Bb,
Super ! Cuvajjj se i miruj
Miuta,
Prvo su ti rekli da je deckic??
Muma,
Jos ces ti do kraja doci, do 37 tjedna, nikad ne znas...:)
Printable View
Bb,
Super ! Cuvajjj se i miruj
Miuta,
Prvo su ti rekli da je deckic??
Muma,
Jos ces ti do kraja doci, do 37 tjedna, nikad ne znas...:)
mono, nadam se, hehehe
Bb, jest, ulicu dalje mi je bolnica, na sto metara. Ali treba se i dva x dnevno spremiti pa tamo cekati. Ujutro je strasna guzva. A ja se trenutno ne micem iz kreveta i sve mi je tesko. Ko stara bakica sam. L sam rodila nakon napora zbog odlaska na pregled. Tako daaaa, nista meni ne odgovara. Ja bih na kontrolu s 37tt a prije nek me ostave na miru
Bila danas na pregledu, 37+4. Nesto malo se pocela otvarati. Prvi ctg osrednji (suzen, otkucaji uredni ali beba mirna). Uzv uredan. Drugi ctg (nakon 2 reda cokolade) bolji.
Tlak uredan, proteini u mokraci jedan +. Sad popodne doma proteini negativni.
Pratiti tlak i proteine, ako ne bude iznenadjenja, vidimo se na pregledu u petak.
martinaP juuuhuuuuu jos jaaako malo! :-)
Muma :-* samo polako
MartinaP, tak je i meni sa tlakom i proteinima, svaki drugi pregled su poviseni, onda dobri. Nis mi nisu rekli u vezi toga.
Muma - dan po dan. Tebi bi stvarno bilo lakse da te hospitaliziraju da ne moras ici svaki dan po dva puta.
Bluebella- jel se tebi to krvaruckanje smirilo? Znaci to je bilo od cerviksa? Glavno da ne utjece na trudnocu i bebu, ostalo ce se vec srediti.
Cure u finalu sretno!
Bluebella kako si?
Muma bit ce sve ok!
Mi smo ima tjedan dana stigli kuci ,pa je sve puno lakse ,maleni voli punoooo papat,a ja ima dva dana dobila temp pa isli na hitnu da me pregledaju al srica sve ok nije nista ostalo nego urino infekcija!
martina onda čokolada ide u rodilište
Curke drzite se :-)
Muma, super da bebac nije povecao "zaostatak". Neka tak i ostane :-)
Evo i mene,zadnji profil odrađen i sve ok,urin ok,krv ok...samo mi dječica jako narasla,cura koja je zaostajala je procjenjena čak na 2,8kg,druga cura mi je 2,5kg...sad sam 34tt +2 , poslana sam na Uvz srca?? I još uvijek mi je svaka cura okrenuta drugacije,manja na zadak,veća glavom...Ima uopće šanse da se okrene?
Iskreno ova procjena težine mi je pomalo nevjerovatna,i dosta brzinski odrađena,bila sam doslovce gotova za 2 minute,jer se doktorici žurilo,svejedno je rekla da je to odprilike i da je sve ok..opet čini mi se previše...i još uspjela izgubiti dvije kg.
stalo je skroz. to moje krvarenje je slabo bilo, iscuri i to je to, nije da se cjedilo kao kod hematoma npr.
dobro sam... sutra 19tt, još toliko i mogu ići roditi :-D
super da malac voli papati.... kako ga je stariji brat prihvatio?
martinaP ~~~~~~~~~~~ još malo!
Bluebella, za sad dobro,iako ima trenutaka kad je malo ljubomoran. Od sutra smo sami pa cemo vidit kako ce bit!
Tesko da ce se sada okrenuti, malo je mjesta. Za uzv srca, sve cesce cujem da se radi rutinski.
Sto se tice tezine, jedna poznanica je rodila blizanke u punom terminu, svaka 3500 g. Mama je doduse visoka 190 cm, nije na njoj to tako puno izgledalo. Ako je guk uredan, ne brini.
Ne znam zasto salju na UZV srca ( pretpostavljam fetalni) rutinski u dobi od 34 + tjedna, djeca su vec jako velika i srce se ne vidi dobro kako od 20-26 tj.
Hvala Martina P...mene šalju na ultrazvuk , neki mladi doktor na odjelu da znaju tako u blizanackoj trudnoći ... pa sad ću obaviti i to. Jos malo ... sad se onda mogu i psihički pripremiti da neće biti prirodan porod ( a disanje mi već sasvim dobro išlo ) jedva čekam porod , a opet i ne ...
Hadasa,
Pa ti si vec na krajuuuuuu ! Wauuu !
Inace, i ja sam isla na fetalnu ehokardio, sa 20 tjedana tocno...i kontrola opet iza 30 tj..narucena sam taman iduci tjedan...
U svojoj bolnici ces roditi??
Bb,
U prosloj T je bila krom greska triploidija, te i radi prijasnjih spontanih, za svaki slucaj su me slali.
Vidiš Mono kako vrijeme leti...inače je termin početkom trećeg mjeseca,ali vjerovatno bude sredinom drugog.
Ultrazvuk je bio uredan,čekam briseve i za 2 tjedna pregled,onda smo prošli 37 tt pa mi bude lakše (mentalno bar) inače sve teže,treba vući taj trbuh i spavati...
Najgore mi se okrenut u krevetu osjećam se kao Jabba the Hutt...kao da me sami trbuh..hahaha
Evo i nas tjedan dana prije termina zatvorena i dalje. Sve je u redu i čekamo sljedeći pregled za tjedan dana. Eto od strogog mirovanja došli smo do indukcije skoro. [emoji2]. Ako se ništa ne desi prije za tjedan dana vjv ostajemo u bolnici.
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Muma možda ovaj put i ti doguraš do kraja ☺. Ja se nekako nadam da će krenuti samo. Neznam šta bi više premještala po kući. Kaže dr da vas utješim cervixa skoro pa nema to vam je sat vremena manje trudova.
Ja sa pregleda. Sve ok, otvorena 2 cm. Veli dr da je podragala bebu po glavi , a ona ju je sutnula nogom u ruku koju drzi na trbuhu. Joj bilo je 5-6 studenata , mrzin kad me gledaju svi.
Na ctg u je bila malo mirnija beba pa su me okretali i dali da pijem vode. Poslije je bilo ok. Valjda to nije nesto zabrinjavajuce ... Op3t za tjedan dana. Bas sam nekako žalosna, nadala sam se da cu danas upoznati svoju bebicu...
Cure evo mene opet, jucer izasla iz bolnice opet. I opet bolovi na desno, radili sve pretrage, crp 65, a sve kazu uredu. Uvz abdomena odlican, urinokultura sterilna... Djeca odlicno, stovise lupaju po bolnim mjestima. Dali su mi spazmex i kao da nemaju drugog objasnjenja nego da me boli sirenje maternice. Sybila mislim da tvoja tvrdnja stoji itekako al molim te mi reci sto sad smijem uzet od lijekova...ako ista smijem...
Jutros se rodila nasa Lucija. 3290 g, 50 cm. Obje smo odlicno.
Aaaaaaaa :-D :-D
Cestitaaaaaam!!!
Daj malo detalja kad stignes
Ajme, divno, cestitke cijeloj obitelji :-D :heart:
čestitke i od nas :-D
Cestitam Martina! :-D
Ivana...osim paracetamola i magnezija - nista :-( nazalost, samo mozes trpiti i nadati se da se probijas kroz neke priraslice i da ce prestati.
No...ono sto mene brine je crp od 65! Jesi bolesna? Neka upala bukti negdje.
I ja se pridružujem cestitkama!
Čestitke i od nas :)
Martina cestitam. Sybila nisam bolesna, i mene brine zato pitam..tj vise nije takav pao je..nisu mi rekli na koliko..
MartinaP čestitke od srca ! ! Uživajte cure!
MartinaP - cestitaaam!!!!
Eci 30.1.2018. / (Ž)
pak 30.1.2018. / (M)
dominikslatki 9.2.2018./ ()
Optimist 25.2. 2018. / (Ž)
Hadasa 3.3.2018. / (Ž), (Ž)
Muma 24.3.2018. / (M)
miuta821 9.4.2018. / (M)
mono111 10.4.2018. / (Ž)
IVANA86 7.5.2018. / ()
Munkica 23.5.2018. / (Ž)
Martinaaa,
Cestitkeeeeeee !!!
Ajme kako nas je malo na listi..puno cura od kad sam ja ovdje je rodilo...a nove se bas rijetko pojavljuju...
Ivana,
Sad tek vidim tvoj post.
Crp 65??? Jesi radila briseve?? Jesu ti dali preventivno neki antib.
Mislim crp kod T je inace povisen, ali inace kod ne trudnih osoba ref.vrijednost je 5!!! A tebi je ovo vise od 10 puta vecee...hm...
Martina čestitam!