MonaLi, Vrci, čestitam!!
Printable View
MonaLi, Vrci, čestitam!!
Cestitam, Vrci!
Vrci cestitam!!! :-D
Oooo Vrci cestitam! :-D
Vrci čestitam! :-D
Ja prva pa kud prije :scared: cak sam nocas i dobro spavala al me zato vec sad pere trema!
Ajme Vrci, cestitkeeeeeee!!!!
Cure, oprezno sa zeljezom nakon poroda! Moze izazivati grceve kod beba! Moja frendica se zeznula jer je nastavila piti Heferol i mali je imao grceve. Ja zaboravila njenu informaciju pa je i moj imao grceve dok ga nisam izbacila.
Joj sto se tice epi,ja sam odbrojavala trudove do dolaska anesteziologa,blazen bio :D
Poslije gledas trud ide do 100, a ne boli. Divota
I imala sam nagon za tiskanje bez problema
I ja, al ono, nisu ništa stigli, guza je već bila vani :lol:
Hadasa bolje da su one malo veće, rijetko kad blizanci dođu kilažu prosječnog djeteta, iako nije nemoguće. Ali pa što ako narastu? Pa jel može "previše"?
Moj update...u minus na vagi. :-( :evil: :drama: :gaah: Jedem red s mužem, plus međuobroke. Trošim kalorije na tipkanje.
Vrci, cestitam, jupiiii!!!
Vrci cestitam!
Vrci,
Cestitam !!!
Vrci, cestitke!
Vrci čestitam!
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Vrci čestitke! Napisi malo vise kad stigneš!
Evo ja smještena u rodilište i cekam srijedu kad ce bit carski.Vrime mi tako sporo prolazi.....
Je al prebacili za srijedu,bezveze al sta cu nemam izboramaloprije mi maleni bio u posjeti kad je isa ca skoro mi srce puklo!
Bluebella, u bolnici si? Zasto?
Cure koje ste drugi put rodile, koliko vam je trajao drugi porod od trenutka kad ste dobile trudove?
Računam koliko otprilike imam vremena hahahah
Bluebella,
Ojojjjj ! Koji si sad tjedan??
Nadam se da ces sto duze izdrzati!
Bas si se pocela otvarati ili ti se samo cerviks skratio?
Bluebella :heart: vibram draga moja!
bas te zeza :-(
samo hrabro!
i javi se
Vrci- čestitam :ghug:
Bluebella -uh drži se :)
Muma - samo jedi dok možeš,ja u večer uopće ne mogu,samo sam na juhicama...možda cure stišću želudac...hahaha
E da, dr koja me primila na hitnoj osim skraćenog cerviksa rekla je da sam uloziva za nesto vise od vrh prsta.
Koliko tu serklaz moze pomoci?
Joj bluebella :-( bas mi je zao sto si u bolnici.
Mislim da ulozivost ne znaci nista za serklazu, to je u principu normalan nalaz. Gdje si uopce?
.
U Petrovoj sam :-(
Dva dana sam bila u rađaoni, lezala na istom krevetu kao i zadnji put kad sam izgubila bebu i morala ici na isti wc na kojem mi je beba ispala :-( kao u nekom horor filmu.
Jos mi sestra veli da idem na wc i da se opustim... Mos misliti....
Za serklazu se treba biti bas otvoren ili?
Nadam se izbjeći ju, nekako bi sto manje da me se dira dole.
Bluebella, nadam se dobrom razvoju situacije.
Serklaza - svaki gin ima svoje misljenje koliko je opravdana/korisna, a tko bi je odbio ako je preporuce? Jer mislim da je ne preporucaju olako.
Ako vele da moram naravno da necu odbiti.
Zapravo, serklazu je spominjala samo doktorica koja me zaprimila, sad sam na odjelu od prof. Vrčića i on ju ni u jednom trenutku nije spomenuo.
Zapravo kako se koji dr mijenja tako mi govore različite naputke, tipa sutra cemo vam dati preventivno antibiotik, pa dodje drugi dr koji veli da ni slucaj mi ne daju antibiotik nego cekamo briseve, pa treći veli da mi se vadi krv svaki dan za crp i kks pa pratiti razvoj situacije itd itd (bio je vikend pa su bili dežurni različiti doktori). Mislim da ni sami ne znaju sta rade.
A ja samo ležim i cekam nesto...
Bluebella,dosla sam ti poslati zagrljaj..vjerujem da ce ovoga puta dobro zavrsiti..
Drzi se..
Bluebella- imala sam cerviks 2,5 i otvoreno unutarnje ušće sa prolapsom vodenjaka zbog čega serklaza nije bila moguća jer bi vrlo vjerojatno probušili vodenjak prilikom postupka. Strogim mirovanjem kod kuće uz normabele i spasmexe dogurala do 38. Tj.
Eto malo utjehe i bit će ok, nema tu pravila! Vjerujem da će te i doma Brzo pustit. Kakvo ti je unutarnje ušće? Ako ti je ono zatvoreno bit ćeš ok!
joj Bbella :-(
sto se tice ulozivisti - ja sam u svim trudnocama, osim u prvoj, bila uloziva za vrh prsta od 15-16 tt
i rodila u terminu
jedino sto meni cerviks nije bio skracen
T oblik znaci da je zatvoreno usce.
Za utjehu...u drugoj trudnoci cervix 0.5 cm od 24 tt, prije toga 2.6cm, od 30tt cervix nestao i rodila sam u terminu. I naravno otvorena 3 cm od 30tt. Aliii meni je i u prvoj trudnoci cervix bio oko 2 cm u 22tt i isto sam rodila u terminu
Sve iznad 2.5cm se smatra ok duzinom cervix al je bitno i zasto je doslo do skracivanja.
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Bbella super je da je T oblik, biti ce sve u redu, bolje da si tamo pa ce odreagirati ako bude promjene.
Dominik - ja sam drugo rodila za 3 sata od prvog truda, ali dosla sm na pregled vec 4 prsta otvorena, bez trudova. Sa trecim sam se tako otvorila 8 cm pa su me ostavili nakon redovnog pregleda, nis nisam osjetila. Sad me strah da ne rodim doma.
Hvala cure na pozitivnim pričama... ja se isto nadam da ce sve biti ok. Nista nije problem, pa ni ležati u bolnici samo da sve bude ok.
Bluebella :ghug: sve znaš ... očito si bolje kad si se javila :kiss: Meni je gin baš na zadnjem pregledu pričala o trudnici koja je 5 prstiju otvorena hodala do poroda (drugi porod, jer je isto bilo i u prvoj trudnoći) i rodila je u terminu.
dominikslatki radije se ravnaj prema svojem prvom porodu, i računaj da bi moglo biti brže. To ti je bolji orijentir nego druga žena.
Morin ajmeee, ti si isto čudo!
Došla sam malo virnuti sto ima kod vas i naišla na lijepe vijesti!
Mona i Vrci, čestitam!!!
Bluebella, nadam se da si samo na izletu u bolnici da ideš ideš uskoro doma.