i meni corina , bas si draga :heart:
dobro sam cekam subotu :)
sretno sutra na folikulometriji
loly sretno :-)
Printable View
i meni corina , bas si draga :heart:
dobro sam cekam subotu :)
sretno sutra na folikulometriji
loly sretno :-)
KAD BIH SAD SUZA KRENULA, JA BIH MORE ISPLAKALA........ali ne danas još ne čekam još 3 dana a onda znam da ću da plačem, od sreće ili tuge, kako bude suđeno .........
Danas je mm bio napravit spermiogram koji je grozan!na kraju nalaza piše leukociti u spermi al ne piše koliko,jel zna netko šta to znači?
ja i mm smo potonuli :cry:
željkica, u čemu je problem (osim leukocita) sa spermiogramom?
Jučer zovem Cito da se naručim u nedilju za folikulometriju (5 dc), kaže sestra zovete sutra popodne, zovem danas a ona kaže da nemaju nikoga za nedilju, da će još provjeriti pa da će me zvati sutra ujutro :cekam:
I sad me zove, neka ipak dođem u ponediljak na folikulometriju (6 dc), kao nema dr. P, a on radi u poned. popodne pa da tad dođem. A u nedilju sam tribala kreniti sa menopurima i što sad:roll:????
U kako me to iznerviralo, malo mi je to neodgovorno, sorry cure morala sam se malo ispuhati :-x
Prvi nalaz koji je radio u 12 mj prošle godine pokazao je da 50% progresivnih,neprogresivnih 28,6 i 2,8mil/,ml , drugi nalaz rađen u 2 mj ove godine progresivnih 30% neprogresivnih 7% i 6,8 mil/ml! a današnji 98% nepokretnih!!!!!!!!šok!!!!!!!!!!!
Loly,malo čudo za cito inače su ok,malo bezobrazno,pa jesi pitala sestru za menopure?
Crvenkapice sretno na punkciji sutra.
loly pa zasto ti nisu rekli da dođes sutra npr.
cisto da se vidi stanje ...a sta je tu je, ides u ponedjeljak sa nadom da taj jedan dan nije napravio problem, ja sam krenula sa menopurima 7dc a trebala 5dc , nisam 5dc jer su folikuli bili mali
krenut ces sa menopurima u ponedjeljak
corina kad je tvoja punkcija ?
Hej draga meni je punkcija u ponediljak.
Crvenkapice moja nadam se da je punkcija prošla sto bezbolnije i da će biti veseli tulum u labu :). Javi nam se kako je prošlo..... Pusaaaaa :)
punkcija je bila bolna ovaj put , zasto -kako ne znam , imamo 4js od 4 folikula :)
Crvenkapice super za 4 js, jel sutra zoves kad je transfer?
Jesi i ti bila na femari i menopurima?
oni mene zovu :)
jesam , femara od 2dc i menopuri od 7dc
a prije , na 20 menopura bilo 5js ....
Takav je i moj protokol :-)
Ja u prošlom na SD od 14 gonala i 15 menopura dobila 2 js :roll:
Sretno draga na transferu!
Loly,
jesi vadila AMH? Ako jesi, možeš li napisati koliki je?
jedva čekam pon da muža pošaljem u dr ovaj njegov nalaz me dotuka! :-(
cure sretno svima u postupcima.šaljem vam miljon vibri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobre reakcije,bezbolne punkcije,za puno js i što bolje embrijiće.kapice za tebe posebno~~~~~~~~~~:heart:
Crvenkapice ma super biti če nočas tuluma u labu, ajme sad me zanima sve kad ti je transfer ma sve me zanima( a je sam znatiželjna ) ajde javi nam sutra kad je transfer...
e sad opet ja i moje sumnje u samu sebe....hm mm večeras si u 21 moram dati štopericu, ja pitam jučer dr-a di da je dam a on kaže ma možete i u trbuh isto kao i gonal. E sad ja se sječam da sam do sada davala sebi štopericu u rame:unsure:, ma znam to bi ko trebalo biti isto ali eto ja ipak nisam sad sigurna:unsure:
Crvenkapice draga di si ti sebi dala štopericu?
Loly, baš mi je žao što su te tako izvozali. Ponekad im bude ludnica pa treba inzistirati... Ja sam bila u petak, nije bilo dr. Poljaka, sto pacijentica, telefon neprestano zvoni, a sestra sama. Mislim da ti ni ponedjeljak ništa nije kasno, evo i ja sam počela s menopurima 6dc, a čini mi se i svaki put do sada...
Željkice, nemoj očajavati, vidjet ćete s doktorom u ponedjeljak...
Corina i Crvenkapice, sretno!
corina ja štopericu uvik bockam u stomak.
Peugeot kako si.kako dane provodiš.kad je uzv.:heart:
vedre draga znači isti princip kao gonali i menopuri:)
Corina, štopericu možeš slobodno bocnuti u stomak. Tako sam ja svaki put. Sretno!
:mrgreen: hvala draga :mrgreen:
corina slobodno ti bocni u stomak.isto kao i menopur.no sikiriki. dr mi je od prvog dana reka da bockam u stomak.
Željkice nemoj se čudit variranju spermiograma. MM je pio čaj od jednog travara, promijenila sam mu bila prehranu...i spermiogram mu sa 400 000 skočio na 14 milijuna. Nakon toga ista prehrana, čaj...ma sve isto i nakon 15 dana - novi spermiogram je bio 4 milijuna. I onda sam ga skinila sa te stroge dijete jer mi je biologinja B. jednom rekla da nikad nisu imali problema sa njegovim spermiogramom jer bi uvik imali dovoljno njih za oplodit. Taj spermiogram varira ajme.Stres, prehrana...To šta mu je takvo stanje sadašnjeg spermiograma...ne znači da će za 10-tak dan bit isti.
uff bemu miša sad me uhvatila frka oko punkcije:scared: u ponediljak...ma valjda če mi dati jaku inekciju za konja :mrgreen:.....a šta ču moram i to odraditi kako bilo da bilo...
Ma nema frkice Corina! Uvijek možeš tražiti da ti stave malo više apaurina u koktelčić ;)
peugeot draga,ma samo ti leži i odmaraj.baš laganini.a dragi neka leti oko tebe.a za mučnine....a šta da ti kažem...neka si napokon to doživila:)
corina ja ti na svakoj punkciji zapivam koju pismu.mislim da sam jedina ludača koja otpiva cilu punkciju.
Da to znam da varirira ali 98% nepokretnih,nikad nije bio takav,i još mi nije jasno šta znači leukociti u spermi jer ne piše koliko ,pa sad neznam jel to normalno da ima nešto ili ima neku upalu?
Željkice, najbolje bi bilo da napravi spremokulturu pa ćete vidjeti što je s leukocitima, koliko ih je točno i postoji li kakva upala. A lošiji spermiogram i može biti posljedica nekakve upale, to bude trenutačno stanje pa kad se upala izliječi i spermiogram se popravi.
Vedre nisi i ja sam zadnji put pivala i bilo mi je super ništa nisam osjetila,tako corina zapivaj i ti !!!!!:sing: