Cure imam jedno glupavo pitanje. U srijedu sam imala et, a danas me uhvatilo kihanje.
Da li to kihanje može škoditi mojoj mrvici, ipak mi se grči cijeli stomak kad kihnem.
Printable View
Cure imam jedno glupavo pitanje. U srijedu sam imala et, a danas me uhvatilo kihanje.
Da li to kihanje može škoditi mojoj mrvici, ipak mi se grči cijeli stomak kad kihnem.
ivka:love2:
eva133,ne brini i ja kad sam tako nakon transfera nesto glupo pitalA dr. on kaze ne moze to sad ispasti. IMALASAM I JA POVREMENO KIHANJE ,ALI NIJE TO NISTA UTJECALO KAO STO VIDIS
Hvala ti seko.
Vidim da je kod tebe sve ok, hvala Bogu. Drži se.
ivka13 žao mi je.drži se dragahttp://forum.roda.images/smilies/love2.gif
drage cure, hvala da mislite i na mene...sinoc krenulo crvenkasto/smeckasto brljavljene, koje na zalost traje jos uvijek...uz grceve...vec sam se skoro pomirila da je sve gotovo...u 7h bila na vadjenju bete...ona se nekim cudom pravilno dupla...140...dr. kaze mirovanje...i ponovno beta u pon...
ivka 13:(
Ja.sam . Cestitam.
Beta se lijepo dupla.. A ti strogo miruj i bude sve super
drage moje samo da vam svima pošaljem virtualni:love2:,i želim svima dobitne postupke,a tužnicama želim reći neka ne posustaju i neka budu hrabre!!!:yes:
ivka13 žao mi je zbog bete:love2:
xyz samo miruj, puno vibrica da bude sve u redu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
xyz Bravooo i samo miruj
Kao što sam negdje više napisala, poslije kiše dolazi sunce - svanut će i nama jednog dana
Idemo dalje na dogovor i dalje u postupke pa će jednom uspjeti. Probat se upisat na stimulirani, u međuvremenu isprobavat prirodnjake i pokušat pogodit pravu kombinaciju.
hvala bogu jest za sad sve ok ,izuzev mucnina koje su sad postale intezivnije ,pa znaju trajati po citav dan.
pored toga sto je za sada sve u redu uvijek sam pod dozom straha .
u srijedu idem na svoj drugi ultrazvuk ,gdje trebam donijeti krvnu grupu i krvnu sliku i vec sam postala uzbudena.
na prvom ultrazvuku je dr. odmah vidio ozkucaj srca i sve je bilo ok.
sad sam ponovo u iscekivanju!
xyz, polako smirit ce se to sigurno za dan ,dva...
xyz, i kod mene se povremeno javlja brljavljenje a počelo je 7dpt i trajalo do 17dpt pa je stalo, onda se jučer opet pojavilo. Koristi utriće i nadaj se da će sve biti ok.
seko, 2 uzv-a u manje od mjesec dana?
meni je dr naglasio da se ne smije često ići, pogotovo u početku dok je uzv još vaginalni. postoji li neki razlog što niste čekali uobičajenih mjesec dana između uzv-a?
a evo ja idem na 2 ultrazvuka u tjedan dana... na prošlom mi se utvrdila gestacijska vrećica i žumanjčana, to je bilo sa 5+4 i doc me hoće opet na kontrolni ultrazvuk u nedjelju.. nadam se srcu jer će mi biti 6+4
frendica mi je imala 2 spontana, nije iz MPO voda i onda kod svojeg ide svaka 2 tjedna, a u 9-om je tjednu trudnoće
Radi ovog sam se opet zapitala da li je prerano u 6 tt raditi briseve? Meni će u ponedjeljak biti 6 tt, tada sam naručena na ultrazvuk a moja gin je rekla da ćemo tada napraviti i briseve. Bojim se ureaplasme koju sam dugo liječila. Cure, je li još koja radila briseve tako rano? Pinky, ti si radila sa 9 tt, je i tako?
xyz čestitam na duplanju! Sretno i školski do kraja! Sad si potvrđena trudnica!
:love2:
joj xyz baš mi je drago zbog tebe.samo ti lipo slušaj dr i samo laganini.miruj i sve će bit uredu.bravo:)
Pinky, nemoj nas strašiti! Hahaha! Ja sam naručena na 2. UZV isto nakon 2 tj. Na prvom smo vidjeli GV, žum.v. i početnu reakciju. U petak idemo vidjeti :heart: Pa ja bi pukla više čekati :-)
xyz miruj, ali doslovno miruj! Nadam se da će što prije prestati brljavljenje i da će sve bit ok! Znam u kakvom si sada strahu, drži se!
Ivka zao mi je...
xyz bas mi je drago sto se beta dupla. Cure su sve rekle tebi preostaje da mirujes i uzivas :-)
Za sva mala srdasca koja kucaju :-D:-D:-D:-D
sori, nisam vidila pitanje - prokrvarila sam u 10.tt, briseve sam radila krajem 11. pa ponovo u 19.tt
Tally, jel odmaraš ili dižeš utege? Moram paziti na tebe! :)
xyz ~~~~~~~~~~~~~~~~~.drži se
drage cure, svima puno hvala na vibrama...tesko je biti pozitivan jer ovo ne prestaje nego se pojacava i sve vise podsjeca na M...mirujem, cekam ponedjeljak i potiho se nadam da ce se dogoditi cudo:)
Ja ti od srca šaljem ogromnu cifru ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ da mala mrvica ostane kod svoje mamice.
ja.sam.xyz čvrsto ti držim fige i šaljem puno ~~~~~~~~~~ da se mrvica izbori i ostane kod svoje mame! Sretno!
ja.sam.xyz puno puno ~~~~~~~~~~~~~za malog borca!
Tikki sutra beta, ha? Kako se osjećaš?
xyz apsolutno znam kako se osjecas,kad nista nije u tvojim rukama,ucinila bi sve da ''spases'' situaciju a ti mozes samo mirovati i moliti dragog Boga da mrvica ostane.I ja sam bila u istoj situaciji ali se kod mene beta nije bas pravilno duplala pa je i to ja mislim bio razlog da se na kraju lose zavrsi.Nadam se da je to kod tebe neko ''drugo'' krvarenje i da ce se mrvica dobro i cvrsto ''zakaciti''.Saljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i navijam za sutra:-D:-D:-D
xyz, jako navijam za tvoju mrvicu! Budi hrabra i pozitivna. Nadam se iz sveg srca ta ovo krvarenje nije ono čega se bojimo!
Joj nemam ovaj put nikakvih simptoma. Čak me ni cice ne bole kao pred mengu. Ali možda je još rano. Iako mi je sutra 14 DPO ovaj puta mi je O bila par dana ranije pa možda zato još ništa ne osjećam. U glavnom, nisam baš preoptimistična... ali ako sada nije uspjelo krajem 4. krećemo na IVF u koji nekako polažem puno više nade.
xyz kako si danas? Nadam se da je krvarenje stalo i da će sve biti ok ~~~~~~
xyz držim fige draga da sve bude ok i da se bebo čvrsto drži:love2::heart:
svim hrabricama.. a to ste sve ovdje želim puno uspjeha i dobitne postupke!
da javim da smo danas na ultrazvuku vidjeli srčeko:-) sve je ok osim mojih cisti koje rastu ali i to će biti ok s vremenom:-)