Rip t circuit, molim +
Printable View
Rip t circuit, molim +
ina niz :D
ivana cipele su super, jesu za prezentaciju ili su za nakon prezentacije :alexis:
Ja sam popila kavu s danci :mrgreen:
Ajme, da nas netko slusa :lool: koje su to teme!
Jel ovo juzina ili sto?
Sva sam neka polovicna.
i ja sam polovična i vidim zvjezdice i već sam odlučila da ništa ni večeras od vježbanja
idem se pipat s forumašicama :alexis:
Tang, ti si radila ovaj novi body crush? Ja sam sad I krivit ću južinu! Umrla sam!
Napravila 5 rundi s tim da sam na knee hugs stisnula pauzu da me zuzi priceka.
Bolje mi je sad :manijakica: i odoh se ubiti proteinima i cherry rajcicama. I tusem. I oscarom :heart:
nisam dugo navraćala jer me unazadio raspored u glazbenoj i onda naletim na spajkinu trudnocu. ccc...
više neću ni čitat. a kamoli pisat. osim da kažem da sam se upisala u planinare. to što skinem hodajući sigurno ću nadoknaditi obilnim količinama alkohola koje je takvo društvo uvijek spremno utrpati u se.
Cipele su mrak. Nisam bila fan peta jer bi me noge ubijale. Skuzila sam da je do misica. Sto su mi jaci manje me bole, sada mogu pristojnu petu iznosati duze vrijeme.
Bila na pregledu za venu, fala da ne kazem cemu operirat ce na zimu. Morala sam objasnjavati doktoru kaj je roller i od kuda mi masnice po nogama :mrgreen:
O sutrasnjem zahvatu ne zelim niti misliti o tome cu kada dodem na stol :)
Vec danas nemir jer nije bilo vjezbanja pa ce vjerovatno ovih dana stradati stan i dragi ;)
Puno dobrih treninga zelim i puno lijepih druzenja uz kavice :heart:
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
I ja nizem...
Dakle, veceras sam jos odvjezbala malo s girjom.
60 figure 8, deadlift, swing, 1 min plank i fino sam se istegnula. Bas mi je pasalo.
Kris sretno!!! Javi se sutra ako stignes da je sve dobro proslo!
Sto moras i vene operirati?
Kris sretno! :-*
magriz kakav ti je bio speed 1? Danas sam ga i ja radila. Pratimo se ;-)
Kris sretno sutra :love:
Bravo za sve odradjene focuse i ostalo. Ljubomorna sam na pipanja i kavice :mrgreen:
Danas rest a umorna sam ko konj. Cistila cilo popodne pa pravila veceru za danas. Pa onda kad sam vec upalila pecnicu odlucim banana bread za dorucak napravit. Dok se peklo sam i rucak za sutra napravila :mrgreen:
Sva sreca bilo je napravljenih tortila u zamrzivacu pa ih nisam tribala mijesit. Sad idem zasluzeno u krevet :)
:lol::lol:
Luuuuuuudaaaaaaaaaaaaaaaaaa Spajkaaa!!!!!!
Kris sretno! Javi!
Drago mi je da će post o balansiranju treninga poslužit. I ja sam nekad radila ono što mi se radilo....srećom pa sam češće radila Tonya pa se sve to nekako kompenziralo. Ili ja to samo priželjkujem... Imala sam vrijeme kad sam radila previše press a pull zapostavila i točno se vidjelo kako su mi trapecijusi izletili i krenuli se skračivati i "vući prema gore". Pa sam naučila čemu služi pull...
E da, tamo sam zaboravila napisat, farmer walks je super pull vježba.
Ti miša Zhang pa obišla si pol foruma i nalila se kava i kava. Molim i ode jednu pribilježit :mrgreen: Btw. i dalje vozam tvoju vestu...
Preprekrasne cipele! Malo previsoke za mene ali jedva čekam proljeće da izmigoljim iz čizmi, pa ću malo nabadat.
Anci :*
Cigarete ne mogu organski. Bjež'te od tog otrova! Flopi gledaj to tako da zapravo plaćaš da te truju, Anamar, nek je zadnji!
Svim vrijednicama dijelim +, a frajericama Spajki i Magriz, moram ++
E pa Rahela sad bi stvarno bilo u redu da se posložiš i riješiš se više tog uha! Miša mu njegovoga. Šalu na stranu, kvrapcu, ovo je prešlo sve granice. Suosjećam draga :hug:
Skulirana, koliko ja kužim i koliko sam čitala, mišljenja su oprečna. Neki se kunu da je taktika zamora najbolja, dakle radi jednu vježbu dok ti mišić ne izdahne pa pređi na drugi, drugi se kunu u "rounds" taktiku jer udreš po jednom mišiću krvnički (to opet podrazumijeva da radiš pravski, a ne da se zafrkaješ) pa prelaziš na drugi koji je odmoran i tako daješ prvome vremena da se "sabere" za slijedeći krvnički pohod pa imaš zapravo multi opterećenje. Meni se pak nekako čini da je najbolje kombinirati. Možda zato što mi svi dani nisu isti. Nekad se želim ubit i imam više vremena pa mi je varijanta 1 draža i od nje imam 100% upalu, u većini slučajeva imam malo vremena a želim se svejedno ubit (iza ove varijante mi se čini da sam poletnija cijeli dan?) pa izaberem ovo drugo ali tu je upala znatno rjeđa... Upala = rast, ali ako nema upale, ne znači i da nema ni rasta. A i realno, kako bi živjela da sam kontinuirano pod upalom?
Zaboravih prijaviti odrađene challenge PU i squat.
Imam tu venu na nozi od djetinstva(posljedica nesrece) onak, fakat je ruzna, izbocena i stvara mi probleme svako malo. Nekoliko povrsinskih tromboza, upale itd...ne nosenje kracih suknji citav zivot necu niti spominjati ;) sada kada sam gotova sa trudnocama vrijeme je da je se rijesim. Pojavila mi se i na desnoj ali jako malo. Uglavnom sva sam smrdana:)
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Kris sretno sutra...i oporavi se kako spada,polako..
Ja odradila zwow#57, modificirani jer nemam onaj kao jastuk za skakanje oa sam radila obicno. Burpeeje sam radila normalne i sve sa utegom od 3 kg jer drugog nemam.ali opet je bio dobar trening.
Bravo tigric!
To je onaj koji mb toliko voli.
Curke sve ste jako vrijedne. Svima :-*
Sad ispada da sam popila ne znam koje puste kave. A bile su tri :heart:
I s obzion na km koje sam prosla i tempo koji imam su mi bile prijeko potrebne :-)
Ja sam danas zwow 57, onaj da se ne ispovracas, ali samo 3 runde. Nije mi se dalo samoj smisljati treninge.
Malo me ovaj tempo izmorio pa se drzim kratkih treninga...do 15min. To me 'podigne', a ne izmori...
Kris, sretno sutra.
Tigric, koji jastuk? Jesam ja nesto pobrkala brojeve zwowa?
I plus 25 burpeeja. Anci me gazi!!
Lude ste skroz..
kris na koji zahvat ides s venama? Ugfs i laser su ti najsuvremenije metode. Nemoj ni slucajno klasicno cupanje vena to je preinvazivno. I sretno sutra s nosom!
nazalost imam iskuatva s tim zahvatima a na tvoju srecu sve sam istrazila pa mogu pomoc savjetima :-)
Skulirana
jel se povukla ona vena na jel te maloj? Il je jos imas?
Zhang, nije #57, vec #58. Malo sam pobrkala. Krenula sam da cu raditi #57 pa zamijenila sa #58 jrr u njemu ima burpeeja koje trebam za challenge. Iako me anci nstjerala na jos dodatnih 25!!;-)
:bye:
upravo sam odradila početnički trx trening pola sata. Prvi put su me bolili mišići na rukama. Trx-u utezi od 5 kg nisu ni do koljena. Vrijedi svake kune.
ček ček....
ko je trudan???????
i ja otvorim vrh ove stranice i citam summer je trudna :-o
sad mi je lakse kad sam vidila i ono prije
ionako me zadnjih dana djeca pumpaju da bi malog bracu
no way jose :mrgreen:
uzivala sam na kavici sa zhang i tang :rima:
skoro dva sata proletjelo u trenu :heart:
Nisam citala sve. Znaci zeka peka...
Speed 3, ovo je stvarno malo previse za rano jutro!
I grlo me opet boli, za poludit.
Bravo tigric, zhang i optimisticna!!!
Jutro curke, lijeno se protežem uz finu kavu i uživam u slijedećih 10 minuta kad još svi spavaju. :coffee:
ivana s :naklon: i to je sve kaj ću reći.
Curke super i za kave i za vježbanje.
Ja sam jutros odlucila napraviti izazov, a popodne trening. No da odmorim ruke od burpija, ubacila sam neke vjezbe za trbuh na podu i lopti. Na kraju uz tri serije po 10 burpija i vjezbi na podu, ispadne da sam napravila solidan trening.
Ivana, ako imas propolisa, ali pravog, domaceg, spricni si, pomaze.
dobro jutro trudnice i netrudnice :lol:
ja sam zamišljala zhang ko neku opaku tetu, a ona sva slatka! baš volim kave s vježbačicama :heart:
spajka, kad ti dolaziš, da idemo na neku parfe tortu u Perivoj? :)
ja sam na pocetku bila smotana, ali poslije nacuis. tbc je tezak.
tang ne znam. kad zavtsim ovo cudo. na ljeto sigurno.
meni je focus dobro legao jer inace imam dobru koordinaciju i brzo pamtim koreografije, imam mota za to, sta bi rekli mi ovdje
ali tbc... i ja ga pamtim, nikad ga nisam odradila kako treba, opak je
bas me zanima kako ce bit kad ga opet budem radila
meni danas snaga, i bas mi je drago, jer mi pase kraci trening zbog vecerasnjeg stand up-a
bas se radujem, da se dobro nasmijem i izgustam