Cure evo ako kome pomaže,doktor L. kaže da je jako bitno da je trbuh napuhnut od ispod cica do dole jajnika i da je to najveći znak trudnoće i da zato daje sve 3 inekcije poslije transfera da pospješi trudnoću:)
Printable View
Cure evo ako kome pomaže,doktor L. kaže da je jako bitno da je trbuh napuhnut od ispod cica do dole jajnika i da je to najveći znak trudnoće i da zato daje sve 3 inekcije poslije transfera da pospješi trudnoću:)
M@tt kako je bilo, jesu se obje oplodile?
Curke hvala vam svima na lijepim zeljama!!
Evo vracene nam dvije mrvice. :) biologica rekla da su odlicne!
Sad ono najteze opet... Iscekivanje...
Sretno M@tt!!!!
M@tt, Bubimitka sretno i vibram da nam javite radosne vijesti!
m@tt samo da vam poželim puno sreće, rekla sam ti da je ovo vaša sudbina i znam da ćete nam uskoro objaviti veliku betu!:love2:
M@tt i Bubimitka sretno i vama i vašim mrvicama!:yes:
Cure hvala vam svima na lijepim željama. Najbolje ste... :heart:
zanima me da li netko zna ako se ide u privatnog doktora za potp.oplodnju imam li kakvih prava od hzzo-a za povrat troškova
m@tt kako je ženica?
M@tt želim da i vas iznenadi beta kao što je i mene..To je sad to vidjet ćeš...
Tikica imaš pozdrave od moje supruge. :)
Matt, samo polako.
Ja molim nekog, ako mi može pomoći. Znam da nije ovo tema ovdje ali očajnim ljudima svašta pomaže. Trudna sam 8 tjedana i imam užasne mučnine, ne povraćam ali sve kaj pojedem imam užasnu mučninu i kiselinu. Probala sam sve od jogurta, čok, mlijeko, banane, jogurti, bademi (fuj), čajevi, đumbir (ajme majko), mentol bomboni, dvopek....ako netko može pomoći sa bilo čim, bila bih zahvalna.
Najbolji ste, puno vam hvala!:heart:nazvati cu ga možda vec i sutra ..
Nego Bubi kako si ti? Ništa ne pričaš!
Hvala što pitaš..
A ne znam ni što bih rekla, prehlađena sam pa kašljem i šmrckam po cijele dane..
Stomak (jajnici) me tu i tamo bocnu, ništa posebno...
Jedino što se osjećam nekako puna zraka koji mi samo kruži po utrobi i pravi lagane grčeve.. Ne znam ni kako bi ih opisala...
Baš sam čitala kako M@tt svojoj dragoj nosi ručak, ja sam dobila na dan transfera i dan poslije na gotovo a od jučer kuham i muvam se normalno po kući, onako laganini pa sad baš kopam po netu koliko mi je to pametno..
Sonja hvala ti na ohrabrenju, nadam se da to laganini tumaranje po kući ne škodi, baš naprotiv pogoduje boljoj cirkulaciji, samim time i implantaciji...
Ma i MM je dobrica i dobila bih ja ručak svaki dan samo da poželim, ali jednostavno po prirodi nisam taj tip, zato i radim sve sama po kući..
jutros sam spojila sam na ovu temu
pa da ne promakne post (visoko je gore, a vi ko na kavici :nope:)...
ne, nemaš pravo na povrat
smatra se da naše državne klinike mogu osigurati liječenje
jedino ako privatna klinika ima ugovor s HZZO-om i ako si dobila termin preko HZZO-a
jedine privatne klinike koji (za sad/još uvijek) imaju ugovore su CITO u Splitu i IVF u Zagrebu
to se, mislim, dugo čeka
(cure/dečki na ovom topicu će to znati bolje od mene)
Ja sam išla privatno kod dr Lučingera u IVF centar i nisam imala, to jest nemam prava za naknadu troškova od strane HZZO-a budući da postupak MPO mogu obaviti i u svome gradu, u KBC-u. Od privatnika, ugovor s HZZO-om su imali IVF poliklinka u Zg i Cito u Splitu, ali ne znam imaju li još uvijek odnosno koliko će dugo još imati...ali, i duge su liste čekanja da dobiješ postupak na teret HZZO-a u tim ustanovama.
ja sam išla u Beta Plus, Novi Zagreb i nemam pravo na naknadu troškova. Al doktorica i sestre su stvarno jako ljubazne (čak sam jednu od sestara držala za ruku prilikom aspiracije js) i toplo preporučam. A za plačanje se možete sve dogovoriti, čak nisu ni toliko skupi.
cure ima li tko kakva iskustva s poliklinikom Škvorc u Samoboru? oni su navodno među prvima dobili licencu za mpo
Cure, ako je sutra ko za druženje- pogledajte ovdje: http://forum.roda.hr/threads/72148-n...ati-na-Bundeku
Shadow2...bila sam kod dr., oduševio me, i mene i MM :-) Pogledao je sve nalaze i postupke do sada, pogledao antralce i rekao da nije sjajno, ali da nije nemoguće. AMH samo znači da ima još malo, ali ako je sve drugo ok da se i sa to malo može nešto napraviti, jer za trudnoću je potreban samo jedan embrij, vrlo jednostavno :-) Rekao je da je dobro što su mi FSH i LH normalni, jer da je FSH 15,20 da bi mi onda rekao da možemo pokušati, ali da su šanse male. Još je spomenuo da ima nekoliko trudnoća sa niskim AMH, čak i nižim nego moj (najniži što je spominjao je 1,5). U sljedećem ciklusu na postupak, kad pogleda stanje odlučuje o stimulaciji. Meni je ovo totalno drugačiji pristup od svega što sam do sada prošla i ako ništa psihički mi je puno, puno lakše. A dalje...šta bude bude, al neću si moći predbacivati da nisam baš sve pokušala.
Ja da sam na tvom mjestu, ja bih još jednom otišla do njega sa svim nalazima i porazgovarala o svemu....nemaš što izgubiti. Meni sve to kod tebe liči na neki nesporazum, ja sam dobila dojam da se i on bori skupa s nama, pa makar bila i još jedna jedina stanica! Čim je spomenuo trudnoću sa AMH 1,5 odmah sam se sjetila tebe...moraš ići, ona je uspjela, možda ćeš isto tako i ti i ja!