I kod mene je tako....ali moj mali još iz sobe pita po 100x : mama, šta radiš...čekam da zaspiš...i tako ukrug...
Printable View
Moja mala je navečer ko djeca od summer, a ujutro ko maza od MB. Pa ti imaj živaca.
Ivana s, ako nadvladaš sram do sutra ujutro, javi se
moji se sad po zimi tuširaju 2x tjedno (srijedom i nedjeljom)
Roko kad god hoće, a hoće i ne moram ga za to podsjećat (bar nešto što s njim ne moram)
K. ne oblačim već godinama, a i J. se počeo oblačiti sam
jest da to traje i traje i ujutro je gnjavež obavezno, ali ako ustanemo dovoljno rano (tipa u 6.10 kao jutros, do 7 kad je polazak bude sve bez dreke)
ako ih dignem iza 6.25, panika je
i razlika mi je jel moj jutarnji tjedan, pa i sebe spremam ili smo R. i ja popodne, pa nemam barem sendviče i gablec za spremat za nas
jedino ja J. obavezno zube perem, ali to nam je ionako bolna i slaba točka, pa to ni ne bih prepustila njemu samome
i kad smo već kod teme samostalnosti, lagano ga učim da si i riticu sam briše
a sad da se vratim na temu, zaboravih prijavit bolne glutiće od jučer i da sam si kupila utegiće od 3 kg neki dan
istekao mi edit
zaboravih spomenut spavanje i uspavljivanje
velike potjeram oko pol 9 u pidžame i svoje sobe, maloga presvlačim u dnevnoj, i sad po novome samo ga odnesem u krevet i ostane bez ikakve frke i odugvlačenja, a nekad čak i sam ode na kat, legne, pokrije se, namjesti 2 međeda svaki sa jedne strane jastuka...8-)
a kroz noć se stalno borimo za taj moj jastuk i neki dan me pitao "mama, a kad ćeš ti sebi!! kupit jastuk?" :lol:
Divne ste cure moje, al iskreno najiskrenije, vaše riječi i podrška mi znače tako puno.
Mantrala sam raheline riječi da ne budem stroga prema sebi.
J-la of course za ceste je bila ironija, zaboravila stavit navodnike :lool:
Ivana s možeš 100% ići na PM ispod 6-ice (vidiš kako i kjb zna), samo je stvar u glavi. Tvoje tijelo to može, samo glava treba reći DA. i fakat nemoj se ustručavat slobodno se možeš pridružit našim grupama posebno na dužinama. Ne treba ti bit bed, nije nam se jednom netko pridružio. barem 10X je lakše trčati družine po zadanom pejsu u grupi.
Samo da potvrdim da sam i ja u grupi ovnih koji moraju leći s djetetom, al se muž i ja mijenjamo svako veče, ravano naša maza sin želi samo da ga netko pomazi, on brzo zaspe al najčešće i ja s njim. Isto kao kod ivane s ujutro ga mi oblačimo jer je spor ka puž dok se ne razbudi. Majke mi moje od ponedjeljka ćemo probat s novom praksom. Zuibe mu ja volim prati jer moji imaju jako kvarljive zube pa do 6-7 god perem ja a poslije sami. Ss kćerkom naravno nije trebalo ići u krevet i oblači se sama od valjda godine dana. Brza je ko metak, na mater :mrgreen:
MB i ostale cure koje iscrpljuju kontrole zadaća, šaljem veliki zagrljaj
magriz super, odlična spoznaja !
Sani ti već vrhunski odrađuješ te tvoje treninge!
:lool:
rahela zaboravih pohvalit tvoj stoj bez zida :klap: i svoj odrađeni trening.
Krenula sam sporije na 5:25-5:20 pa rekoh koliko ide, ide, onda postupno ubrzavala, nije mi bilo teško. Tako kilava sam krenula,na kraju sam zadnja 2 km trčala ispod 5:00 i završila svojih 17 km :trci: s prosječnim pejsom 5:09 (zadan bio 5:15). :-D
Samu sebe sam iznenadila, baš sam bila ponosna i na kraju happy da sam se natentala na trening. Razbistrile mi se misli, fino sam ručala, sad će bit lakše putovat.
Šta bih ja bez vas :heart:
Bravo Lili! Ali ne mogu da se ne nasmijem na "tako kilava sam krenula", a ono 5:25 - 5:20
Lili, odlicna si! Drz se!
rahela, zaboravila sam pohvaliti stoj, svaka cast! Ja sam godinama daleko od toga.
Super za utege! Slijedeci petica :-)
kjb, pa bome to je za lili kilavo :lol:
Ovo 5:09 i sve ispod mi je realnije.
Bez zezancije, super ste sve trkacice.
Ivana, nemoj se sramiti. Prikljuci im se, da vidis za usporedbu kako ide uz grupu.
Ivana slazem se sa Sani. I bas me zanima kako je trcat s grupom!
Lili a bas si kilava :lool:
Ja necu nikad tako trcat.
Rahela :lool: na jastuk.
I bravo za teze utege! Ja se mislim sebi kupit od 5 kg :/ al zbog mojih jacih ruku se stalno neckam :unsure:
Danas sam poludila na mazu, dobio jedinicu iz prirode a kad smo ponavljali sve je zna. Sve!! U cemu je problem? Uciteljica cita pitanje a oni moraju napisat na papir odgovor. Njemu koji mora pitanje procitat vise puta i produmat o odgovoru je to tesko. Ispalit cu s njim! Srecom, usmeno ce ga pitat da ispravi.
Lili znam da je bila ironija, jer putevi su nam očaj.
Ivana s jedva čekam dojmove sa sutrašnjeg trčanja :-D! Možda se poslije i prikljucis skolici.
MB s kolikim utezima sad radiš i jesu ti bas prelagani? Ako su prelagani onda ipak uzmi 5, jer pored ruku s njima radiš i ostatak tijela.
Rahela :lool: malac je strašan! I bravo na samostalnom stoju :-D.
Danas po rasporedu Resistance 1, sklekovi, iskoraci sa utegom, pull up, trbusnjaci, 22 minute začas prođe.
Od juče osjećam zatezanje u guzici i listovima, a od današnjeg sutra prijavim bolove :lool:.
I na niz :-).
MB zao mi je za Mazu :-*! Mora da prvi put tako rade test pa ga je zbunilo. Ispravit će to on :-).
Zamjena danas cardio. Sutra cu WO10
Iskoristila sam lijepo vrijeme da odem na vrt. Kakva teretana, stihanje rules. Docepala se kauca i ne mislim vise ustati :mrgreen:
Ne znam jesam li pisala vec ali za nekih 20tak dana ceka me potpuno novi osmjeh :)
Aparatic vise nije opcija jer i nakon njega bi trebala protetiku.
MB ma Maza se zabunio :)
Lilli, nazvati takav pace kilavim je presmjesno
Ej curke moje,
ma nisam ja nazvala pejs kilavim nego sam se ja osjecala kilavo prije nego sam se natjerala trcat. :-)
Ugodan vikend!
Kris, j-la, nije se on zabunio ni zbunio, niti je prvi put, da bar je :rolleyes: nego je on jednostavno takvi, usporen, takva vrsta testa je njemu ko da mu je na kineskom zadala :/
Kris bravo za radove u vrtu!
J-la ocekujes svakakve bolove? :lool:
Ma imam neke utege od 2 i 3 kg, tribaju mi tezi al eto, stalno se nesto neckam.
Prijavak 5 km, pace 6:03.
Očekujem pored postojećih bolove u ramenima i rukama :lool:.
Kad sam prelazila na teže utege, Zhang mi je savjetovala da ne skačem puno u težini. Sa 2 sam prešla na 4. A htjela sam na 5, sreća pa sam poslušala našu Zhang.
Ako su ti od 3 kg lagani predji na 5. Osjetit ćeš razliku.
Sad sa 4 kg radila čučnjeve sa izbacajem (ono dižes ih iznad glave, ispružis ruke), baš sam osjetila da je cijelo tijelo radilo.
Bravo svim curama za vjezbanje i trcanje i obaranje vlastitih rekorda!
J-la ti si pametna, ja sam bila presla sa dva na pet kila, i onda dosta vjezbi nisam mogla. Bas mi fale neki utezi izmedju, petice su mi dobre jedino za plank row.
Prijavljujem zwow 23. Rahela, tebi ce se svidit, ima 100 burpeeja. Meni je bio vise kao trening karaktera, i napravila sam ih 80 :lool: i bravo za 21!
Danas sam na selu s mojima, bit ce divan dan i setnje po prirodi s djecom, idemo vidit koliko se proljece probudilo od proslog vikenda :)
Jutro curke!
Bas je divno jutro, zelim vam lijepi vikend, i da uzmemo vrijeme i za uzivanje.
Ivana racunam da smo oko 9.30 kod tvog punkta, ti svakako trci prema nama a ja cu gledati da mi ne promaknes.
Tang, odlicno si odradila! 80 burpeeja :-D
kjb, nadam se da ce vam se ivana s pridruziti i dobar trk vam zelim :-)
Prijavljujem upalu gornjeg dijela tijela.
Svima lijep vikend zelim!
wow ivana bravo!! odlcan pace!!
vau tang, 80 kom! :naklon:
ivana s odlični ste vas dvoje, savršen ulazak u vikend!
jutrošnji prijavak
yoga + bodyshred launch- danas je puno lakše nego nekidan, iako sam sklekove sve na rukama odradila
ali sam bila puno brža a nekako i jača...
sad odosmo polako spremiti se na Mašu i medu
jedva čekam, ne znam je li vise zbog djeteta ili mene same :mrgreen:
ivana super ste mi vas dvoje <3
:-o:-o:-o
da zadovoljna, po meni se to treba u superlativima pisati.
barvoooooooooooooooooo
super je da vas dvoje trcite zajedno. zavidim, romaticno mi zvuci, al kad pomislim da trcim ili vjezbam s MM znam da bi nas to do razvoda dovelo :lol:
za sad samo prizemni poslovi. spremanje kuce. al brisem prasinu oko kompova, pa sam skicnula.
ja samo čitam, niš ne prijavljujem, osim ustajanja u 6, jerbo sam na poslu
ne volim radne subote i još pogotovo na ovako divan dan
popodne neće biti ništa bolje, idemo na ogledni sat najstarijem, pa dok dođem doma bit će već skoro 6 i prođe cijeli dan da nisam nos promolila van
možda bar odvježbam popodne kad dođem doma
čeka me onaj ubitačni zwow 22
Tang, bravo za 80 burpeesa, sumnjam da ću moći više od toga
Ivanas, baš ste super vas dvoje
flopi, ti si to 2 treninga odradila?
mb, točno znam kako ti je s mazom :hug:
Bravo Ivana s, super pace na još bolju dužinu :-D!
Tang, nisam bila pametna već sam poslušala Zhang. Da sam slijedila svoju pamet, bilo bi mi kao tebi. Na prelazu su mi i ovi od 4 kg bile za neke vježbe teške. Samo je bicepsima bilo taman. Zato sam rekla MB da uzme 5 ako su joj ovi od 3 stvarno lagani.
Pored upala koje sam očekivala, jutros im se pridružila i ona na kvadrima :lool:.
I'm back :mrgreen:
Jucer i prekjucer Tati, danas cu vjerojatno imati active rest :rintanjepo kuci: a sutra holjevka.
Lili, saucesce.
Cure, super ste s treninzima.
Bas te pratim za Tonija. Probat cu taj program kad ga nabavim. Poznavajuci sebe, necu ga se drzati, ali bih voljela proci sve treinge.
Ma ovo za utege je samo zdravorazumski, ako sad imas 2kg, 5kg je povecanje od 150%. To nije realno da ce se moci sve vjezbe izvesti pravilno. I onda, ako se bas hoce raditi sa preteskim utezima, forma ode u kupus. A to je no-no. :-)
Zhang razlika od prethodnih programa je ta što u ovom imaš npr 5 vježbi, s određenim brojem ponavljanja, i sve to u tri i kusur seta. Izazov je jer radiš s marincima, oni napucaju ritam i u tom njihovom vremenu radiš npr 50 sit up punch.
Burpee se ne radi pravi već basic, bez skleka i skoka, i tu sam ih sisala. Kod čučnja i iskoraka sam kasnila za dva-tri, što nadoknadim na onoj izmjeni vježbe i grupe.
Radila sam samo cardio 1 i resistance 1, tako da je to moje iskustvo.
Tebi možda neće biti baš izazov po težini, ali je super koncipiran. Kao i svaki njegov.
I mene danas čekaju prozori, i ostatak ribanja, pa ću večeras valjda vježbat. Ako budem sposobna :lool:.
Treći dan mi je ciklusa, za mene prilično obimna i sto mi je neobično, stomak me sva tri dana boli. Ne pamtim kad me bolio radi menstruacije.
Sve smo se uskladile sa ciklusom :lol:
I da, nista sto u sebi sadrzi rijec 'marinac' mi ne zvuci lagano :lol:
Rahela :love: kako je vama u visim razredima? Ja se uzasno bojim sljedece godine i prelaska u 5r :/
Zhang :klap:
Sretno sutra na utrci!
J-la cirnila sam jutros par wo u ovom programu, nije uopce lagano :drama:
Flopi bravo!!
Burek je gotov, idemo rucat i u kino. Zapravo djeca idu u kino a mama u kupovinu utega :mrgreen:
Zhang sretno sutra! Čekamo izvještaj :-)!
A sta znam, ja se smatram još nekim početnikom pa svakom programu pristupam kao da mu nisam dorasla.
Zuzi i Tati su nešto što ću moći kad budem Zhang, Danci i Sani. Zato naklon do poda svim curama koje rade s njima. Stoj na rukama koje vi s njima izvodite su meni nemogući.
Voljela bih da probate 22 minute Hard Corp pa da date neku objektivnu ocjenu. Meni je zadao dobru upalu ;-).
ola
evo odmaram i citam, jos rastezem kavu :)
i mene danas ceka sredjivanje po stanu, a obecala sam i sebi vjezbanje, a djeci palacinke veceras
planirali smo vani, ali ovdje je jako jugo, bacilo mi je pitar na balkonu, a djeca imaju neke aktivnosti i rodjendane pa necu forsirati
sinoc nisam isla na ples, ali sam zato odradila total synergistics i uzivala
ceka me uzbudljiv tjedan, sto poslovno, sto privatno
idem u srijedu u sibenik na pregled, a u petak u london, a kcer mi ima natjecanje u plesu u subotu u zgb, pa sve moram organizirati
ali prvo jos malo kave i knjige :aparatic:
J-la ti def nisi pocetnik! A zuzi i tati ne odgovaraju svakome, kao uostalom i bilo koji program. Sigurna san da bi ti i to mogla kad bi zeljela :)
Summer odmori danas malo! Zavidim na Londonu :)
di ste svi? nadam se da uzivate u vikendu :)
mi se vracamo iz kina/shopinga. kupila sam utege od 4 kg :klap: i tus za oci (ljubicastiiii - vec dugo trazim ljubicasti) da se bar malo osjecam ko zensko u shopingu :lool:
Mb di si kupila 4 kg. Meni bas dale u nizu a za neke stvari mi je 5 previse a 3 prleako.
Ja sam cijeli dan doma. Uhvatio me napadaj domacinskog ludila. Sad sam napravila kiflice za veceru imam hrpu klinaca doma. Pa da ih nahranim.