Hej cure, nije me bilo pa da kažem.. .nama nije ivf uspio, bila je biokemijska 37, pa palo, sad idemo u fet, zamrznute su 2 blastociste
Printable View
Hej cure, nije me bilo pa da kažem.. .nama nije ivf uspio, bila je biokemijska 37, pa palo, sad idemo u fet, zamrznute su 2 blastociste
Evo već smo ga odradili. Iako su mi odma rekli da nisu blastociste u nekom stanju pa da se ne nadam. Odma me ubilo u pojam.
Draga Sritno ti.. i moj fet je za par dana.. nemoj da te ubija u pojam to sta rekl,jer to ne znaci nista...i lošiji embriji imaju šanse.. da nemaju nikakvog potencijala,ne bi ti ih ni vraćali,bar ne bi smili...
Hvala draga, a eto ne znam ni sama šta bi rekla i šta da mislim kad ti tako odma kazu. Kad je tebi fet?
I da tu javim beta na 12dnt 290!
Zeljkica bravooo!! Prisritna radi tebe.... drzim fige da sve bude dobro. Mamiblue, moj je sutra.pa šta Bog da.
Zeljkice cestitam,nek se sve nastavi u tom tonu :*
Mamiblue nista nije otpisano,pozitivno gledat ;)
Stipka sritno sutra ~~~~ :)
Ja se narucila na kontrolu nakon hipera za 2tjedna pa cemo vidit kad mozemo startat sa fet-om :)
Zeljkice cestitam!!! Sretno svima koji su u postupku ili krecu uskoro
Željkice bravooooo ...čestitam od ❤i nek ide sve po školskom
Hvala cure!
Tal jel se to spremate za Fet? ?
Da Željkice idem sutra na razgovor a usput sam radila i inzulinsku rezistenciju na svoju ruku i katastrofa je . Sigurno če me na tablete hitit .
Baš se vesim za tebe kao da je meni , bravoooo
Tal hvala ti :-*
Meni je ovaj put radio biopsiju endometrija i prije transfera sam dobila neku inekciju u venu ,koliko s ja razumila to je nesto da maternica odmah ne odbaci embrij, pa ga pitak!Sretno!!!
Željkice ja sam radila prošli put biopsiju endometrija i dobila tu vensku minutnu inekciju i ništa . Vidit čemo možda mi fet paše više
Jesi bila na dogovor?
19.5 mi je uzv,da na fragminu sam i klasika utrogestan.
Niksi ja sam inzulinsku vadila u Šibeniku u labaratoriju ...uzela uputnicu od dr opće prakse . Neznam dali utječe inzulinska na ugnježđenje ali znam da utječe poslje na plod a i mene same .
Tal u kojoj si fazi?
Evo Željkice 7 dc a 15 dc idem na folikulometriju pa čemo vidit kad če bit transfer . A osim toga evo šetam po doktorima radi inzulinske rezistencije jer su me uvrstili među dijaberičare . Nije mi dosadno :-( . A ti vidim držiš smjer ok ?
Ajme jos i to!
Je je sve je ok.
A e ....kod mene to dođe ko na tacni :-) ;-) . Samo neznam dali mi se uopće isplati feta pravit uz ovu slatku :-( dijagnozu ?
Ivy ima li novosti?
Ja bi mozda sljedeci mjesec isla na FET..treca sreca♡
Tal nisi odustala?
Ivy ja sam dobila Belformin od strane ginekologa a kad sam otišla dijabetičarki koja mi je ustanovila da imam šečer pojačala mu je dozu Belformina i sad mi je šečer pod kontrolom . Idem na feta ali se ne nadam ničemu jer su embriji od prije terapije tako da sam si umislila da nevaljaju :-( .
Niksi ne nisam odustala al eto valjda se desi čudo :-). Al zato možda tebi bude treći put sretni
Ma bit ce to jaki eskimici, lipo ce se ugnjezdit...sretno Ivy i Tal
Hvala Niksi nadam se . Kad krećeš u fet ?
Tal danas fm? Sta kaze?
Niksi kad ti startas?
Ja sam u sub ili pon na 1.fm pa cemo vidit stanje.
Sta je sa ostalima u kojoj ste fazi?
Ja bi krajem mjeseca trebala krenit na 1 fm.. nadam se da ce nam svima biti uspjesno.
Sretno svima koje ste u postupku il koje planirate ici. Mi odmaramo do jeseni :ghug:
Ja sam pisala na drugoj temi.. nakon svih postupaka,fetova,godina i godina muke i truda ,konačno uspjeh. :ghug: samo Nek i dalje ide kako treba,dan po dan. Zasad sam super,muž me tetoši ko nikad,kao i cijela obitelj i prijatelji. Kako god da bude,ovo je ogroman uspjeh za nas. Puno uspjeha i sreće svima!!!! :heart::heart:
Hvala draga. Nadamo se najboljem pa šta bude. :ghug: zamrla nam malo ova st tema,treba je oživiti :-)
Cure znate li možda da li u KBC-u Split itko radi transfer vođen ultrazvukom?
Nemam pojma,al mislim da su se cure žalile da se tamo ne radi putem uzv,tako da,vjerov toga nema u KBC-u.
Tal jesi isla na kraju u postupak?
Ivy u kojoj si ti fazi?
Ja sam u folikulometrijama i tvrdoglavom endometriju koji nece da se pomakne sa 7mm. U sridu jos jedna fm i planiramo transfer u ponediljak pa kud puklo.
Kod tebe sve ide kako treba?