phiphy, stanje danas?
Printable View
phiphy, stanje danas?
Hej Snekica, i dalje čekam :) . 9-ti dan od AIH, osim što cike postaju napete, sve regularno...Jedino ne znam da li su cice napete od Duphastona ili je to moje redovno stanje, cca 7-10 dana pred M.
I, uspjela sam se umiriti, prvih par dana nakon AIH me baš prao neki nemir...
Čitam, ti u akciji nakon N.g.?
Vibram iz petnih žila da su cicke zbog T napete! Mi smo opet u 01/2012, vidjeti ćemo! Znajući kako takvi postupci na kraju završavaju, tješim se da ću ja biti među onih par uspjeha! I svaka je mala nada - nada! Mene cicke još bole za krepati, nesmijem se taknuti, MM ima zabranu prilaska :(, spavam na boku ili leđima... a nijedan Duphaston ni Utrogestan nisam popila, nijednu js nemam (dokazano!), trudna nisam i koji mi je vrag nemam pojma! Sad mi vi pomognite, zašto mene cice još bole a već je prošlo 10 dana od punkcije i za par dana moram dobiti. Inače mi to dođe nakon transfera, ali sad transfer nije bio?! :o
a vjerojatno od štoperice iako bi se trebalo već izlučiti iz organizma, druge ideje nemam
I ja se nadam. Iako, za sad svi simptomi ukazuju na dolazak M za oko 7 dana....cicke napete, jučer navečer osjećala pritisak u doljnjem dijelu trbuha...napravit ću testić za koji dan, imam neke koji ističu 04/2012, šteta da propadnu :) .
Inače te ne bole cicke prije M.? Možda kombinacija toga i nekih od lijekova?
Ma znaju zaboljeti dva-tri dana prije M ali sad me bole od dana punkcije pa ne kužim više niš! A ma, proći će kad dobijem kroz par dana. Za sad bi mi kao trebalo biti normalno jer moram dobiti, ali da me već toliko rasturaju :unsure:
Imam jedno pitanje, prijateljica me nešto pitala a ja se ne mogu sjetit....
Zadnji dan terapije (ona prima popodne) prima decapeptyl i gonal , da li tu istu večer ide i štoperica????
Ciao Mravak :*
Da, zadnji dan popodne idu dec+gonal (kao i po redovnom rasporedu) a u 22:00 ide štoperica. Držim fige tvojoj frendici, a tebi i Veroniki šaljem ogromnu pusu :*
hej sneki,i ja sam ti imala takvu reakciju na th,od kad bi počela sa hormonima pa sve dok mi M nije završila bile bi mi jaaako bolne,valjda svi mi reagiramo drugačije!
Mravak,koliko se ja sječam zadnju terapiju bi si dala oko 17 sati,a već u 22 bi išla štoperica,isti dan.
butterfly101 puno hvala na odgovoru !
Cure meni danas stigla M.............mi krećemo
tantolina super za novi početak...i neka je sretan ovaj 5-ti pokušaj! :-)
Tantolina mislim na tebe!Sretno!!!
Tantolina mislim na tebe!Sretno!
bebica hej draga,kako si nam ti...koliko još brojiš???
evo danas smo 35+4 tj.t. znači još 31 dan!
odmaram i dalje, krevet-kauč-frižider-wc moje sz relacije!:-)
torba je spremna, robica za bembolinu oprana i ispeglana, krevetić spreman još samo posteljinu stavit, kolica spremna, uglavnom sve je spremno pa sad kad krene, krene!
U ponedjeljak idem na kontrolu pa ćemo vidjet kakvo je stanje!
tantolina,sretno!!!!
butterfly,kako si ti? jel brzo sekundarni?
Tantolina sretno!!!
Bebice znam kako ti je - i mene pere osjećaj da još ništa nije spremno (a tek sam u 32.tt) i jedva čekam da operem i složim zadnje stvarčice. Iako sam nam torbe već spremila imam još par sitnica za nabaviti i tad ću moć kao i ti - opustit se i reć kad krene, neka krene. Makar ja ti prorokujem porod baš na termin, a ne ranije :*
Sumskovoce, Bebice2 SRETNOOOO!!!!!
Cure u postupcima, neka vam je ovo zadnji postupak iz kojega ćete dobiti tako željenu bebicu ili dvije ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hvala cure!
Svima vam želim da šta prije zakucaju vaša mala srčeka!!
Cure, jedno pitanje: kakva je praksa vađenja bete kod drugih MPO postupaka koji nije AIH? Pitam jer sam na temi o inseminaciji skužila da u Zagrebu 14. dan od AIH šalju cure na betu, a u Rijeci tek tjedan dana nakon očekivane m. (naravno, ako nije došla).
To znači da će cura u Zgb znati da li je došlo do biokemijske trudnoće, a ja neću, je l' tako?
U principu, da. Ali dobiti nećeš, pa...Citiraj:
=phiphy;2007848
To znači da će cura u Zgb znati da li je došlo do biokemijske trudnoće, a ja neću, je l' tako?
Snekica, puna si pozitivnih vibri :) .
evo suborke moje iako ne pišem često to ne znači da vas ne pratim, mislim na vas čitam ali nekako nemam uvijek snage da pišem kad se ništa ne događa za sada, evo krenula u novi postupak i to dugi, danas stigla m i od srijede krećem s menopurima. A sljedeći tjedan na fol. Šumskica šaljem ti puno :heart::heart:.
sutra prva folikulometrija....ja se nekako uopće ne osjećam kao da je postupak krenuo...ne razmišljam uopće o tome
Evo da se i ja javim s novostima. Jučer stigla m., tako da računam da sam od ponedjeljka na folikulometrijama.
Phiphy i Tantolina, da vam je ovo zadnji M! Sretno!
dorina,tantolina,phiphy -cure sretno!!!!
Otvorila sam temu "Riječka kavica"! Mislim da nam je vrijeme... Idemo Rijeka i okolica!
Hvala, cure! Sve krećemo u novu akciju, osim Sumskovoce, ona će par katova iznad nas :) .
Snekice, kako cicke? :-)
Hmmm, cicke dobro, došle k sebi 2.dc.! Tnx God! Nasmijala sam se jer si se sjetila nakon toliko vremena! :lol:
Dogovoren prirodnjak za iduči mjesec!!!
dorina,tantolina,phiphy ..... sretno cure!!!!
Drage moje,evo mene..napokon da Vam se javim,nikako do kompa. ali svaki sam Vas se dan sjetila!
Sve mi se nekako čini da će 01/2012. biti na humanoj velika gužva,jer se i ja priključujem novoj godini-novoj nadi-zimskom uspjehu:zaljubljen:....ovaj mj. nisam imala ovulaciju,nijedan se folikul nije izdvojio,endom.7mm,ništa mi nije išlo u prilog tako da smo odlučili odmoriti se i moram vam priznati da već na povratku iz Rijeke nekako sam lakše,"antistresno" počela disati,nekako mi se čini da me je previše stresiralo u zadnje vrijeme sve to skupa (hoće?kako?koliko?:roll:milimetri-centimetri......i čekanje....). Evo sad sam se odlučila vratit u normalu i još ovo malo vremena posvetit samoj sebi,jer poslije kad dođu slatke brige neću si sigurno to moći priuštit...:mrgreen:
Šumskica i Bebica vama želim puno sreće drage moje
Phipy,tantolina,dorina sretno i neka vam blagdani prođu u blaženom stanju.....
drage moje neka su vam postupci dobitni! Sneki mislim da ce mi ova 2 bit dosta... Phiphy ako bude sve ok ipak cu rodit u Puli,blize mi je i imam puno kandidata za posjete. Sad sam opet na mirovanju, da ne potaknem prijevremeni porod...
butterfly,baš sam se pitala gdje si :-)
bit će nam veselo u 1mj. i nadam se da će nova krenut s puno pozitivnih beta.
ma brzo će to proći,ja sam isto malo krenula na pilates,zumbu,izlasci..tako da mi dani lete..:-) jer kako si rekla kad dođu slatke brige ,nema više.. :-)
Potpisujem u riječ i naravno želim nam da se forum trese od naših beta u 1 mjesecu!!!!
Ja čekam 12 mj.i idem na konzultacije da se dogovorimo za 1 mj!!!nalaze obavili i sad nestrpljivo čekanje!!!
Sretno curama u postupku i da nam date nove nade!!!!