Draga Muma. Pratim tvoje postove svaki dan. Dusa mi place za vama... Lovri zelim najsretniji rodjendan i da ga sto manje boli...
Printable View
Draga Muma. Pratim tvoje postove svaki dan. Dusa mi place za vama... Lovri zelim najsretniji rodjendan i da ga sto manje boli...
Draga moja Muma mislim na vas.
Muma, grlim te jako :heart:
a malenom Laviću od srca želim samo najbolje za njegov rođendan :zaljubljen:
Laviću mali sretan ti rođendan :heart:
Muma ovo je i tvoj dan, nadam se da će doktori dozvoliti i da će Lovro moći malo mami i tati u zagrljaj.
:ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sretan rođendan malom laviću i njegovim hrabrim roditeljima :heart:
Neka dan protekne najbolje što može
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lavicu nas :heart:
Jako si nas razveselio prije godinu dana, razveseli nas i danas - budi bolje :love: :-*
Sretan ti rođendan Pajdo maleni :zaljubljen:
Sretan rodendan lavicu!!!!
:heart:
Ljubilice naša mala neka je danas prekrasan dan~~~~~~~~
Ljubimo te na tvoj rođendan, neka je sretan~~~~~~~~~~:heart:
Sretan rodjendan Lovri!!! :heart:
Lovricu, sretan rodjendan!
Da ga provedes s mamom i tatom što više. :heart:
Sretan ti rođendan mali laviću!!!!
Sretan rođendan Lovri,
bez bolova,
na maminim i tatinim rukama :heart:
hrabri maleni laviću želim ti od srca da ti ovaj dan bude poseban,
sretan ti rođendan lovro :heart:
muma :heart:
Sretan ti rođendan, Lovro! Što. manje boli i što više maminih i tatinih zagrljaja <3
Sretan rođendan hrabrom Lovri! :heart:
Dragi Lovro, Muma i tata,
Zelim vam svima najljepsi dan. Godina je dana od kada se vas zivot neizmjerno obogatio.
Mislimo na vas i saljemo vam srecice...
:-*
sretan rođendan mali slatki laviću
Hrabri lavicu sretan rođendan!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sretan rodjendan :heart:
Sretan ti rođendan, laviću. Provedi ga u maminom i tatinom zagrljaju!
:heart:
Sretan roćkas pajdo!
:heart::heart::heart::heart::heart:
dragi naš Lovro laviću
sretan rođendan, volimo te svi :heart::heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lavicu sretan ti rodjendan!!!
Ljepoto malena, sretan ti rođendan!!!!!
ne poznajem hrabriju i snažniju majku od tebe, uživajte čim više danas
Sretan rođendan hrabriću :heart:
Sretan rođendan maleni.:heart::heart::heart:
Sretan ti rođendan Lovro!!!! Neka danas bude prilike za puno zagrljaja!
sretan rođendan laviću :heart::zaljubljen:
:heart:Od prvog dana pratim ovu priču i strašno je to što proživljavate. Želim vam svu snagu svijeta, a malenom dječaku najsretniji rođendan i još puno dana bez boli i u maminom i tatinom zagrljaju.
Hvala svim tetama! :ghug:
Za sve one koje niste pročitale našu priču, danas je pravi dan i pravo vrijeme za malo smijeha :mrgreen:
http://forum.roda.hr/threads/83386-L...e-malog-princa
Sretan rođendan malom lavicu <3
Sretan rođendan Lovro! A i tebi sretan rođendan draga Muma, na današnji dan postala si majka :)
Uspjeli ste! :sp:Sretan rođendan velikom lavu, heroju, ljubavi! Da današnji dan ipak protekne kako je mama zamislila i da svo osoblje, bake, djedovi, tetke i stričevi, prijatelji budu uz vas!
:mama::ghug::preskaceuze::sing:
Priču nisam čitala ranije, ali sad jesam i stvarno sam se nasmijala!
Draga majko Hrabrost, neka vam danas bude poseban dan sa sto vise mazenja, a sto manje boli. :hug:
Muma, draga, i moja Leona je imala jedan teški pad, krizu nakon koje više nije vidjela. Liječnici su rekli da je posrijedi atrofija mozga i da nema šanse da se oporavi. Ali, ona je ipak nakon nekog vremena progledala :)
Molimo za vas :heart: jer to je i nama pomoglo, sigurna sam.
I stvarno probaj razgovarati s glavnom sestrom da ti omoguće da budeš malo dulje s njim ako to želiš.
Ja sam bila dosadna pa sam nažicala.
A plakanje...da, više mi nakon nekog vremena uopće nije bio bed plakati u javnosti. Lomila sam se gdje sam stigla. I baš me bilo briga. Tako da, samo naprijed, imaš pravo slomiti se :love2:
Sretan rođendan, laviću :)
(neće vas izbaciti, i Leona je svoj jedini rođendan proslavila gore, uz tortu, balone...)