u dugom ili kratkom protokolu
Da ali kolilo sam ja shvatila, postoji jaca supresija u obliku injekcija kao decapeptyl, i ona slabija za smrkanje!
Minus jutros na testu :( jucer popodne sam se sva odjednom ispuhala i posumnjala da ipak nista... Pa sam napravila test navecer odmah i bio je minus, i eto ponovljeni ujutro nakon neprospavane noci :(
A uh grozan, grozan osjecaj... :( ali idemo dalje... Betu cu vaditi tek u subotu, iako najradje ne bi
Any,
a da napraviš betu danas ili sutra? Pa, ako beta kaže nula, onda odtuguj. A ako beta ne kaže nula.... znaš sve!
bubi :-( zao mi je
Any, draga izvadi betu
Any ~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta ipak pokaže suprotno od testa!!!
Bubekica, bravo za stav, i šaljem ti hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspješan FET!!!
Mene evo moje mučnine peru od jutra, ne povraćam, samo mi se na sve gadi ne znam što bih jela, samo sam na narandžama, ali neka, ja u oblacima :-)
Bubekica, žao mi je. Ali čini se po napadačkom stavu da će taj FET biti bingo! ;)
Any, baš mi je žao zbog tih minusa, ali napravi i betu. Drž' se, curka!
Mury, zavidim ti na tim mukama... ;)
Any,nadam se da ce te beta ipak razveseliti~~~~~~~
Mury,mucnine su tu i sad samo da za 2 dana ugledas 2 srca~~~~~~~~
Any nadam se najboljem..... I cudu jos! Javi draga.... Sta se dogada! Uh sto mi je zao!
prijavljujem negativnu betu :(
Uh, sirena :( Nemoj se obeshrabriti, mlada si, odmori i kreni u nova planiranja. Sretno!:love2:
Runa, vjerujem ti, jer i ja sam tako zavidila trudnicama na mučninama, ali šaljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ih i ti čim prije osjetiš :-)
sirena28, žao mi je :-(
Ostale betočekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nas danas razveselite lijepim betama!!!
Bubekica žao mi je, svaka čast za pozitivan stav, u pravu si; sve će se posložiti
Any možda je ipak bilo prerano za kućni test...subota je još daleko i držim :fige:
Runa taj naš 26.11. čini se tako daleko, ali polako......
Svim pikalicama lijepe informacije na uzv, čekalicama trasfera, bete,:heart:, našim trudnicama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~
Sirena28, žao mi je, drži se
J&D ja sam u jednom postupku imala za supresiju tijekom dugog protokola decapeptyl, a nisam nikakakav kandidat za hiperstimulaciju
Moja nula je potvrdjena, prihvacam zagrljaje, al ne i zaljenja i biljezim se za fet u veljaci :-)
Bubekice....onda ti ja šaljem hrpu zagrljaja!!:-D:-D:naklon::naklon:
nemam vam sta javiti, betu cu napraviti sutra popodne... malo mi je komplicirano jer nemam nigdje u blizini napraviti a od danas sam na poslu... ali sumnjam, osjetila sam jednostavno da nije, mozda se varam, ali se ne nadam...
ugl na rubu sam suza cijeli dan na poslu i pokusavam se kontrolirati...pa zato ne pisem...
ja sam veliki jadni emotivac pa si dajem ovaj tjedan za oplakati postupak i nastaviti dalje...
siena :love2:
any, :fige: za betu...
Curke kojima treba utjeha svakoj saljem jedan veliki stisak (hug).
A ostalima ~~~~~~~~~~ da sve sta treba.
Nego jedno pitanje, kako gin znaju da je netko kandidat za hiperstimulaciju?