na ovo debeli potpis(ne znam staviti onaj veliki,debeli crni x):oops:
Printable View
bila sam jučer kod dr i kaže da ćemo pratiti betu,jer se nema šta puno sada napraviti,na uzv se još uvijek ništa ne vidi. mene strah jer se to pojača pa smanji,nije smeđi iscjedak samo nego baš krv. dočekala sam da je beta dobra a sad drugi problemi...pa neće mi valjda mrvice otići :( :(
Rikikiki, ljubavni se klinč očito dogodio, za transfer u subotu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ogla, mene si jako razveselila s trudnoćom iz Vinogradske, do sljedećeg uzv ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim ostalim koji su PUPO, koji čekaju punkciju, transfer, što god ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A Ksena, tebi kao i svi ostali što su već rekli, nasmijala si me i veliki potpis na sve.............................
Prijavljujem betu 2.12. (sad bi u potpisu trebalo pisati - planirani prirodni ICSI, na kraju AIH+kućna radinost. Vraćamo se starim dobrim počecima...
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
moj prvi ultrazvuk i nije bas nesto po jedan folikul na oba jajnika, boc boc do nedjelje uglavnom nisam bas nesto reagirala na stimulaciju....
Drage moje ja danas idem na 2.uzv, na prvom se prošli tjedan na 5+2 vidjela samo gest.vrećica. Danas sam 6+4 i trebao bi se vidjeti plod i otkucaji srca. Živčana sam cijeli tjedan, ne znam kako ću danas izdržati do 18h kad sam naručena. Samo da sve bude o.k., i da se taj hematom povukao...
Nakon toliko muke da napokon ostanem trudna sad se još patim i s takvim problemima...
Uglavnom držim fige i šaljem bezbroj dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba!
maca2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lucija83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se ovi folikuliću razviju u moćne jajne stanice! Taman ti je dva dovoljno za super transfer!!!!
Maca,maca,maca....:-D:heart::-D
maca2, lucija83, Šumskica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ideja da Darka stavite na odbrojavanje uopce nije losa,Ksena odlicno!Mogli bi i uvesti od kojeg vremena odbrojavamo npr 1dnl (citaj Latinice),2 dnl i sl...
Sivka bit ce to super beta!
Tinkica budes vidjela da ce sve biti ok!
Pusa
maca2 sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lucija83 za dvije lijepe js~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ksena svaka čast, moram i tebe potpisati:klap:
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~
sivka....ajmo više a tom betom na sunce.....
ksena28 e draga moja da te nema trebalo bi te izmisliti:lol::lol:...naravno potpis na sve
Sivka, matahari, gdje ste??? Dajte da vidimo bete!!!
A kad vi nećete, evo da se ja pohvalim, moja se beta poduplala i sad iznosi 1399,50. To je 16dnt. Prije dva dana beta je iznosila 597,80.
hej drage moje! ja nažalost zakasnila na ovaj studenski vlakić, moja beta je negativna. nana_banana čestitke još jednom! sivka nadam se da si se ti uspjela ukrcati!!!
a joj mata, baš mi je žao :love2::love2:
hvala draga. tugovat ću do sutra, sutra sam na dogovoru za dalje. koliko ste vi imale mogućnost "birati", tj. predložiti željeni postupak? da li bih mogla pitati da ovaj ciklus "probamo" s IVF-om? ne znam kako stvari stoje, pa je svaki savjet dobrodošao! ne mislim da sam nestrpljiva nakon samo dvije neuspjele inseminacije, jer su iza nas mjeseci (čitaj 19) kućne radinosti.
eto, odulji ja!
118.2 jeli to ok????? 14dpt3d nadam se da je dobra...
čestitam Sivka!
Bravo sivka!!!! Čestitam!!!
Matahari, nama je doktorica odmah predložila IVF, s obzirom na dijagnozu i godine. Al ne vidim razloga zašto ti ne bi rekla da bi ovaj put pokušala sa IVF-om jer da ti je dosta nesupijelih inseminacija.
matahari :-( svakako reci da želiš što prije u ivf. ne znam gdje si i kakvu praksu imaju, i kakva je tvoja dijagnoza... znam da neki inzistiraju na 5 AIH prije ivf (ovisi o dobi žene i dijagnozi, naravno).
Sivka, :-D beta ti je ok.
čestitam jupi ;)
sivka bravo!!!! pozitiva čuda čini, samo tako naprijed!!!
Bravo sivka!
Matahari :love2:, samo hrabro naprijed...
Ja obavila svoje kod dr., kaže da je sve u redu i razvija se kako treba, ovaj put uz gestacijsku tu je i žumanjčana, još nema otkucaja srca ali kaže da je prerano za to (6+3). Mirovanje do daljnjeg, za 2 tjedna opet na uzv.
dupli post...
Juupi,bravo za Nanu i Sivku!!!!!Kako je divno kad se trudnice pocnu redati!:-D
Maca bude i srceko,mozda danas,sutra!!:-D:klap:
Zaboravila sam nove i sad već "stare" trudnice :kiss: :kiss: :kiss:
Evo da postavim i ovdje pitanje koje me od jučer jako muči....
Nakon pozitivne bete moja doktorica u Petrovoj mi je rekla da betu moram vaditi u četvrtak (to je bilo danas), i u ponedjeljak kada moram doći i na prvi UZV. I da će mi onda reći što i kada dalje i kad se opet vidimo. I odem ja svom socijalnom giniću da mi da uputnice i on NE DA. Kaže da mu nije jasno zašto toliko puta moram vaditi betu i da na UZV dođem kod njega.
Uglavnom, na jedvite jade on meni ipak da sve uputnice i kaže da dođem k njemu nakon svega sa rezultatima. Ali mi je naglasio da će on voditi trudnoću i da ja nemam više što tražiti u Petrovoj.
Zanima me, ako daj Bože, sve bude u redu i prema planu, tko mi i gdje vodi trudnoću?? Gdje idem na preglede, UZV i ostalo što će trebati??
Imam super MPO doktoricu u Petrovoj i htjela bi ići k njoj na preglede, ipak je ona zaslužna za moj uspijeh, samo ne znam kako jer moj ginić zahtjeva da budem samo kod njega.
Cure pomagajte, kaj da radim. Kakva je procedura inače??
Možda najbolje da vidiš sa dr. u Petrovoj! Nažalost, do toga još nisam došla, pa ni neznam, ali bude ti se već netko iskusniji javio! Sad ti samo želim stvarno mirnu i prekrasnu trudnoću!
sivka bravo za betu! :)
matahari :(
svima kojima treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~