Kad ces ponovit test?
Ovo mi mirisi na trudnocu!:-D:-D:-D
Printable View
Kad ces ponovit test?
Ovo mi mirisi na trudnocu!:-D:-D:-D
željkice kako je,kad imaš uzv?
Grickavjestica,~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!
draga moje riječi ti se pozlatile,sutra ću otiči vaditi betu pa da budem na čisto kako stvari stvarno stoje jer me onaj negativni test 8. dan malo ražalostio,ovaj put se trudim biti objektivna i ne tražiti umišljene simptome,stvarno se želim nadati da je ovaj put to stvarno to.
I ja navijam za pozitivnu i veliku Betu!
Da vas pitam,
koliko je vas uzelo andol na svoju ruku nakon transfera? Može li to pomoći ili odmoći ukoliko nema vidljivog problema kao što je trombofilija ili problem sa antitjelima?
Grickavjestic i zeljkice kakvo je stanje kod vas?
Evo meni danas javili rezultat od jutrasnjeg vadenja krvi beta 120 kazu lijepo se od petka poduplala a u petak bila 40 mala je al ide.danas 13 dnt. 27.10 prvi UZ...krvarenje stalo sad samo onak u tragovima kad utric stavim vidim crvenkasto...Hvala Bogu za sad sve super polako osjecam da se u trbuhu dogadaju promjene a i ovaj visak sline me sam tjera na povracanje. I sad nakon 6.5 godina napokon mogu reci da sam TRUDNA.
Cestitam draga.nadam se da ce dalje sve bit ok i da ce krvarenje skroz stat.
Nisam se stigla javit jer mi je maleni u subotu završio u bolnicu miš mali, uglavnom u subotu sam prokrvarila , tako da ću na uzv kad prestane i na daljnji dogovor!
Super, cure, bas mi je drago:)
Zaboravila sam tko je pitao, uhl.ja uzela andol nakon sad ovog transfera. I jos polovicu negdje 9 ili 10 dan...
Jos nisam prokrvarila nikako nego samo ta neka jako tamnosmeda krv, vise kao krema gusta, i nista obilno nego onako kao mrlja mala...
Sve mi je neko cudno. I, ni trbuh me ne boli. Bolio me jako izmedu 5 i 10 dana, sad nista.
Ja evo počela krvariti,za sad ne obilno i ne svježa krv ali je ipak krv.
Grickavjestica,čestitam,lijepo je narasla beta,baš kako treba! Sretno dalje.
Antonija,testić?
Bok cure,
prije 6 dana sam imala transfer 2 blastociste.
Kad bi mi preporučile da pišnem na test najranije? :štrika: Lagano gubim zivce :)
Antonija kakva je beta?
Beta nula ko kuća
antonija :love2:
Joj ja sam nova ovde al sa vestackom oplodnjom nisam!! Htela sam sve da vas pozdravim i pitam smem li da se pridruzim u deljenju srece tuge straha !!???Inace juce su mi uradili transfer i vise ni sama ne znam kako da se ponasam i sta da mislim!! Al mislima je najteze upravljati pa se smenjuju od onih najsrecnijih do onih crnih bedaka i to sve u roku od par sekundi a verujte meni su sekunde sad kao jedan vek!! Cmok
Bas mi je zao draga.:love2:
Što je tu je,žalosna sam ali proći će.sljedeći mj. ako se jajnici smire idem po smrzlića.(o bože svoje potencijalno buduće dijete nazivam smrzlićem:lol:)
Leon@ možeš ti lagano već sutra ujutro ali prvimjutarnjim testom napraviti neki test, meni bi bio pozitivan 11 dan nakon punkcije, menije već bio pozitivan i 9. dan i 10. dan nakon punkcije ALI ako si primila HCG booster nakon transfera - onda moraš biti oprezna jer bi ti i test mogao biti lažno pozitivan. Gdje si bila u postupku?
Kod dr. Radoncica :)
Budem ipak u subotu ujutro radila test, tako da se mogu fino isplakati do ponedjeljka, ako ne bude +
A stopericu sam primila samo prije punkcije.
Antonija, zao mi je :(
Leon@ jesi piskila mozda koji test?
Popsi, nisam... grizem nokte do subote ujutro :) (poruke mi jako kasne jer idu prvo na provjeru moderatora) :/
Antonija,žao mi je zbog bete...
Eto brzo ćeš ugrijati svoje smrzliče :love:
Znam draga...i ja sam više od svega tražila objašnjenje. Eto... :-/
A napraviš sve kaj možeš.
Drž se.
Ipak sam jutros pišnula (nisam više mogla podnjeti osjećaj kao da će menga doći svaki čas).
Znači danas mi je 8dan nakon transfera.
Pišnula sam na onaj jeftini ebay test i pojavila se jaaaako svijetla druga crtica. Vidim ju ja, vidi ju suprug... ali je fakat svijetla... on odbija vjerovati dok ne potamni :) a i ja sam nekako skeptična...previše tužnih priča znamo da bi se prerano poveselili.
E sad, kupila bih danas u ljekarni neki osjetljiviji test, pa ponovila sutra ujutro. Imate neki za preporučiti?
Cure moje kod mene kuca jedno malo :heart:
Prekrasan osjecaj.
Leon@ to je to.sad ce ti svaki dan bit tamnije.sretno i cestitam :love2:
joooj, iz tvojih usta... :)
čestitam ja tebi!! predivno! nadam se da idem tvojim stopama :heart::bouncing:
Popsi,čestitam na srćeku :zaljubljen:
Leon@,super :-) u ljekarni probaj tražiti Gravignost Ultra,on je osjetljivosti na betu 10. Nema ga svud ali je rijetki osjetljivi koji se nađe. Sretno dalje!
Danas je 2nt, fet blastociste i kad sam se maloprije obrisala na papiru su bile žilice i nešto smeđe i sluz, i sve to je veličine nokta.??? Zar nije to malo rano za implantaciju? Stezanje i lagani grčevi prisutni jučer i danas. Da li je imao tko slično iskustvo?
Blastocista je 5 dana stara + još ova dva je 7 dana, a implantacija se događa od 6-12 dana nakon začeća, tako da mislim da je moguće da je implantacija.
Sretno :)
Lagunas,~~~~~~~~~~~~~~~ za skori plusić!
Kako je lijepo pročitati da je moguće :) Iskreno se nadam tomu.
Žužy i tanatana, hvala!
Leon@ jesi ponovila test?
jesam, mrvu tamniji, al ne znatno :) i dalje jako svijetla crtica.
budem u ponedjeljak išla betu vaditi, pa ćemo vidjeti.
U ponedjeljak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu.
Transfer blastociste je bio 17.10kad mogu raditi test