Ajmooo prijavci mamicu mu ljubim, necete mi zaspat zimskim snom sad kad su pozatvarali fitnesse, bazene, vodjene grupe i sl. :mrgreen:
Ajmooo prijavci mamicu mu ljubim, necete mi zaspat zimskim snom sad kad su pozatvarali fitnesse, bazene, vodjene grupe i sl. :mrgreen:
Evo prijavak: pre nedelju dana app mi javila da sam presla 1400mi u ovoj godini :D Eto 2020 barem u necemu okej. Jutros lepih 10km jutarnjih, nakon sto sam ustala u 4 i raduckala do 7 :)
Munkice, bravo!
Ništa nemam za prijaviti. Poslije posla do nekog doba oko vilenjaka, iako je samostalan ne znam nikoga s toliko puno zadaća i to nam pojede ostatak dana. Uglavnom, sanjam i čekam godišnji. Svaki dan ću trčati.
Ajme palcice mislim da te kuzim, sinova uciteljica je takva, nikad kraja zadacama :drama:
Koji razred je tvoj?
Ajde dolatit ce i ti blagdani, pa cemo svi trenirat na najjace a neki i klopat u tom ritmu hahaha ja ne, nisam od kolaca i sl.
Kli kli mrakaca kilometraza :klap: bravoooo!!!!
Ja jucer laganini spori utorak, 40 min 7 i nesto km na 5:40, mozak na pasu. Volim te recovery treningr u uto i cet.
Sad paralelka posao-kuhanje-on line skola ako zatreba...
Drugi te dodatne iz svih valjda predmeta i činjenica da radim u srodnom području pa sam zasićena.
Nisam ni ja od blagdanskih jela i nakuhavanja pa će kod mene biti post i disciplina, uz odmor, farbanje stana i treninge. Križam dane prvi put.
kli kli svaka cast!
ovde jugo i kisa danima, uzas :drama:
prekjucer 5 km sa mazom, jucer nista. danas ko zna... ako stane jugo bar na kratko budem valjda neki trk bacila. maza je u samoizolaciji od danas :drama:
Jook cula samnda vam je dole jugo i kisa danima, pratim na fejsu svoj otok pa sam u tijeku, stalno fotkaju.
Drz se MB! Na kraju ne bude djeci toliko teska ta SI koliko mi mislimo, malo odmore od svega i svih. Bar mome, ne vidim da nesto pati :/
Palcice,ja svake godine krizam dane do Bozica i NG jer budem kronicno premorena u to doba godine koje prethodi blagdanima.
A MB ti trčiš? mi smo to otpisali jer kao sve je mokro :mrgreen:
Ali vježbam zuzku, nisam u ponedjeljak i utorak zbog periode, danas treći dan, pa sam odradila cardio shred. Puuuno jump lungesa, pratit će me to iduća dva dana
Radila sam je i za vikend ali nisam prijavljivala
tang, jesam, meni ne smeta mokro, dok god ne pada kad krecem. ako pocme dok trcim sve je ok :mrgreen:
jucer 10 km :)
bravo za zuzku :klap:
Bravooo za zuzku :klap: a ne izvlači se na mokro :mrgreen: kako bi u Zg trčala po snijegu i ledu, bljuzgi, kod nas je mokro u zadnje vrijeme skoro svako veče, ako ne od kiše onda ko od neke vlage. Šalim se malo. Neće vam ništa biti od mokre podloge.
Ja sam jučer bila tako premorena da sam zaspala ta daaaa u 20:30h :-o:-o i spavala 11h u komadu bez ijednog buđenja, ne pamtim da sam tako rano zaspala. Naspavala sam se baš onako kako treba.
Počela sam više jesti jer ne treniram kako želim. Umor. Sutra ću poslije posla kraći trk pa u sub s frendom dužinu odraditi makar lila kiša. Jedva čekam!
Lili :lool: ja sam mislila da san kokos jer sam sinoc zaspala prije 11 :lool: ne pamtim kad sam zadnji put tako rano zaspala.
Palci drzim fige da se malo odmoris :love:
Danas 6 km.
Samo ti mene zezaj MB, legla sam ko vrticko dijete nakon crtica i u trans pala instantno cim sam glavu polozila :lool:
Ja inace ciljam krevet izmedju 22h i 22:30h.
Mb bravoo za trk!:klap:
Palcice, ma ne treba ti u petak trk nikakav ako ides u sub na duzinu. Petak se preskace prije sub. Fino odmori, napravi neku yogu, opusti se, pokedi uh, pij vode, a u sub turbo uzivaj!!
Bome cu i ja sutra morat vise jest uh i tankat se vodom jer mi je u sub opaka duzina.
Ja ću vino, nećemo si lagati.
Pa i ja, to i kazem nakon crtica kao dijete :mrgreen:
Al nadam se da cu nekad opet, danas energije napretek. Kad god me tijelo bude trazilo, rado cu mu priuštit :mrgreen:
No evo sad jos budna :/
Palcice,
Moze vino al ne previse jer povuče tekucinu iz tijela,a treba mu je dat 24h prije. :-) gustaaj u vinu i trku!
Bez brige. Pijana sam od tri prsta vina pa popijem pola od toga. U protivnom mi smeta za trk.
Onda zaista ne želite znati kada ja idem spavati. Kao novorođenče, ali sam od 4,30 u akciji.
O pa ti si palcice moj kapacitet sto se tice alkohola :mrgreen: ja ako popijem 1 casu vina negdje na javnom mjestu, muz me zaustavlja da ne krenem jel :lool:
Sad me bas zanima kad novorodjencad ide spavat :mrgreen: u svakom slucaju to ti je zdravije ranije lijegat, ranije se dizat.
Petak je jeeej :-D mom F.zadnji 10. dan samoizolacije.
I palcice jesi se izgustala danas na trku s frendom?
Ja bome jesam, 1h 45min :trci: 20.3km s ekipom po bezveznom vremenu (magla, vlazno, nesto sipilo), al mi puni energije i nasmijani ko da sunce sja :-)
Sad doma, toplo, cosy, na sofi gledamo neki family movie, rucali,...bas krasno :heart:
Moje dijete spavalo pa tako valjda mislim da su sve bebe.
Jesam, maloprije došla. Bura dere, ali je bilo dobro. Sablasno je za ići solo sada kad su svi po kućama. Sad vino i serija. Drago mi je da si uživala. Valjda ću i ja do ožujka uspjeti do 20 km.
baš mi je drago da si uživala, nisam znala da vam je bura.
Joooj i mi smo ušuškani na sofi :heart:
Bravo lili, ja stalno isto ponavljam, al divim se kako si brza!
Kod nas konacno pocele kise, to je nasa zima. Obicno krene oko sredine oktobra, ali neke zime su slabije, kao ste je ocigledno i ova.
Ja sporije trcim kad je mokro, valjda se plasim da cu se okliznuti i pasti. Pomogne mi kad nosim patike za trcanje po trailu.
Inace zesce sam se premorila prethodne 2 nedelje, napor je izasao i iz mojih, dosta velikih i rastezljivih granica. Od ponedeljka mi je zavrsen semestar na faksa, pa cu se potruditi da se naspavam (i detaljno pocitistim kucu!!). Bio je vrlo plodan semestar, dobila sam A+ (preko 100%!) iz sva tri predmeta koja sam uzela. Steta pa ne upisuju A+ na nasem univerzitetu, a upisuju ako je nize s minusom i plusom :D
Sto se vezbanja tice, prosle nedelje sam regularno odradila treninge trcanja i bajkanja, ali znatno sporije jer mi je telo bukvalno spavalo. Danas mi je rest i joga od 35 min. Situacija se tako namestila da je Thea (5 god.) 'odradila' ceo yoga session pored mene :)
Sutra verovatno kisnih 15km s muzem!
Hvala kli kli. Ma stiglo moje doba, zahladjenje, zima, meni to pase za trcanje jakooo.
Ti stvarno puno toga stignes i napravis, al molim te cuvaj se, znas da i organizam ima svoje granice, ne treba ti da krahiras :kiss:
Bravoo studentice za odlicne ocjene :klap:
Koliko imas.jos semestara?
Hvala lili, cuvam se, sad cu se lepo odmoriti do sledeceg semestra. Poslednjih par meseci je i s muzevljevim poslom i dramama mirnija situacija, pa generalno imam vise leverage.
Studije traju 4 semestra ako se uzme full time, 6 ako se ide na 75%, i 8 na pola 'radnog vremena.' Ja sam uzela 75%, i do sad zgotovila 3 semestra, znaci na pola sam. Program je dosta obiman, i po iskustvu kolega, cak ni ovi koji se zalete na full time ne zavrse za 2 godine. S 4 dece, meni je 75% i vise nego puno.
Bravo, kli kli!
Danas ću s vilenjakom u pratnji trčati. Uživajte!
Bravo kli kli :klap: svaka cast!!
Bravo palci i lili za trkove :klap:
Ja sam jucer kratko trcala, 5 km. Pocela kisa a ja a naocalama, nije dobra kombinacija :lool:
Nesto me desna ruka boli, lose sam spavala, bas me muculo :unsure: boli me bas u ramenu, nije me nikad tu bolilo. Danas vjv rest ili neka duza setnja. Ako maza bude raspolozen mozda odem s njim malo trcat.
Ja sam jučer odradila zuzkin black diamond, a danas sam nas organizirala da idemo muž i ja sa starijim na jedan mali trk, dok malena šeta s bakom
mb, jel možeš identificirat od čega ti je počela ta bol, il se samo pojavila a ne znaš odakle?
držim fige da prođe brzo
Bravo Tang, javi kako je prosao trk :klap:
Neman pojma, bol se samo pojavila. Boli me malo i u lopatici na istoj strani pa sumnjam na neki zivac :unsure:
Jucer sam sa sinom otrcala 4km, skroz lagano ali svejedno osjecaj je super!!!
Kli kli, super ti to sve stizes, bravo za izvrsne ocjene!
Malo je zivnula tema, sve ste aktivne, bravo, bravo!
trk je prošao super! mislim nije neka kilometraža za ovu temu, 3 km, ali sam prvi put trčala s muzikom u ušima
dosad sam nekako bila u otporu prema tome
ali sam odlučila probat, i baš me ponijelo, ubrzala sam sa 6:46 na 6:32, a i lakše mi je bilo jer bih pažnju usmjerila na muziku kad mi je teško. Tako da sam baš guštala
sad razmišljam o tome koju još muziku da složim za trk plejlistu
kli_ kli koja si ti žena zmaj!
A i vi ostale ste vrijedne. Bravo! Ja sam se totalno ulijenila. I onda odem danas rolat a genijalci koji " održavaju" Jarun su po stazi posipali krupni pijesak, pretpostavljam kao zašzitu od smrzavanja. Dobro da se nisam razbila
Nano i meni je taj krupni pijesak i sol ono koma, a ta sol uopće nije ni ekološka.
Bravoooo vrijednice :klap: i meni je ko ivana s drago da se tema polako aktivira.
Supeeer za trkove s dječicom, mi smo danas zajednički isprobavali naš novi električni romobil :-)
Malena baš mi žao zbog ramena, a da probaš ako već nisi utrljavat onu kremu koja hladi/zagrijava možda pomogne? Da se nisi samo ulegla nezgodno? Držim fige da se otkoče rame i lopatica što prije.
Ja sam danas rest, sad ću malo snagu, a onda imam trčanje 4 dana zaredom, pa pauza tek u petak.
Ovaj tjedan više dana u uredu cu radit nego od doma.
Ugodno veče svima i početak tjedna!
Tang bravo :klap:
Neman prijedlog za play listu, ja u zadnje vrime znam i kakvi podcast slusat. Trenutno mi to pase jer se mucim s trcanjem. Srecom pa sam tvrdoglava :lool:
Lili tnx. Nisam ulegla, mislim da je zivac neki. Boli me vec 2 dana... Namazala voltarenom, nije puno pomoglo :unsure:
Nano grozno! Srecom ti nije nista!
Malena beba, mozda da probas ledit, nadam se da ce sto brze proci.:kiss:
Nano uzas.
Kli_kli meni taj tempo izgleda nestvarno i ako cemo iskreno prilicno nezdravo. Zao mi je. mozda pretjerujem, nemoj zamjeriti.
Kod mene nista posebno, zimska baza pocela, podigla se kilometraza za cca 10 km tjedno.
Grupni treninzi se ne odrzavaju, ali cesto s nekim odradim trening, ipak je lakse i zanimljivije.
ivana_s drago mi je vidjeti te tu :zaljubljen:
Ja sam se inače užasno ulijenila. Zamolial sam kćer da mi nadje neke jednostavne vježbe za ruke jer su mi one najslabija karika. I umjesto da vježbam svaki dan ili bar svaki drugi, sretna sam ak odvježbam tih 10 minuta tjedno
Uistinu kod vjezbanja je najteze uvjezbati svoju volju.
Ja je takodjer nemam za vjezbanje doma, nekad sam to radila redoviti svakodnevno. Kod trcanja odem s nekim ili stavim slusalice i lakse ide, ali samo vjezbanje doma sve teze i teze.
Par mjeseci gotovo svakodnevno vježbam jogu doma i osjećala sam se dobro...Ovaj vikend pogledala sam video jedne stručnjakinje koja ističe kako kod pozdrava suncu A zdjelica treba biti u posteriornom tiltu, podvučena...Moram priznati da sada to prvi puta čujem i evo nakon dva dana takvog vježbanja imam strašne bolove u donjem dijelu leđa pa želim čuti vaša mišljenja, u kojem je položaju vaša zdjelica kad izvodite pozdrav suncu A ?
Da dodam još, još sam kod nekih pozicija radila izmjene, npr. nakon pretklona do sada sam izravnavala leđa , a sad sam podizal leđa tako da sam izbočila lumbalni dio kralježnice...ali nekako mislim da ipak ovi bolovi potječu baš od ove kretnje zdjelicom...